تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836129404




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«ماموران فارسی‌زبان» انگلیس برای استعمار عراق +تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


با نگاهی به عملکرد BBC فارسی؛
«ماموران فارسی‌زبان» انگلیس برای استعمار عراق +تصاویر
در این گزارش بر آن هستیم تا به ابعاد مختلف پرونده سیاه شبکه بی بی سی فارسی برای پیگیری منافع مشترک آل سعود و دولت انگلیس برای ایجاد جنگ فرقه ای در عراق مروری گذرا داشته باشیم .



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه "بی بی سی فارسی" انگلیس، به عنوان یک سازمان اطلاعاتي و جاسوسي وابسته به دولت سلطنتی بریتانیا در منطقه خاورمیانه، برای پیشبرد سیاست اصلی این دولت مبنی بر "اختلاف بینداز و حکومت کن"، کارمندان خود را در پوشش خبرنگار به عنوان سربازان و جاسوسان وزارت مستعمرات سابق انگلیس در جهت ایجاد درگیری های فرقه ای در مناطق دارای تفاوت مذهبی تبدیل کرده است.   بر اساس اسناد منتشره به دلیل واگذاری ماموریت های وزارت مستعمرات انگلیس در طول سال های گذشته به این شبکه و انتصاب مدیران ارشد این وزارتخانه از سوی ملکه انگلیس به عنوان گردانندگان اصلی بی بی سی فارسی، این شبکه تلاش می کند تا با پرداختن به اختلافات مذهبی، شعله درگیری و آشوب را در مناطق مختلف بیافروزد.   در همین راستا و به عنوان نمونه، این شبکه به جای پرداختن به خطر داعش و جنایات این گروه، تلاش می کند تا با برجسته کردن بحث " شیعه و سنی " در عراق و دیگر کشورهای منطقه همچون سوریه و لبنان آتش جنگ بین مسلمانان منطقه و ایجاد حاشیه امن برای پیشروی های داعش در این کشورها را فراهم آورد و برای آغاز پروژه خود نیز، اقدامات تروریستی داعش را یک "قیام اهل سنت در برابر تبعیضی که توسط شیعیان به آنها تحمیل شده است" معرفی می کند!  

  بر همین اساس تبلیغات گسترده رسانه ای حامیان داعش بر این مساله متمرکز گردیده است که میان مردم مسلمان اهل‌سنت، تبلیغات گسترده ای انجام گردد تا گروه داعش به عنوان قهرمانی مذهبی معرفی شود که می‌خواهد اهل‌سنت منطقه و خصوصاً عراق و سوریه را به حقوق اجتماعی و سیاسی شان برساند. حامیان سیاسی-مالی برای ادامه این راه نیاز به آن دارند تا به مقابله با داعش رنگی مذهبی بدهند و ضمن معرفی اقدامات تروریستی داعش به عنوان حرکت های آزادیخواهانه اهل‌سنت، درگیری فرقه ای را در عراق دامن بزنند.   پیش از این در گزارش های مبسوطی به حمایت های گسترده این شبکه از داعش و همچنین چگونگی واگذاری این شبکه برای تامین منافع آل سعود در منطقه خاورمیانه پرداخته شد و در این گزارش تلاش می کنیم تا به ابعاد دیگر تلاش این شبکه برای پیگیری منافع مشترک آل سعود و دولت انگلیس برای ایجاد جنگ فرقه ای بپردازیم:   1) پوشش ویژه پیشروی داعش و سانسور شکست های تروریست‌ها از نیروهای مردمی بی بی سی فارسی از ابتدای پدید آمدن داعش در عراق و سوریه، با پوشش لحظه به لحظه از پیشروی ها و انعکاس کوچکترین تحرکات این گروه تروریستی و سانسور پیروزی های ارتش و نیروهای مردمی عراق و نادیده گرفتن شکست های داعش، در یک خط خبری، چهره سازی یک گروه "شکست ناپذیر" برای داعش را در دستور کار قرار داد.   سانسور پیروزی های ارتش و نیروهای مردمی بر داعش در شبکه بی بی سی فارسی تا بدان جا پیش رفت که حتی آزادی مناطق مهمی چون "جرف الصخر" و همچنین شهر "آمرلی" که مردم آن بیش از دو ماه در بدترین شرایط توانستند مانع از ورود داعش به این شهر شوند، با بی اعتنایی کامل این شبکه و اعلام اخبار مربوط به آن در پایین ترین سطح ممکن مواجه گردید.   2) مانور خبری بر روی قدرت داعش اقدامات وحشیانه داعش برای ایجاد فضای رعب و ترس در میان مردم جهت سهولت در تصرف مناطق مختلف عراق، همواره به عنوان سیاست اصلی این گروه تروریستی اجرا می شود و در همین راستا نیز اخبار بی بی سی فارسی چهره ای "خشن" و "قدرتمند" از این تروریست های بین المللی به نمایش گذاشته است تا در گسترش فضای رعب و وحشت این گروه نقش موثر خود را ایفا کرده باشد.   به این جملات منتشره توسط بی بی سی در تبلیغ قدرت تروریست های داعش دقت کنید:   * داعش از شخصیت‌های مستقلی تشکیل شده که توانسته‌اند با موفقیت، توانایی نظامی، سیاسی و مذهبی را ترکیب کنند و نیروی قدرتمندی به وجود آورند. * افرادی با انگیزه‌ها و خواست‌های متفاوت به جهاد پیوسته‌اند و زیر پرچم داعش گردهم آمده‌اند. *جنگجویانی که به سرعت در شهرهای مختلف عراق نفوذ کردند و به شصت کیلومتری پایتخت رسیدند فقط یک گروه نهیلیستی جهادی نیستند، بلکه قدرتمندان ناراضی اوضاع فعلی عراق هستند.    

 

 

 
  3) تاکید بر "وابستگی" نیروهای مردمی عراق به ایران در حالی که بنابر اذعان مسئولان داخلی و همچنین مسئولان دولتی عراق، جمهوری اسلامی تنها نقش "مستشاری" در عراق را بر عهده دارد، اما بی بی سی فارسی همواره تلاش دارد تا نیروهای مردمی عراق را که به کمک دولت این کشور برای دفع خطر داعش شتافته، وابسته به ایران معرفی کند.   این سیاست شبکه دولتی انگلیس اهداف متعددی را دنبال می کند که از مهم ترین آنها می توان به "تلاش برای ایجاد سرخوردگی در میان نیروهای عراقی" و "زیر سوال بردن استقلال و تمامیت ارضی عراق" اشاره کرد که هدف نهایی این شبکه از تکرار مداوم این مساله، ممانعت از فعالیت و ایجاد اختلاف در میان نیروهای مردمی و ایجاد حاشیه امن برای پیشروی هر چه بیشتر داعش در عراق و سیطره بر مناطق مختلف این کشور است.  

 

در این اخبار بی بی سی تلاش می کند تا نیروهای مردمی عراق را تحت فرمان جمهوری اسلامی و نه دولت عراق معرفی کند     4) ورود نیروهای مردمی شاید موجب ایجاد اختلافات فرقه ای بشود! با گذشت یک سال از جنایات بی سابقه داعش در عراق، بی بی سی فارسی به جای پرداختن به خطرات حضور این گروه تروریستی در منطقه و جنایات آن، واقعیت موجود در عراق را که همان جنایات روزانه تروریست‌ها علیه مردم بی دفاع این کشور می باشد، نادیده گرفته و با به حاشیه بردن موضوعات اصلی و طرح مسائل غیرواقعی و حاشیه ای از درگیری میان شیعیان و اهل سنت اظهار نگرانی می کند.   مهم ترین هدفی که در یک سال گذشته در این شبکه دنبال شده، القای "جنگ شیعه و سنی"، "نزاع فرقه ای" و مشابه این ها بوده است و نکته قابل توجه آن است که علی رغم تکرار چندین باره "نگرانی از ایجاد تنش فرقه ای در عراق" هرگز هیچ مستندی اعم از اظهارنظر مسئولان رسمی دولت عراق یا علمای اهل سنت یا شیعه در عراق را ارائه نکرده است. آنچه از توهمات خبرنگاران و مسئولان این شبکه برمی آید این است که باید نیروهای مردمی دست روی دست گذاشته و بگذارند که داعش بدون هیچ گونه مانعی بر تمام عراق و مردم آن سیطره پیدا کند!   به این عبارت ها دقت کنید:

* آیا مشتاقان بی تجربه شیعه، بدون غلطیدن به فرقه گرایی، تاب مقاومت در برابر جنگجویان آبدیده داعش را دارند؟

* آیت الله سیستانی پس از آزار و اذیت سنی ها به دست هوادارانش، مجبور شد فرمان مقابله با داعش را یکبار دیگر با دقت بیشتری تکرار کند (در حالی که هرگز در پیام های صادره از سوی این مرجع شیعه به آنچه بی بی سی آن را آزار و اذیت سنی ها به دست هواداران آیت الله سیستانی می خواند اشاره ای نگردیده و ایشان همواره در پیام هایشان بر وحدت میان گروه های مختلف در عراق تاکید کرده اند)

* اینجا (عراق) بسیاری نگران قدرت گرفتن شیعه هستند.

* سنی ها نگرانند تقویت گروه های شیعه بار دیگر به جنگ های فرقه ای بین سنی ها و شیعیان منجر شود.


اینها تنها نمونه های کوچکی است از آنچه بی بی سی فارسی به دنبال القای آن به مخاطبان خود می باشد.    

 

 

 

 

 

 

 

 

  بی بی سی فارسی به جای پرداختن به نسل کشی مردم عراق توسط داعش، در حجم انبوهی از اخبار خود نگران "احتمال" ایجاد جنگ فرقه ای در صورت از بین رفتن داعش به دست نیروهای مردمی می باشد!   در همین راستا بی بی سی فارسی برای فضاسازی ضدنیروهای مردمی و القای درگیری فرقه ای میان مسلمانان عراق، حتی در انتشار تصاویر انتخابی برای اخبار نیز همین رویه را از خود نشان می دهد:  

در اینجا برای نقل خبر "ورود نیروهای مردمی عراق به رمادی" از تصویر آتش کشیدن منازل مردم برای القای انجام این اعمال توسط نیروهای مردمی استفاده گردیده است.   5) دولت عراق مجبور به استفاده از نیروهای مردمی شده است! گویا پیروزی نیروهای مردمی عراق بر داعش به مذاق بی بی سی فارسی خوش نیامده و در خط خبری عجیب تلاش می کند تا دروغی بزرگ را به دولت عراق نسبت دهد.   در همین راستا با وجود اصرار مقامات دولتی عراق به ویژه حیدر العبادی نخست وزیر این کشور برای ورود نیروهای مردمی عراق به جبهه مقابله با داعش، اما بی بی سی فارسی که گویا همه تلاش های خود را در ایجاد حاشیه امن برای پیشروی داعش بر باد رفته می بیند، این بار به سراغ ایجاد اختلاف میان دولت عراق و نیروهای مردمی رفته و دروغ "اجبار دولت عراق به استفاده از نیروهای مردمی" را منتشر می نماید.   گویا برای مسئولان بی بی سی فارسی، حضور داعش و کشتار بی سابقه مردم عراق به دست این تروریست های بین المللی  در حال حاضر بهتر از ورود نیروهای مردمی عراق به جبهه مقابله با داعش به دلیل "احتمال" ایجاد جنگ فرقه ای در عراق در آینده می باشد!   اما نکته جالب در این خبرپراکنی شبکه دولتی انگلیس عدم ارائه مستندی قابل اتکا اعم از اعلام نظرهای رسمی مسئولان عراقی یا... برای مجبور بودن دولت عراق به استفاده از نیروهای مردمی می باشد!    

 

  در حالی که نیروهای مردمی با اصرار مقامات دولتی وارد درگیری با داعش گردیده اند، اما بی بی سی فارسی تلاش می کند دولت عراق را ناچار از اتخاذ این تصمیم معرفی کند!   6) منتسب کردن داعش به اهل سنت داعش همانگونه که بارها خود اعلام کرده، پیرو فرقه ضاله وهابیت و تابع قرائت وهابیت از اسلام می باشد و در طول سال های گذشته بارها بزرگان و علمای اهل سنت از این فرقه اعلام برائت کرده اند.   اما بی بی سی فارسی در ادامه تلاش خود برای نشان دادن جنگ مردم عراق علیه تروریست ها به عنوان یک جنگ فرقه ای میان اهل سنت و شیعیان، داعش را گروهی پیرو مذهب اهل سنت معرفی می کند. در حالی که با کوچک ترین آشنایی با مذهب 4 گانه اهل سنت به راحتی می توان متوجه گردید که اقدامات داعش به هیچ عنوان در این مذاهب 4 گانه جایی ندارد و طبق اعلام رسمی علمای اهل سنت نیز داعش و گروه های مشابه آن به دلیل عدم احترام به جان و مال و ناموس دیگر مسلمانان کافر می باشند.   چندی پس از پیدایش این گروه تروریستی در عراق، مفتی اعظم اهل سنت عراق و دیگر علمای اهل سنت نیز به تبعیت از علما و مراجع مذهبی شیعیان، با صدور حکمی مردم عراق و پیروان اهل سنت را به جهاد علیه این گروهک تروریستی فرا خواندند و با این تفاسیر، کاملا نیت شوم بی بی سی فارسی در انتساب داعش به اهل سنت مشخص می گردد.   حال باید از مسئولان این شبکه به ظاهر فارسی زبان پرسید که آیا واقعا بحران پدید آمده در عراق، جنگ شیعه و سنی است یا جنگ شیعه+سنی+کرد با تروریست‌هاست؟    



 



 

 

 

بی بی سی فارسی برای پیشبرد پروژه اختلاف افکنی خود حمله به اماکن مذهبی مورد احترام همه مسلمانان عراق اعم از شیعه و سنی را که توسط تکفیری ها انجام میگیرد، به اهل سنت نسبت می دهد!   7) نگرانی اهل سنت از انتقام جویی نیروهای شیعه و ارتش عراق! در میان گزارش های ارسالی خبرنگاران بی بی سی فارسی از عراق، عجیب ترین نکته مصاحبه با افرادی است که ادعا می شود از اهل سنت عراق بوده و از ترس انتقام ارتش و نیروهای مردمی عراق فرار کرده و داعش نه تنها کاری به کارشان نداشته، بلکه از آن ها استقبال هم می کرده است!
  اینکه این مصاحبه شوندگان چه کسانی هستند و چرا تروریست های داعش از آن ها استقبال می کنند بماند، اما نکته اصلی، رویکرد این شبکه انگلیسی است که طوری القا می کند که گویا ارتش عراق و نیروهای مردمی تروریست هستند و گروه داعش، ناجی و حامی مردم عراق و جنایات و نسل کشی روزانه مردم بی گناه عراق توسط تروریست های داعش هم بر اساس منطق انگلیسی این شبکه ایرادی نداشته بلکه مورد رضایت مردم عراق نیز می باشد!  

 

بی بی سی فارسی با سانسور حضور دوشادوش شیعیان و اهل سنت در جبهه مقابله با داعش، تنها به صرف ادعای افراد مجهول الهویه، ادعای اقدامات تلافی جویانه شیعیان علیه اهل سنت را مطرح می کند
 
"امیر عظیمی" سردبیر اتاق خبر بی بی سی فارسی وقتی در مقابل چشمان بهت زده مخاطبان از این مصاحبه های مشکوک قرار گرفت، ناچار شد این رویکرد را چنین توجیه کند: «با کسانی مصاحبه شده بود که از شهر موصل فرار کرده بودند. به نظر می آمد اینها درباره چیزهایی که دیده بودند، صحبت می کردند. نظر آن شهروند این بود... به نظر می رسد نظرات دو طرف این دیدگاه منتشر شده باشد.»    

    البته وی نگفت که چرا بی بی سی تنها با افرادی مصاحبه می کند که از تروریست ها حمایت می کنند؟ و اگر داعش با مردم کاری ندارد، پس عکس های منتشر شده از اعدام های دسته جمعی مردم در شهرهای اشغال شده چیست؟   در ادامه نیز این شبکه با چشم بستن بر جنایات داعش، پا را از متهم کردن نیروهای مردمی به انتقام گیری از اهل سنت فراتر گذاشته و گزارش های دولت عراق و نهادهای بین المللی از کشتار مردم عراق به دست داعش را با عنوان"دولت عراق داعش را متهم کرده که در شهرهای تحت تصرف، مرتکب جنایت جنگی شده است" منتشر و این گونه چهره خونریز داعش را در نزد مخاطبین خود تطهیر می کند و مشخص نیست که داعش برای اثبات جنایتکار بودن خود باید به چه اعمال دیگری دست بزند تا بی بی سی حاضر به پذیرش جرائم صورت گرفته از سوی داعش شود!    

 

  بی بی سی فارسی با استفاده از کلمه کلی و مبهم "متهم" که به معنای عدم اثبات کشتارهای وسیع داعش می باشد، تلاش خود را برای تطهیر این گروه تروریستی از جنایات انجام شده به کار می گیرد     8) بزرگنمایی اکراد در مقابل دیگر نیروهای شیعه حمایت سیاسی و رسانه ای از پروژه "استقلال کردستان عراق" برنامه ای مشترک از سوی کشورهایی بود که منافع استعماری خود را در تجزیه این کشور می دیدند.   اعلام همه پرسی برای استقلال کردستان، تصرف کرکوک توسط کردها، فروش مستقل نفت کردستان به ترکیه و ترانزیت آن به اسرائیل، و در آخر حفر کانال های عمیق مرزی در حاشیه کردستان عراق، اخبار نگران کننده ای برای حامیان عراق یکپارچه بود که از رسانه ها مخابره می شد.
  در این میان بی بی سی فارسی به عنوان بازوی رسانه ای دولت انگلیس از تهدیدی با نام "داعش"، به دنبال ایجاد فرصتی بی نظیر در اجرای طرح تجزیه عراق برآمده و همواره بر طبل جداسازی کردستان عراق از این کشور کوبیده است.    

 

  بی بی سی در گزارشات خود بحران ایجاد شده در عراق توسط داعش را بی ارتباط به مردم کرد این کشور معرفی و از آنان خواسته با جدا شدن از عراق خود را از این مهلکه نجات بدهند!     گرچه نیروهای مردمی شیعه و اهل سنت از همان روزهای ابتدایی پیدایش داعش به ایجاد جبهه واحد در مقابل آنها دست زدند، اما به دلیل برخی کارشکنی های مسئولان اقلیم کردستان عراق و این توهم که داعش کاری به آنها نخواهد داشت، نیروهای کرد تا مدت ها از حضور در جنگ با داعش اجتناب می کردند.   اما با آغاز روند پیروزی نیروهای مردمی بر داعش، حامیان پشت پرده طرح تجزیه عراق، تلاش کردند با تخریب نیروهای مردمی، وابستگان به اقلیم کردستان را به عنوان یک جایگزین مناسب به جای "حشد الشعبی" برای مقابله با داعش معرفی کنند!   بی بی سی فارسی در این میان حتی دست به تحریف تاریخ زده و بارها مدعی شد که "در زمان صدام حسین شیعیان به وضعیت خود معترض بودند، اما نیروهای کرد سالیان دراز به مبارزه مسلحانه با حکومت صدام پرداختند" و با این جملات تلاش داشتند که سال ها مبارزات علما و شیعیان علیه حکومت صدام به فراموشی بسپارند و یک چهره همیشه مبارز از نیروهای کردستان عراق در میان مخاطبین خود جا بیندازند!    

 

 

    آیا اهل سنت با نیروهای مردمی شیعه در جنگ با داعش حضور دارند؟ در پاسخ به این هجمه و بمباران رسانه ای بی بی سی فارسی، با نگاهی کوتاه به مواضع علمای اهل سنت عراق به راحتی می توان به دروغ بودن ادعاهای این شبکه دولتی انگلیس مبنی بر نگرانی علما و پیروان اهل سنت عراق از ایجاد درگیری فرقه ای در عراق پی برد.   در ذیل گوشه ای از مواضع علمای عراق را از ابتدای پیدایش داعش تاکنون مرور می کنیم: جمعیت "علماء العراق" در استان بصره با صدور بیانیه ای اهل سنت عراق را در حرف و عمل در مقابل گروه تروریستی داعش و در کنار تمامیت ارضی عراق دانسته و افزود: هرکسی که این جماعت تروریستی را به اهل سنت مربوط بداند، قطعا متوهم است.   شیخ "خالد الملا" رییس مجمع علمای اهل تسنن عراق در فتوایی از مردم عراق خواست که در مقابل حملات گروه داعش سلاح به دست گرفته و از هویت ملی خود دفاع نمایند.
وی تاکید کرد که آیت‌الله سیستانی به وی پیغام داده است، اهل سنت از خود ما هستند و نه برادران ما و ما از فتوای آیت‌الله سیستانی در مقابله با گروه داعش حمایت نموده و ایشان را مرجعی برای تمام مردم عراق می دانیم.   شیخ "احمد الکبیسی" از علمای اهل تسنن عراق نیز بر لزوم ایستادگی همگانی در برابر گروه تروریستی داعش در این کشور تأکید کرد و افزود: همه ملت عراق باید در برابر گروه دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) بایستند و اجازه تحقق اهداف این گروه را ندهند.   شیخ "محمود الصمیدعی" رییس اداره اوقاف اهل تسنن عراق هم در اظهاراتی، با دعوت برای برگزاری نشستی ملی جهت بررسی اوضاع امنیتی و رسیدن به دیدگاهی مشترک، بر ضرورت پاسداری از تمام اماکن مقدس و زیارتی و مراقد امامان و مقدسات اسلامی تاکید کرد.
هیئت علمای مسلمین بصره نیز همراه با سایر گروه ها و علمای اهل تسنن عراق، در بیانیه ای از مردم این کشور خواست تا برای مقابله با گروه های تکفیری با یکدیگر متحد شوند. در این بیانیه از ابتکار مراجع دینی عراق در دعوت از مردم برای پیوستن به ارتش این کشور تقدیر شده است.   همچنین تولیت آستان مقدس امام حسین(ع) سال گذشته با مهیا نمودن امکانات لازم برای میزبانی آوارگان اهل سنت که در اثر حملات داعش به شهرهای خود آواره شده بودند، تعداد زیادی از آنها را در نزدیکی شهر کربلا اسکان داده و اعلام کرد: آستان قدس حسینی آمادگی خود را برای استقبال از تمامی عراقی ها بدون در نظر گرفتن دین، مذهب وقومیت اعلام نموده و تلاش خواهد کرد تمامی نیازهای آنان برای زندگی شرافتمندانه و کریمانه تا دفع کامل خطر داعش از عراق فراهم نماید.    در پایان خاطرنشان می شود این مستندات گوشه ای از صفحات ننگین پرونده عملکرد شبکه بی بی سی فارسی برای ایجاد درگیری فرقه ای در عراق و پیش بردن این کشور به ورطه سقوط و نابودی است که بتوانند راه را برای دشمنان مردم عراق برای چپاول و غارت ثروت ملی باز کنند و در این میان از قربانی کردن مردم عراق از هر طیف و مذهبی هیچ ابایی ندارند.    



۰۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن