واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۳۷ب.ظ)
معاون پيشگيري بهزيستي قم: خدمت رساني بهزيستي به 8200 معتاد در سطح استان قم موج - قم - معاون پيشگيري بهزيستي قم گفت: در حال حاضر حدود 8200 معتاد در سطح استان قم در سامانه بهزيستي ثبت شده اند که هدف اصلي، ساماندهي و بازگرداندن آنها به آغوش جامعه و خانواده مي باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون پيشگيري بهزيستي قم گفت: در حال حاضر حدود 8200 معتاد در سطح استان قم در سامانه بهزيستي ثبت شده اند که هدف اصلي ما بعد از تشکيل پرونده، ساماندهي و بازگرداندن آنها به آغوش جامعه و خانواده مي باشد
وي افزود: در راستاي اجراي سياست هاي کاهش آسيب، هم اکنون هفت کمپ ترک اعتياد داراي مجوز بهزيستي و دو مرکز Dic (مرکز کاهش آسيب) در قم با حضور متخصصان درمان و پيشگيري اعتياد مشغول به خدمت رساني هستند که تا کنون توانسته ايم با اجراي اين سياست ها به حداکثر اهدافمان در زمينه کاهش آسيب و درمان اعتياد دست يابيم.
محمدزاده با بيان اين که ماهيانه حدود 400 نفر در کمپ ها بستري مي شوند و بسياري از آن ها از شيوه ترک اعتياد بدون دارو استفاده مي کنند، افزود: علاوه بر اين کمپ ها 2 مرکز دي آي سي به صورت شلتر و گذرا نيز مشغول به فعاليت هستند که افزايش آگاهي مصرفکنندگان مواد، افزايش آگاهي خانواده، ارتباط ميان گروههاي خودياري، کاهش شيوع خوني هپاتيت B و C و HIV در معتادان تزريقي، آموزش نحوه تزريق بهداشتي و ارائه سرنگ، کاهش تزريق در سوء مصرفکنندگان تزريقي، ارجاع به مراکز درماني و ارايه خدمات رفاهي در حد امکان از اهداف مراکز گذري کاهش آسيب است.
معاون پيشگيري بهزيستي استان در خصوص برنامه هاي کاهش آسيب سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان گفت: کاهش آسيب هاي بهداشتي سوء مصرف مواد، به مجموعه اهداف قابل دسترسي گفته مي شود که بدون نياز به کاهش يا توقف مصرف مواد در افراد وابسته به مواد، عوارض سوء مصرف را کاهش مي دهد و به طور کلي شامل سياست يا فعاليت هايي است که براي کاهش عوارض رفتارهاي خطرناک طراحي واجرا مي شود.
وي در ادامه در خصوص اهداف برنامه هاي کاهش آسيب گفت: هدف اصلي برنامه هاي کاهش آسيب، کمک به فرد جهت آگاهي از خطرات رفتار و ارائه ابزارهاي مناسبي جهت کاهش عوارض اين خطرات براي خود فرد و جامعه اش است و هدف نهايي برنامه، کنترل کامل رفتارهاي پرخطر است.
معاون پيشگيري بهزيستي قم در خصوص حمايت بهزيستي از افراد بهبود يافته گفت: در سال گذشته 500 نفر از معتادان بهبود يافته براي اشتغال ثبت نام کردند که از اين تعداد 177 نفر موفق به دريافت وام 50 تا 150 ميليون ريالي شده اند.
محمدزاده در پايان، از اعلام آمادگي بهزيستي براي حمايت از بهبوديافتگان در ارائه آموزش هاي فني و حرفه اي و اشتغال زايي خبر داد و گفت: بهبود يافتگان مي توانند با مراجعه به حوزه معاونت پيشگيري بهزيستي و دفتر آسيب ديدگان اجتماعي، از خدمات اين حوزه بهره مند شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]