محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844691358
معلوم نبودن مکان امحاي 4 ميليارد کيلو پسماند صنعتي/ ضرورت بازتعريف مفهوم توسعه در کشور
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۲۲ق.ظ)
در گفت و گوي تفصيلي با موج عنوان شد؛ معلوم نبودن مکان امحاي 4 ميليارد کيلو پسماند صنعتي/ ضرورت بازتعريف مفهوم توسعه در کشور گروه اجتماعي موج؛
سيد احمد نبوي مديرکل پيشين نظارت و ارزيابي سازمان محيط زيست معتقد است؛ حدود 500 هزار صنعت موجود در کشور 4 ميليون در سال( 4 ميليارد کيلو) پسماند توليد مي کنند که معلوم نيست کجا امحا مي شود؟ اين پسماندها بسيار خطرناک است، ما براي امحا اين پسماندها قانون و راهکار و حتي مرکز امحا داريم اما بخش زيادي از اين 4 ميليون تن که عمدتا در شهرهاي بزرگ توليد مي شود، شبانه سوزانده مي شوند، پسماند سوزي شبانه آلودگي را اطراف شهرهاي صنعتي بزرگ که شبانه دود مي شود، صبح لايه دودي را سراسر شهر مي گيرد، اين لايه حاصل از دود خودروها نيست.
عرصه نظارت و ارزيابي محيط زيست يکي از مهم ترين و حساس ترين بازوهاي سازمان محيط زيست براي رصد وضعيت محيط زيستي کشور است، سيد احمد نبوي در زمان مديريت خود به عنوان مديرکل نظارت و ارزيابي سازمان محيط زيست که زمان زيادي هم از آن آن نمي گذرد، گزارشها و کشفيات بسياري از تخلفات ارائه داده است که اين موضوع بهانه اي شد تا در يک گفت و گوي رو در رو با وي در خبرگزاري موج شرايط موجود محيط زيست کشور را بررسي کنيم که در ادامه مي خوانيد.
وضعيت محيط زيست ايران را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
شايد سال هاي گذشته خيلي به محيط زيست توجه نمي شد و درواقع محيط زيست جز اولويتهاي کشورمان نبود، اما امروز محيط زيست تبديل يک اولويت شده است.
محيط زيست کشور شرايط مناسبي ندارد، به جاي اينکه تمام نگاه ما به اتفاقات و تصميمات مذاکرات هسته اي باشد به اين توجه کنيم که آب، خاک، هواي کشور که زيرساخت هاي اصلي کشوراند در حال نابودي است. ما مي توانيم سلاح استراتژيک و صنعت نوين نداشته باشيم اما آيا مي توانيم خاک سالم نداشته باشيم؟
مي گوييم خودمان مي کاريم، خودمان توليد مي کنيم و به تحريم ها توجهي نداريم، اما اين خودکفايي مستلزم داشتن خاک، آب و هواي سالم است. براي اين امر بايد مفهوم توسعه را باز تعريف کنيم، توسعه ناهمگون و اشتغال با مفهوم اشتغالزايي و بدون در نظر گرفتن آلودگي هاي خاک و آب بيهوده است.
با تاثير تحريم بر آب خوردن مردم از نگاه رييس جمهور موافقيد؟
به هيچ وجه قبول ندارم، فکر مي کنم آقاي رييس جمهور مثال خوبي را انتخاب کرده باشد؛ ايشان در نوع مثال خواست سخت ترين وضعيت را به عنوان مثال بياورد ،اما اين مثال درستي نيست. من معتقدم تحريمها تازگي ندارد، تحريمهاي عليه کشورمان 30 سال پيش شروع شده و البته در اين مقطع تشديد شده است، مقام معظم رهبري بحث اقتصاد مقاومتي را در مقابل همين تشديد تحريم ها مطرح کرده است چراکه اقتصاد مقاومتي را در شرايط عادي مطرح نمي کنند ،بايد توجه داشته باشيم که در اقتصاد مقاومتي رفتارهاي تجملاتي مثل حفر چاه هاي سطحي که پولدارها مي زنند براي پر کردن استخرهاي شخصي و تفريحي جايي ندارد.
بايد ديد ،در اوج گرفتن کشاورزي مکانيزه نقش اقتصاد مقاومتي کجاست. کدام چاهها بايد کور شوند بايد جلوي پول هاي کثيف گرفته شود و آن پولها را هزينه کشاورزي مدرن و مکانيزه کنيم.
ما اقتصاد مقاومتي را شنيديم، نوشتيم، و درباره آن تبليغات کرديم ولي هرگز نيامديم درباره آن کاري کنيم، من فکر مي کنم فرداي ايران مانند امروز که دولت قبلي را به محاکمه مي کشد، فرداي ايران نيز اين دولت را هم براي اقتصاد مقاومتي محاکمه کند. بايد ديد سهم اين دولت از خاک پاک چقدر بوده است، هرکس به اندازه اي که اين خاک را آلوده کرده است بايد پاسخگو باشد.
خاک سالم ، آب سالم و هواي سالم در اقتصاد مقاومتي تعريف دارد و اين سه شاخصه لازم است که بدانيم پاکسازي مي کنيم که اين اتفاق نيفتاده و امروز به اوج خود رسيده است. ما به نقطه بحران در محيط زيست رسيده ايم و دراين شرايط همه بايد پاسخگو باشند.
چرا سازمان محيط زيست قدرتمند عمل نمي کند؟
معاونت رييس جمهور بايد قدرت داشته باشد چرا که نظارت بالادستي مجلس را ندارد اين که چرا نمي تواند عمل کند بخش عمده آن به دليل وجود مديران فاسد و نالايق در کشور است، گاهي اوقات برخي دستگاهها (مثل منابع طبيعي، نيروي هاي نظامي مسئول، برخي از دواير قضايي، شورا ياري ها، شوراي دهستان ها و...) همه با هم پول مي گيرند و منطقه حفاظت شده را بين خود تقسيم مي کنند. اين مديران بهه جاي آن که با اتحاد خود منطقه حفاظت شده را حفظ کنند، به دليل فساد و نالايقي شان نه تنها حفظ نمي کنند بلکه مناطق را از دست مي دهند.
ميزان زمين خواريها در مناطق حفاظت شده چقدر است؟
11 درصد از کل خاک کشور را مناطق حفاظت شده تشکيل داده اند که متاسفانه از اين 11 درصد يک درصد از ميان رفته است.
توانستم در دوره مديريتم در سازمان محيط زيست ،حدود 3هزار هکتار اراضي تصرف شده در کل کشور را کشف و ضبط کنم اما ميزان زمين خواريها خيلي بيش از اين است، اگر تسلط ما بر مناطق افزايش مي يافت، به عددي حدود 40-50 هزار هکتار کشف مي رسيديم ولي ما به 3 هزار هکتار مستقيم دست پيدا کرده و مستند سازي کرديم و بر آنها مشرف شديم. البته توقفي که در زمين خواري ها ايجاد کرديم در حوزه بخش خصوصي بوده است، آنچنان که مقام معظم رهبري نيز در سخنانشان در 17 اسفند 93 اشاره کردند، بسياري از تخريب ها وزمين خواري ها مربوط به بخش دولتي است، و شايد اين رقم کشف شده يک درصد از آن تصرفات نبايد البته بسياري از اين تصرفات خارج از محدوده حفاظتي سازمان محيط زيست است مثلا دريا را خشک کردند و در آن پيش روي کرده اند. اتفاقي که در محدوده جزيره قشم افتاده است، از اين جنس تخريب ها فراوان داريم.
عوامل محيط زيست براي باز پس گيري تصرفات بايد پيگير باشند و عناصري درمحيط زيست به کنکاش و به دنبال رسيدن پرونده ها به دادگاه و رسيدگي قضايي باشند، نمي توان از قوه قضاييه انتظار داشت يک تنه جلوي تخلفات بايستد، سازمان محيط زيست به عنوان دستگاه نظارتي بايد همراه اين قوه باشد، همانطور که در بازپس گيري 3 هزار هکتاري ذکر شده قوه قضاييه به ما کمکهاي شاياني کرد، ودر زمان شناسايي مجرمان زمين خواري، ما شعبه ويژه اي را به زمين خواري ها اختصاص داديم، علاوه بر اين صداو سيما هم بي نظير عمل کرد. اين نشان مي دهد که اين موضوع به چپ و راست ربطي ندارد. قوه قضاييه و صدا و سيما شايد متهم به يک جريان سياسي خاص باشند ولي در اين کار اينگونه نبوده است، واقعا همکاري کردند.
وضعيت معدن کاوي در مناطق چهارگانه را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
در خاک کشور معادن و عناصر کاني زيرزميني بسياري وجود دارد، برخي از اين معادن در مناطق حفاظت شده قرار گرفته است، مجلس، سازمان محيط زيست و همه دستگاهها بايد از 11درصد خاک مناطق حفاظت شده ايران چشم بپوشند، قرار نيست ما همه خاک را اين نسل از بين ببريم و از آن استفاده کنيم.
برداشت از اين 11 درصد خاک کشور ممنوعه است و نبايد با تغيير مديران دستخوش تغيير نشود، به اين امر متعهد شويم و براساس سخنان رهبري جرم انگاري کنيم، و هر مديريرا که در مناطق چهارگانه مجوزي صادر کرد را محکوم اعلام کنيم.
براي مثال معاون پيشين محيط طبيعي سازمان محيط زيست که چند روز گذشته جا به جا شد، به برخي مجوز مي داد و به برخي نمي داد، اين آقا گفت: آشوراده را داديم و اشتباه کرديم! اگر وي براي اين واگذاري محکوم مي شد مدير بعدي جرئت نمي کرد اين کار را تکرار بکند. مجوز دادي و فهميدي اشتباه کردي و بايد پس بگيري؟
به دليل اين مشکلات معتقدم ما نيازمنديم که جرم انگاري در حوزه محيط زيست انجام شود. و البته مراقب باشيم 89 درصد باقيمانده محيط زيست کشور نيز تخريب نشود. معدن کاوي باعث مخروبه شدن محيط زيست نشود، در کشور ما در حال حاضر پس از برداشت از معدن، معدن را به صورت مخروبه رها مي کند، و اين معادن رها شده مرکز ريزگردهاي داخلي مي شود.
چرا در حوزه هاي ديگر به جز زمين خواريها مقصران شناسايي و دادگاهي نمي شوند؟
درست است که زمين خواري براي بخش خصوصي براي شوراها، شهرداري ها و... نان دارد اما درجاهاي ديگري مثل آلايندگي کارخانهها منافع بيشتري هست.
در کشور ما چند درصد از صنايع جريمه آلايندگي مي دهند؟ از حدود 500 هزار صنعت در کشور، تنها حدود 3-4 درصد در چند سال گذشته ايجاد شدهاند، که عمده اينها مربوط به 20 تا 40 سال قبل است و نوسازي هم در آنها انجام نگرفته است. تنها 10 درصد از اين صنايع نوسازي شده اند که با 3 درصد صنايع جديد 87 درصد مابقي صنايع کجايند؟ که مطمئنا نه نوسازي شده اند و نه بازسازي!
87 درصد صنايع کشور آلاينده است. آيا ما از اين صنايع جريمه آلايندگي مي گيريم؟ البته قبول دارم شرايط کشور، شرايط سختي است اما اين صنايع بايد بدانند متخلفند واين تخلف بايد به آنها تفهيم شود و با آنها کج دار و مريض برخورد کرد.
دادگاه مي گويد نمي توانم صنعت را تعطيل کنم، چون اشتغال از بين مي رود، اما به مدير صنعت مي گويد پولي که کسب مي کني را براي پاداش کارکنانت خرج نکن براي اصلاح آلايندگي ات خرج کن.
در بازديدهاي فصلي (4 دوره در هر سال) که از کارخانههاي انجام مي شود اگر در دو دوره کارشناس، آلايندگي صنعت را اعلام کند آن مجموعه صنعتي تبديل به صنعت آلاينده مي شود و بايد جريمه سنگيني پرداخت کند که اين اتفاق نمي افتد بايد توجه داشته باشيم که آزمايشگاهاي معتمد حد واسط ميان سازمان و صنعت هستند.
مقصر آلودگي هوا خودروها يا صنايع آلاينده اند؟
اين تقلب است که ما همه چيز را گردن خودروها مي اندازيم، صنايع پسماند توليد مي کنند و آن پسماند، پسماند خطرناک است، که با پسماند شهري و عادي متفاوت است. که به آن پسماند صنعتي مي گويند در برخي موارد به پسماند ويژه و خطرناک تبديل مي شود.
از 500 هزار صنعت موجود در کشور 4 ميليون در سال يعني 4 ميليارد کيلو پسماند توليد مي شود که معلوم نيست کجا امحا مي شود؟
اين پسماندها بسيار خطرناک است، ما براي امحا اين پسماندها قانون و راهکار و حتي مرکز امحا داريم اما بخش زيادي از اين 4 ميليون تن که عمدتا در شهرهاي بزرگ مستقرند شبانه سوزانده مي شود، پسماند سوزي شبانه آلودگي را اطراف شهرهاي صنعتي بزرگ که شبانه دود مي شود صبح لايه دودي را سراسر شهر مي گيرد، اين دود، حاصل از دود خودروها نيست.
وضعيت خريد و فروش قاچاق حيات وحش در کشور چگونه است؟
بحث خريد و فروش قاچاق حيات وحش در کشور مغفول مانده بود و من اين بحث را در سازمان محيط زيست مطرح کردم. امروز که دارم با شما صحبت مي کنم تمام قضات کشور، به اين موضوع حساس شدند، جريمه کشتار حيات وحش بالا رفته است.
در قاچاق امحا و احشا و پوست و قاچاق اعضاي حيات وحش پول هايي که جا به جا مي شود سر به فلک مي زند و هيچکس هنوز نمي توانسته عدد حاصل از اين تجارت غير قانوني را برآورد کند.
براي مثال با قاچاق مرجان ها و جاندران دريايي، فروشندگاني مرجانهاي زنده که از در آکواريوم هاي خيابان هاي تهران فروخته مي شود، مافيا دارد. آنقدر ارزش دارد که خيليها با ريسک وارد آن شوند. اين دست اندازي به منابع دريايي بسياري از سواحل به حال نابودي کشانده و دريا در حال تبديل شدن به لجنزار است، چراکه اکوسيستم دريا بهم ريخته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
ضرورت اجرای طرح باند پهن ملی برای توسعه کشور
معاون وزارت ارتباطات عنوان کرد ضرورت اجرای طرح باند پهن ملی برای توسعه کشور شناسهٔ خبر 2774398 - چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۰ دانش و فناوری > فناوری های نوین معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت طرح باند پهن ملی یک انتخاب نیست بلکه برای ک1550 میلیارد تومان برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شد
1550 میلیارد تومان برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شد استانها > قزوین - رئیس توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت طی دو سال گذشته بیش از 1550 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شده است به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل ازرفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور/ کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی/ ضرورت اقدا
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در برنامه تیتر امشب مطرح کرد رفع تصرف بیش از 40 هزار هکتار اراضی کشور کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در مقابله با مفاسد اقتصادی ضرورت اقدام جدی بانک مرکزی در برخورد با موسسات مالی غیر مجاز دادستان کل کشور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره بهتوسعه حملونقل ریلی چگونه امکانپذیر است؟/ نیاز صنعت ریلی به 7 میلیارد دلار سرمایهگذاری
توسعه حملونقل ریلی چگونه امکانپذیر است نیاز صنعت ریلی به 7 میلیارد دلار سرمایهگذاری اقتصاد > صنعت - در شرایطی که امکان استفاده از ناوگان هوایی داخل برای حمل کالا آن هم در حجمهای زیاد وجود ندارد و کرایه حمل ناوگان خارجی نیز بالاست توسعه راهآهن به عنوان یکی ازضرورت استفاده از ظرفیت سرمایههای اجتماعی در توسعه کشور
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰ ۳۸ مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام بر استفاده از ظرفیت سرمایههای اجتماعی برای توسعهی کشور تأکید کرد علی مهرعلیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه ایلام اظهار کرد در تحلیلی از وضعیت اجتماعی کشور که توسط آیندهپجذب 8 هزار میلیارد ریال سرمایه برای صندوق توسعه ملی کشاورزی کشور
اردبیل جذب 8 هزار میلیارد ریال سرمایه برای صندوق توسعه ملی کشاورزی کشور مشاور رئیس سازمان جنگلها و مجری راهاندازی صندوق حمایت از منابع طبیعی کشور از جذب 8 هزار میلیارد ریال سرمایه برای صندوق توسعه ملی کشاورزی کشور خبر داد به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران احمد رضا لعلمعاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان خبر داد افزایش هزار میلیارد تومانی اعتبارات عمرانی و جاری ورز
معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان خبر دادافزایش هزار میلیارد تومانی اعتبارات عمرانی و جاری ورزش کشورمعاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان از افزایش قابل توجه سهم اعتبارات در ورزش کشور در سال جاری خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بناب سیدمناف هاشمی پیشمعاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور مطرح کرد آبرسانی سیار به 6700 روستا در کشور/اختصاص 400 میلیارد تومان ب
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور مطرح کردآبرسانی سیار به 6700 روستا در کشور اختصاص 400 میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهامعاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه در حال حاضر 6 هزار و 700 روستا در کشور با تانکر آبرسانی میشوند گفت امسال 400 میلیارد تومانرئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی خبر داد کشت برنج در سطح کشور محدود میشود/استانهای گیلان و ما
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی خبر دادکشت برنج در سطح کشور محدود میشود استانهای گیلان و مازندران اجازه کشت دارندرئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی بر توسعه مکانیزاسیون کشت برنج در استانهای گیلان و مازندران تاکید کرد و گفت کشت برنج در دیگر استانه۱۵۵۰ میلیارد تومان برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شده است
طی دو سال گذشته ۱۵۵۰ میلیارد تومان برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شده است شناسهٔ خبر 2779560 - دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۶ استانها > قزوین قزوین - رئیس توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت ۱۵۵۰ میلیارد تومان در دو سال گذشته برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شداختصاص 1550 میلیارد تومان برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۱ رئیس توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت طی دو سال گذشته بیش از 1550 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی هزینه شده است به گزارش خبرنگار ایسنا در قزوین کامبیز عباسی در گردهمایی دبیران مناطق استانهای شمالی کشور که در این سازاختصاص 66 هزار میلیارد ریال به مناطق کمترتوسعهیافته در کشور
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۴ ۲۱ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت در سال جاری 66 هزار میلیارد ریال برای عمران و آبادانی مناطق کمترتوسعهیافته کشور اختصاص یافته است غلامرضا تاجگردون در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه کهگیلویه و بویراحمتوسعه شبکه آزاد راهی کشور با تکیه بر توان بخش خصوصی | خبرگزاری ایلنا
وزیر راه و شهر سازی مطرح کرد توسعه شبکه آزاد راهی کشور با تکیه بر توان بخش خصوصی ایلنا وزیر راه و شهر سازی با بیان اینکه در حال حاضر 75 درصد ترافیک کشورمان بر روی کمتر از 50 هزار کیلومتر راه تردد می شود گفت آزادراهها نقش بسیار مهمی در افزایش ترانزیت دارند افزایش ترانزیت کاهشمعاون اول رئیس جمهور: سرمایهگذاری در کشور باتحریم و بدون تحریم توسعه مییابد
معاون اول رئیس جمهور سرمایهگذاری در کشور باتحریم و بدون تحریم توسعه مییابدمعاون اول رئیس جمهور گفت سرمایهگذاری در کشور با تحریم و بدون تحریم توسعه مییابد به گزارش خبرگزاری فارس از کنگان اسحاق جهانگیری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت دولت از اقتصاد مقاومتی حمایت می&zتشکیل صندوق ملی حمایت از توسعه گل و گیاه در کشور
در گفتگو با مهر اعلام شد تشکیل صندوق ملی حمایت از توسعه گل و گیاه در کشور شناسهٔ خبر 2770762 - دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۳ اقتصاد > کشاورزی و دامداری مدیرعامل اتحادیه سراسری گل و گیاه و محصولات گلخانهای کشور از تشکیل صندوق تخصصی ملی حمایت از توسعه گل و گیاه و محصولات گلخانمدیر عامل بانک مسکن در گفت و گو با فارس: تبدیل بانک مسکن به بانک توسعهای نیازمند سرمایه ۱۰هزار میلیارد تومانی
مدیر عامل بانک مسکن در گفت و گو با فارس تبدیل بانک مسکن به بانک توسعهای نیازمند سرمایه ۱۰هزار میلیارد تومانی استمدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه تبدیل این بانک به بانک توسعه ای نیازمند افزایش سرمایه ۳۲۰۰ میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان است گفت اگر دولت بخواهد بانک توسعهاعلام آمادگی اتریش برای همکاری در زمینه توسعه بنگاههای کوچک و متوسط صنعتی
در دیدار هیات بازرگانی اتریش با مشاور نعمتزاده مطرح شد اعلام آمادگی اتریش برای همکاری در زمینه توسعه بنگاههای کوچک و متوسط صنعتی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت در دیدار با نایب رئیس اتاق بازرگانی اتریش بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی فیمابین دو کشور تأکید کرد به گزارش گروه اقتصا-
گوناگون
پربازدیدترینها