واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
روزنامه خندان آتش گرفتن کنتور آماردهی! طنز در روزنامه های کشور کم پیدا می شود و این یعنی روزنامه ها کم لبخند میزنند و آنها که روزنامه میخوانند هم به تبعیت از رسانه محبوب شان کمتر می خندند. حکمت ستون روزنامه خندان، در این است که طنز همه روزنامه های کشور را جمع کنیم و در جام جم آنلاین برسانیم به دست تان تا هر صبح، دستکم در اینترنت گردی روزانه، لبخندی روی لب تان بنشیند.
سیاست روز : آتش گرفتن کنتور آماردهی! با خودمان عهد بسته بودیم که اگر عمری باقی باشد وسط فرمایشات برادر "محمدرضا نعمت زاده" هم "تک مضراب" بزنیم.
به هر حال از هر دوی ما سن و سالی گذشته و معلوم نیست فردا چه وضعیتی داشته باشیم اما مدیون باشید اگر فکر کنید یکی از ما "آلزایمر" می گیریم و می توانید به ریخت و حرکات و سکنات مان بخندید.عمری باقی باشد "ننجون" چهل سال دیگر در همین روزنامه "ستون" می نویسد و برادر "نعمت زاده" در سنگرهای مختلف وزارت صنعت، به ملت همیشه در صحنه خدمت می کند.ببینید و یادتان باشد که کی گفتیم.
چند طرح وقتی که ما وارد شدیم، اجرا نشده بود و مورد اعتراض مجلس قرار گرفتیم. گفتیم این را دولت قبل، متوقف کرده است.
ننجون: ما هم وقتی مدرسه می رفتیم هر گندی بالا می آمد می گفتیم "آقا اجازه" کار بعدازظهری هاست!
ما در اغلب محصولات صنعتی رشد خوبی داشتیم. اینها در حالی بود که سال ماقبل آن اغلب رشد منفی داشتیم.
ننجون: که این یکی هم احتمالا کار شیفت صبحی ها بوده!
در سال ۹۱ رشد صنعت ۱۰ درصد منفی بود. یعنی این نشان می دهد صنعت عقب رفته است.
ننجون: یعنی اگر این آمار "کنتور" داشت تا حالا آتش گرفته بود.
اشتغال ۳۶ درصد در سال ۹۰ کاهش یافت. همه ما تلاش کردیم اولین مصوبات دولت در جهت رفع موانع تولید بود.
ننجون: اصلا بعد از زمان "هوخشتره" فقط شما بودید که به داد صنعت و اشتغال رسیدید. به قول شاعر تو خودت قند و نباتی، شکلاتی، آبنباتی!
در گذشته وام هایی را دادند که نتوانستند وصول کنند.
ننجون: خوانندگان عزیز! منظور ایشان از "گذشته" زمان سلسله "هخامنشیان" است. لطفا به گیرنده های خود دست نزنید.
فقط ۵۲ درصد عملکرد در خدمت اقتصاد کشور است و بقیه اش به انحای مختلف جای دیگری است.
ننجون: این "انحای مختلف" فقط مربوط به "ونزوئلا" و کشورهای دوست و برادر است یا شامل دولت های متخاصمی مثل "کانادا" هم می شود؟
ما به تدریج داریم شرایط را بهتر می کنیم. پارسال دولت ۳۵ مورد تصویب کرد.
ننجون: احسنت! با همین سرعت جلو بروید ما هم قول می دهیم این "ستون" طنز را به یک "صفحه" برسانیم تا از قافله عقب نمانیم.
یکی از استانداران گزارش داد ۱۴ پرونده را که در یک جلسه مطرح شده بود ۱۲ پرونده را توانسته بودند فی المجلس حل کنند.
ننجون: من هم کسی را می شناسم که در جلسات کارشناسی "فی المجلس" ظرف نیم ساعت یک کیلو موز و سیب و چهارصد گرم شیرینی را با یک قوری چای می بلعد و آخ هم نمی گوید. شرق : نظارت بر دیگ آش گزارش یک دیروز یک خبرگزاری این بود که «ضعف نظارت بر دیگ های آش و حلیم» و دروغ چرا؟ این تیتر کل مسیر زندگی ما را عوض کرد. اصولا این مسئله که دیگ های آش و حلیم بلاتکلیف مانده و کسی روش نظارت ندارد، باعث نگرانی مردم شده بود.
به نظر ما هم نظارت نکردن بر دیگ آش و حلیم بنیان جامعه را آشی و سست می کند و چه بسا باعث شود جامعه تبدیل به آش شلم شوربا شود، برای همین با ورود خبرنگارانه و جسورانه و حکیمانه و به موقع این خبرگزاری این مشکل هم به زودی حل خواهد شد و بالاسر هر دیگ آش و حلیم یک ناظر قرار خواهد گرفت.
برای مثال باید پرده از این راز بردارم که ما خودمان هفته پیش رفتیم حلیم بخریم، طرف از دیگ حلیم واسه ما آش دوغ ریخت که این نشان می دهد اگر ناظر دیگی خوبی بر دیگ های حلیم و آش ما حاضر بود، این اتفاق نمی افتاد و حلیمی موردنظر نمی توانست تقلب کند و آش دوغ را جای حلیم به ما بیندازد.
همچنین ما به عنوان شهروند نه تنها عادت داریم که توقع داریم همه چیز با نظارت کامل انجام شود حتی دیگ های حلیم و دیگ های آش. یعنی طوری باشد که مو از ماست و ماست از دوغ و نخود از آش و گوشت از حلیم بیرون کشیده شود. به راستی اگر دیگ آش ما بدون نظارت برقرار باشد، آیا هرکسی نمی تواند خودش را نخود هر آشی کند؟ آیا این درست است؟ آیا هر رشته ای نمی تواند سررشته امور دیگ را به دست بگیرد؟ آیا فرداروزی اگر روی دیگ آش نظارت نباشد و یک نفر برای یک نفر دیگر آشی پخت که روش یک وجب روغن باشد، چه کسی پاسخ گو است؟ آیا نباید میزان وجب روغن روی آش تحت نظارت دقیق و شدید باشد که تکلیف مردم با یک وجب روغن روی آش مشخص باشد و روغنی بالا و پایین نشود؟ آیا فرداروزی اگر کسی خواست آش پشت پا بپزد، پشت پا به بخت خودش زد، ما مسئول نیستیم؟ آیا اگر فردا کسی آش کشک خاله پخت و بعد ما بدون آنکه این آش را بخوریم یا نخوریم به پایمان نوشته شد، اعتراض نخواهیم کرد؟ به درستی که الان تنها دیگ های آش و حلیم ضعف نظارت دارند و به نظر ما که اگر این مهم هم رفع و رجوع شود، دیگر مشکلی نمی ماند و همه چیز رله خواهد شد و خلاص. کیهان : کبوتر گفت: آمریکایی ها در مقابل اینهمه زورگویی و باج خواهی نظیر بازرسی از مراکز نظامی ایران و بازجویی از دانشمندان و... چه امتیازی خواهند داد؟!
گفتم: امنیت کشورمان را می گیرند و هر روز باید شاهد چند عملیات تروریستی باشیم، اقتصادمان را نابود می کنند و...
گفت: مرد حسابی! سؤالم این است که در مقابل اینهمه امتیازی که می خواهند قرار است چه امتیازی بدهند!
گفتم: بعد از همه این امتیازات، در نهایت قول داده اند که 13 درصد از تحریم ها را بردارند!
گفت: ولی برای رفع همین 13 درصد تحریم ها، باید چند برابر آن را هزینه کنیم.
گفتم: چه عرض کنم؟! برای کریمخان زند یک باز شکاری آوردند. پرسید؛ هنرش چیست؟ گفتند روزی دو کبوتر می گیرد. پرسید؛ هزینه اش چقدر است؟ گفتند؛ روزی 2 تا کبوتر می خورد... کریمخان گفت؛ خب! ولش کنید برود، خودش بگیرد و خودش بخورد، چرا هزینه نگهداریش را ما بپردازیم؟!
 
سه شنبه 2 تیر 1394 ساعت 10:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]