واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۵۶ب.ظ)
مدير حوزه هاي علميه: رسانه ملي زير مجموعه نظام ديني است موج - قم - مدير حوزه هاي علميه گفت: اعتقادمان اين است که رسانه ملي زير مجموعه نظام ديني است و طبعا لازم است توليدات آن با معيارهاي ديني و انقلابي نظام هماهنگ باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير حوزه هاي علميه در ديدار جمعي از مديران اداره کل پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما که در دفتر مدير حوزه هاي علميه برگزار شد به تشريح لزوم استفاده از ظرفيت هاي عظيم حوزه در جهت ارتقاي سلامت کيفي صدا و سيما و لزوم تعامل مديران رسانه ملي با حوزه و علما پرداخت.
وي در ابتدا با ابراز تاسف از عدم استفاده مناسب و کافي رسانه ملي از ظرفيت هاي حوزه علميه و بزرگان ديني گفت: بايد اعتراف کنيم که هنوز بين ظرفيت هاي موجود و بهره برداري از اين ظرفيت ها، فاصله زيادي وجود دارد و متاسفانه تاکنون آن گونه که شايسته است از ظرفيت عظيم حوزه و روحانيت به نفع رسانه ملي استفاده کافي نشده است.
آيت الله حسيني بوشهري با انتقاد از عدم نظارت کافي بر توليد بعضي سريال هاي تلويزيون گفت: بعضي توليدات صدا و سيما مانند سريال هاي تلويزيوني، ابتدا پخش مي شود و آن گاه ايرادها و انتقادهاي لازم به آن اثر شروع مي شود و حال آن که انتظار ما اين است که مرکز پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما يک فيلتر سلامت براي توليدات رسانه باشد و قبل از توليد يک اثر و فيلم، عيوب و اشکالات ديني آن برطرف شود نه بعد از پخش.
امام جمعه قم با اشاره به دغدغه هاي مراجع و بزرگان حوزه بر نظارت کيفي توليدات صدا و سيما گفت: نقدهاي بزرگان و علماي حوزه بر صدا و سيما هرگز به معناي ناديده گرفتن نقاط قوت آن نيست؛ چرا که همواره شاهد بوديم در زمان هاي حساس صدا و سيما به ياري نظام اسلامي آمده است و به وظيفه ديني خود عمل کرده است، ولي؛ اعتقادمان اين است که رسانه ملي زيرمجموعه نظام ديني است و طبعا لازم است توليدات آن با معيارهاي ديني و انقلابي نظام هماهنگ باشد.
آيت الله حسيني بوشهري افزود: ما هم قبول داريم که توافق برهمه سلايق و ديدگاه ها در توليدات صدا و سيما مشکل است، اما؛ مشهوراتي وجود دارند که تقريبا همه سلايق و ذائقه ها بر روي آن توافق دارند و انتظار مي رود رسانه ملي با استفاده از ظرفيت هاي کارشناسي حوزه و بزرگان ديني در جهت توليد آن مشهورات اقدامات لازم را انجام دهد.
عضو خبرگان رهبري با اشاره به مباحث چالشي صدا و سيما مانند غنا و موسيقي و روابط محرم و نامحرم در توليدات رسانه ملي ابراز اميدواري کرد: اين گونه مسائل چالشي که حقيقتا مبتلا به صدا و سيماست، نيازمند استفاده از نظرات کارشناسان خبره ديني است و اميدواريم هرچه زودتر با استفاده از نظرات صاحب نظران ديني در رسانه ملي دغدغه بزرگان حوزه نيز تامين شود.
وي ادامه داد: مسأله مهمي که لازم است به آن پرداخته شود اين است که آيا رسانه ملي بايد توليدات خود را صرفا به خاطر علايق و ذائقه مخاطبان خود توليد کند و به عبارت ديگر مشتري محور باشد يا اينکه بايد خود صاحب ايده باشد و نقش هدايت در جامعه را ايفا نمايد؟، به نظر ما يک رسانه موفق رسانه اي است که در عين حال که به سلايق و نيازهاي مخاطبين و مشتريان خود توجه دارد صاحب ايده و نظر نيز باشد و جامعه را نيز به سوي هدايت و تعالي سوق دهد.
معاون جامعه مدرسين با اشاره به اين که عقبه فکري مديران و مجريان صدا و سيما بايد قوي باشد، خطاب به مديران اداره کل پژوهش هاي اسلامي صدا و سيما گفت: معتقديم که حوزه متناسب با نياز شما پاي کار است و در جهت توليد محتواهاي سالم و بر اساس باورهاي ديني و اعتقادي آمادگي همکاري هاي لازم با صداو سيما را دارد تا برنامه هاي رسانه ملي در عين جذابيت از خطوط قرمز نيز عبور نکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]