واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
آیت الله حسینی بوشهری: رسانه ملی از ظرفیت عظیم حوزه و روحانیت استفاده کافی نکرده است استانها > قم - مدیر حوزه های علمیه گفت: متاسفانه تاکنون آنگونه که شایسته است از ظرفیت عظیم حوزه و روحانیت به نفع رسانه ملی استفاده کافی نشده است.
حوزه نیوز نوشت؛ آیت الله حسینی بوشهری، امروز در دیدار جمعی از مدیران اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد به تشریح لزوم استفاده از ظرفیت های عظیم حوزه در جهت ارتقای سلامت کیفی صدا و سیما و لزوم تعامل مدیران رسانه ملی با حوزه و علما پرداخت.
از ظرفیت عظیم حوزه و روحانیت به نفع رسانه ملی استفاده کافی نشده است
وی در ابتدا با ابراز تاسف از عدم استفاده مناسب و کافی رسانه ملی از ظرفیت های حوزه علمیه و بزرگان دینی گفت: باید اعتراف کنیم که هنوز بین ظرفیت های موجود و بهره برداری از این ظرفیت ها، فاصله زیادی وجود دارد و متاسفانه تاکنون آنگونه که شایسته است از ظرفیت عظیم حوزه و روحانیت به نفع رسانه ملی استفاده کافی نشده است.
مدیر حوزه های علمیه با انتقاد از عدم نظارت کافی بر تولید بعضی سریال های تلویزیون ابراز داشت: بعضی تولیدات صدا و سیما مانند سریال های تلویزیونی، ابتدا پخش می شود و آنگاه ایرادها و انتقادهای لازم به آن اثر شروع می شود و حال آنکه انتظار ما این است که مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما یک فیلتر سلامت برای تولیدات رسانه باشد و قبل از تولید یک اثر و فیلم، عیوب و اشکالات دینی آن برطرف شود نه بعد از پخش.
نقدهای بزرگان و علمای حوزه بر صدا و سیما هرگز به معنای نادیده گرفتن نقاط قوت نیست
امام جمعه قم در ادامه با اشاره به دغدغه های مراجع و بزرگان حوزه بر نظارت کیفی تولیدات صدا و سیما خاطرنشان ساخت: نقدهای بزرگان و علمای حوزه بر صدا و سیما هرگز به معنای نادیده گرفتن نقاط قوت آن نیست چرا که همواره شاهد بودیم در زمان های حساس صدا و سیما به یاری نظام اسلامی آمده است و به وظیفه دینی خود عمل کرده است؛ ولی اعتقادمان این است که رسانه ملی زیرمجموعه نظام دینی است و طبعا لازم است تولیدات آن با معیارهای دینی و انقلابی نظام هماهنگ باشد.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: ما هم قبول داریم که توافق برهمه سلایق و دیدگاه ها در تولیدات صدا و سیما مشکل است، اما مشهوراتی وجود دارند که تقریبا همه سلایق و ذائقه ها بر روی آن توافق دارند و انتظار می رود رسانه ملی با استفاده از ظرفیت های کارشناسی حوزه و بزرگان دینی در جهت تولید آن مشهورات اقدامات لازم را انجام دهد.
*دغدغه مراجع و بزرگان دینی در رسانه ملی تامین شود
عضو خبرگان رهبری با اشاره به مباحث چالشی صدا و سیما مانند غنا و موسیقی و روابط محرم و نامحرم در تولیدات رسانه ملی ابراز امیدواری کرد: این گونه مسائل چالشی که حقیقتا مبتلا به صدا و سیماست، نیازمند استفاده از نظرات کارشناسان خبره دینی است و امیدواریم هرچه زودتر با استفاده از نظرات صاحب نظران دینی در رسانه ملی دغدغه بزرگان حوزه نیز تامین شود.
*رسانه ملی در کنار توجه به سلایق گوناگون، خود نیز صاحب ایده باشد
وی ادامه داد:مسئله مهمی که لازم است به آن پرداخته شود این است که آیا رسانه ملی باید تولیدات خود را صرفا به خاطر علایق و ذائقه مخاطبان خود تولید کند و به عبارت دیگر مشتری محور باشد یا اینکه باید خود صاحب ایده باشد و نقش هدایت در جامعه را ایفا نماید؟، به نظر ما یک رسانه موفق رسانه ای است که در عین حال که به سلایق و نیازهای مخاطبین و مشتریان خود توجه دارد صاحب ایده و نظر نیز باشد و جامعه را نیز به سوی هدایت و تعالی سوق دهد.
معاون جامعه مدرسین با اشاره به این که عقبه فکری مدیران و مجریان صدا و سیما باید قوی باشد، خطاب به مدیران اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما خاطر نشان ساخت: معتقدیم که حوزه متناسب با نیاز شما پای کار است و در جهت تولید محتواهای سالم و بر اساس باورهای دینی و اعتقادی آمادگی همکاری های لازم با صداو سیما را دارد تا برنامه های رسانه ملی در عین جذابیت از خطوط قرمز نیز عبور نکند. 4646
دوشنبه 1 تیر 1394 - 18:08:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]