تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844693193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا طالبان نمی خواهد داعش در افغانستان وارد شود؟/ داعش مهمان ناخوانده در افغانستان+ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا طالبان نمی خواهد داعش در افغانستان وارد شود؟/ داعش مهمان ناخوانده در افغانستان+ تصاویر
هشدار طالبان به ابوبکر البغدادی
چرا طالبان نمی خواهد داعش در افغانستان وارد شود؟/ داعش مهمان ناخوانده در افغانستان+ تصاویر نامه ای از سوی طالبان افغانستان خطاب به ابوبکر بغدادی بر روی سایت این گروه قرار گرفته که داعش را بر حضور در افغانستان بر حذر داشته است.


به گزارش گروه بین الملل فرهنگ نیوز، طالبان در افغانستان ریشه ای به اندازه تمامی ویرانی ها و عقب افتادگی ها در این کشور دارد. طالبان خود کشور افغانستان را به جولانگاه خود تبدیل کرده و از حضور مهمان ناخوانده ای به نام داعش در افغانستان بر حذر است.افغانستان در گذشته ای نه چندان دور بهشت تروریست های جهان بود. تروریست ها برای آموزش و گذران زندگی به اصطلاح جهادی خود به کعبه آمال خود می آمدند و بعد از گذراندن سیستم های شستشوی مغزی پیشرفته رهسپار اهداف خود می شدند تا خود را منفجر کنند و دیگران نیز که گمراه و ناآگاه بودند نیز ترکیده شوند. القاعده به رهبری اسامه بن لادن و در حال حاضر ایمن الظواهری، پیوند اخوت با طالب ها بست و آنها دست در دست هم حکومتی را در این کشور بنا کردند که پس لرزهای این حکومت کل منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی را تا به امروز تحت تاثیر خود قرار داده است. فرزندخواندگان بن لادن در راه بازگشت به افغانستانروزی بهانه جهاد این گروه های تروریستی شوروی مارکسیستی بود و روزی نیز استکبار جهانی به رهبری آمریکای جنایتکار اما ویژگی مشخص آنها این بود که در دوران اوج اقتدار نیز کمترین ضربه را به قدرت های جهانی اشغالگر کشورهای اسلامی می زدند و بیشترین ضربه و زیان را مردمانی می دیدند که در زیر سیطره این گروه های تروریستی و به اصطلاح جهادی، باید تاوان پس می دادند. با شروع جنگ عراق و خوابیدن بازار تروریست ها در افغانستان، آنها توشه سفر بستند و عازم سرزمین های عراق و شامات شدند. القاعده عراق به رهبری ابومصعب زرقاوی، خشم خود را از آمریکا، بر سر شیعیان و مردم بی گناه عراق خالی کرد. از دل این گروه شرور مسلح، یک هیولای زاده شد که نام داعش را بر آن نهادند. داعش با خود ترس و وحشت را همراه آورد. آنها مانند اسلاف خود دیگر تنها به منفجر کردن خود راضی نیستند آنها سودای حکومت جهانی به مانند امپراطوری عثمانی در سر دارند. فرماندهان داعش خود را در قالب صلاح الدین ایوبی می دانند که دروازه های روم را به لرزه درآورد. 

جاه طلبی های داعش به عراق و سوریه و لیبی و به طور کلی آسیای غربی محدود نمی شود، آنها نقشه ای دارند که کل منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و بخش های از آسیای مرکزی را می بلعد. آنها در حال حاضر از ولایت خوراسان حرف می زنند و راهبرد ارائه می دهند. داعش از زمان اعلام استان خوراسان در ژانویه 2015 که شامل بخش هایی از پاکستان، افغانستان، هند، بنگلادش و بخشی از کشورهای آسیای مرکزی می شود، نه تنها فرماندهان طالبان پاکستان را ترغیب کرد که با البغدادی بیعت کنند بلکه حافظ علی خان فرمانده طالبان پاکستان را به امیری استان خوروسان برگزید. فرماندهان داعش در افغانستان نیز در استان های شرقی افغانستان شامل بدخشان، نورستان، ننگرهار و در استان های جنوبی شامل قندوز، جوزجان و پروان سربازگیری می کنند.باید داعش را در افغانستان جدی گرفت؟ این سوالی است که در حدود یک سال است اذهان بسیاری را در کشورهای همسایه افغانستان و همچنین اتاق های فکر اندیشکده های غربی به خود مشغول کرده است. سیاست داعش تهاجم گسترده و گستراندن مناطق تحت اشغال است. این قدرت سلاح داعش نیست که آنها را به پیش می برد، بلکه تفکر داعشی نیز در آنها رشد کرده است که پس از اشغال منطقه ای به سختی می توان آنها را از آنجا بیرون انداخت. 

تفکر طالبان و القاعده در افغانستان کهنه شده است و در حالیکه طالبان قصد دارد بار دیگر به ارکان قدرت بازگردد و آنهم با مذاکره با دولت مرکزی و پاکستان، این تفکر داعش است که در حال جایگزین شدن با تفکرات طالبانیسم در افغانستان است. داعش برای سرکردگان و  نیروهایش، هیجان بیشتری دارد. آنها می توانند همچون فیلم های هالیوودی آدم بکشند، با سرهای بریده عکس بگیرند و در عرض چند دقیقه در کل جهان از طریق شبکه های اجتماعی منتشر کنند. به آنها علاوه بر بهشت برین در آخرت، بهشت زمینی نیز وعده داده می شود. نکاح با زنانی و دخترانی که خود را به مرکز خلافت خودخوانده داعش می رسانند تا در راه داعش به روش خود جهاد کنند. سربازان داعش جیره و مواجیب و اینترنت پرسرعت نیز دارند. خوب برای جوانان و نوجوانان سرخورده در خاورمیانه چه چیزی بهتر از این برای خالی کردن هیجان. به هر حال مقصد بعدی داعش، کابل است. چه طالبان و  حکومت مرکزی بخواهد و چه آنان را با انتشار نامه ای تهدید کنند. زمانی افغانستان بهشت تروریست ها بود و آنان آن را میراث خود می دانند. آنها قصد خانه کرده اند تا خوراسان شان را تاسیس کنند. تهدیدی که نه افغانستان بلکه کشورهای ایران، تاجیکستان، ترکمنستان، پاکستان، چین و ازبکستان را نیز شامل می شود. مرز های ناامن و بدون کنترل افغانستان بهترین مسیر برای پیوستن افراد از کشور های خارجی به این گروه تروریستی است. 

پرچم سفید طالبان 

پرچم سیاه داعشاما در این میان، طالبان به عنوانی گروهی که موقعیت خود را در مرزهای افغانستان و پاکستان تثبیت کرده و هر ازگاهی نیز به عملیات علیه حکومت مرکزی می پردازد و دست به قتل و آدمکشی و قاچاق می زند، بیشترین احساس خطر را از سوی داعش احساس کرده است.این گرو در پیامی به ابوبکر بغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش خواستار خودداری از تشکیل گروه های جهادی وابسته به داعش در خاک افغانستان کرده است.  اختر محمد منصور یکی از رهبران جنبش طالبان افغانستان در این پیام تشکیل گروه های جهادی جدید را در خاک افغانستان برای اسلام و مسلمانان و داعش زیانبار خواند و مغایر با اصول اسلامی و مسبب تفرقه در جنبش طالبان دانست. طالبان در این پیام افزوده است: طالبان هرگز  اجازه هیچ گونه فعالیت جهادی تحت لوای دیگر گروه ها را در خاک افغانستان نخواهد داد و در صورتی که افراد مرتبط با داعش مشکلاتی را برای طالبان در افغانستان ایجاد کنند، طالبان نیز ناچار به واکنش خواهد شد. 



 
طالبان افغانستان به داعش هشدار داد که "جنگ علیه آمریکا و نوکران‌اش" در افغانستان باید "زیر یک پرچم و مدیریت یک رهبر" پیش رود. پرچم سفید طالبان خطر پرچم سیاه داعش را احساس کرده و دوست ندارد مهمان ناخوانده وارد افغانستان شود و جایگاه طالبان را به خطر اندازد. طالبان نگران از دست دادن نیروهای خود نیز هست. در گزارش ها آمده که برخی از رده های طالبان به داعش پیوسته اند و این تمایل در میان دیگر اعضا نیز وجود دارد. 
 
 ملا عبدالرئوف، یک عضو سابق طالبان بود که به داعش در افغانستان پیوست و در برخی از نواحی مشغول جذب نیرو بود. او در حمله هوایی پهبادی در هلمند افغانستان به همراه پنج تن دیگر کشته شد. در این میان حافظ سعید خان که از سوی رهبران داعش به عنوان والی خوراسان معرفی شده بود، جزء رده های مهم طالبان در افغانستان و پاکستان بود که او نیز در انفجاری کشته شد. اما حضور رهبران و سرکرده های طالبان در گروه ترویستی داعش و اعلام بیعت با بغدادی، خود خبر از شکاف گسترده در جنبش طالبان است. به طور مشخص این ریزش ها در طالبان بیش از اینها است و برخی از اقدامات و فعالیت های داعش در افغانستان نشان می دهد که این گروه توانسته نفوذ خود را گسترش داده و با جذب نیروهای کارآزموده طالبان، افراد جدیدی را نیز به گروه اضافه کند. 
 



حافظ سعید خان
 
سلسله ویدئوها و تصاویری که از جنایات داعش در افغانستان منتشر می شود، نشان از افزایش فعالیت های این گروه دارد. القاعده و طالبان همچون جبهه النصره در سوریه و دیگر گروه های تروریستی در عراق و سوریه با ظهور داعش به حاشیه رانده خواهند شد و درگیری های شدیدی نیز میان آنها صورت خواهد گرفت. 
 
بر اساس گزارش دویچه وله آلمان، خطر نفوذ داعش در افغانستان روز به روز در حال افزایش است و برای افغان هایی که خود قربانی تروریسم هستند، این حضور وحشتانک است. گل محمد، یک شهروند افغان، با حالت آشفته از جنگجویانی گزارش می‌دهد که «مردانی با بیرق‌های سیاه و لباس‌های سیاه‌اند.» او می‌گوید: «من دیدم که سلاح‌های سنگین در اختیار دارند و موتورهای لوکس می‌رانند.»



 



تصاویری از جنایت داعش در افغانستان
 
گفته می‌شود این افراد در ولسوالی "شیندند" در ولایت هرات دیده شده‌اند. از آن پس شایعات افزایش یافته‌ و در بین مردم ترس ایجاد کرده است. گل محمد که در این ولسوالی زندگی می‌کند، می‌افزاید: «ما از آنها بیشتر از طالبان می‌ترسیم. تا حال آنها به کار ما کاری نداشته‌اند، اما این وضع می‌تواند به زودی تغییر کند.»در ولایت فراه واقع درغرب افغانستان، در هلمند واقع در جنوب افغانستان و در زابل واقع در شرق افغانستان از مردان سیاه‌پوشی گزارش شده که به زبان طالبان حرف نمی‌زنند، از نگاه مالی مستقل‌اند و بیرق‌های "دولت اسلامی" را حمل می‌کنند.
 
در همین حال مقامات ایرانی نیز درباره حضور داعش در افغانستان و پاکستان هشدار داده اند. عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با اشاره به همجواری ایران با دو کشور ناپایدار پاکستان و افغانستان و تلاش این گروه برای نفوذ به مرزهای کشور گفته است که این همجواری ایران را متأثر از این ناپایداری‌ها خواهد کرد. وی همچنین نزدیکی این گروه به مرزها را از خطوط قرمز ایران دانسته که بدون هیچ معطلی با پاسخی قاطع روبه رو خواهد شد. 
 
آمریکا نیز که عنوان عامل اصلی گسترش گروه های تروریستی در منطقه شناخته می شود از افزایش فعالیت داعش در افغانستان و آسیای میانه گفته است. وزارت دفاع آمریکا با انتشار گزارشی از تلاش‌های گروه تروریستی داعش برای نفوذ در افغانستان پرده برداشته است. بنا به این گزارش این تلاش خطری جدی برای کشورهای غربی، پاکستان و افغانستان است.نا به اطلاعات پنتاگون داعش احتمالاً در سال آینده میلادی حضوری گسترده ‌در افغانستان خواهد داشت. وزارت دفاع آمریکا در گزارش خود تصریح می‌کند که از چندین منبع مختلف به آموزش جهادگرایان برای اعزام به افغانستان اطلاع یافته و خبر این فعالیت‌ها را نیز در اختیار کنگره آمریکا قرار داده است.



تبلیغ داعش در میان مردم افغانستان
 
اما به هر حال افزایش نفوذ داعش در افغانستان، بیش از همه خشم طالبان را به همراه داشته که اخطار های قبلی این گروه مثمر ثمر نبوده و به صورت علنی و در پیامی آشکار آنان را تهدید کرده است. داعش نیز بدون توجه به این موضوع، آسیای میانه را یکی از خواستگاه های اصلی خود می داند و افغانستان را نیز مرکز جذب نیروهای جدید از کشورهای آسیای مرکزی. طالبان بر اساس راهبردهای خود به صورت محلی اقدام می کند اما داعش راهبرد جهانی را دنبال می کند. 
 




94/4/1 - 10:05 - 2015-6-22 10:05:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن