واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ تير ۱۳۹۴ (۹:۷ق.ظ)
در ديدار سفير سوئد و رئيس دانشگاه لرستان عنوان شد: بالا بودن کيفيت آموزشي دانشگاهها خواسته هر کشوري است موج - خرم آباد - سفير سوئد که به دعوت اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد به لرستان سفر کرده است، در دومين روز سفر خود با رئيس و معاونان دانشگاه لرستان ديدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، "پيتر تيلر" در اين ديدار که در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: دانشگاههاي کشور سوئد زير نظر يک سازمان به صورت کاملاً مستقل اداره ميشوند و براي برقراري روابط با دانشگاههاي ديگر کشورها نيز به با در نظر گرفتن نيازشان به همين صورت عمل خواهند کرد.
وي افزود: در بازگشت به سوئد، تفاهمنامهي تنظيم شده توسط دانشگاه لرستان را به اين سازمان ارائه خواهم داد تا در صورت لزوم خود آنها نسبت به برقراري ارتباط اقدام نمايند و زمينههاي لازم را براي تعامل ايجاد نمايند.
سفير سوئد با بيان اين که دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور مطبوعش دربارهي آموزش و فراگيري هيچ گونه مسووليتي براي ارائه گزارش به دولت ندارند، افزود: همچنين مراکز آمورش حرفهاي سوئد مراحل آموزشي مستقل به خود را دارند و همگي تحت پوشش سازماني غير دولتي هستند.
"تيلر" به دبيرستانهاي فني و حرفهاي اين کشور اشاره و تصريح کرد: در اين دبيرستانها براي ارتقاي سطح مهارت دانشآموختگان، رشتههاي خاصي که در ارتباط با صنايع کشور هستند، تدريس ميشود.
وي با اعلام اين که در دبيرستانهاي فني و حرفهاي سوئد افراد براي ورود به بازار کار حرفهاي آماده ميشوند، يادآور شد: هر دانشگاهي بر حسب نياز صنعتي در حيطه جغرافيايي خود رشتههاي تخصصي را معرفي ميکند.
وي افزود: رشته فناوري اطلاعات و ارتباطات تنها رشتهاي است که دانشگاههاي سوئد دنبال تحقيق در آن نيستند.
"تيلر" ادامه داد: کار مطالعه روي رشتههاي فناوري اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهاي دادهپردازي در سوئد بر عهده شرکتهاي اين کشور است؛ به طوري که شرکت مخابراتي "اريکسون" سوئد که مخترع بلوتوث است، در اين بخش فعاليت چندين سالهاي دارد.
سفير سوئد، نگاه به بازاريابي يک محصول در اين کشور را نيمهدانشگاهي و نيمهحرفهاي ذکر کرد و گفت: در دانشگاههاي سوئد به موضوع يک تحقيق از نقطهنظر صنعتي توجه ميشود و تحقيقات دانشگاهي در اين کشور روي چگونگي افزايش آگاهي انسان نسبت به محيط پيرامون خود است.
"تيلر" اظهار داشت: کشور سوئد از نظر نيروي کار و پايين بودن هزينه آن نميتواند با ايران رقابت داشته باشد، ولي؛ اين رقابت براي کسب آگاهي ميتواند وجود داشته باشد.
وي بالا بودن کيفيت آموزشي دانشگاهها را علاقه مشترک هر دولتي دانست و گفت: دانشگاههاي سوئد بر خلاف دانشگاههاي ايران و لرستان خوابگاه ندارند که اين يکي از معايب دانشگاههاي ما به شمار ميرود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]