تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845200684




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقب باشند تا در دام فیشرها یا هکرها نیفتند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پلیس فتا به خانواده‌ها هشدار داد؛ مراقب باشند تا در دام فیشرها یا هکرها نیفتند خبرگزرای پانا:سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در توصیه برای ثبت نام اینترنتی دانش آموزان در مدارس یا ثبت نام اینترنتی برای دریافت کتب درسی گفت: خانواده‌ها مراقب باشند تا در دام فیشرها یا هکرها نیفتند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۳۱ خرداد ساعت 10:13

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا،سرگرد حمید کیانی با بیان اینکه بسیاری از مدارس برای ثبت‌نام یا پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان و کتب درسی از خانواده‌ها می خواهند که به سایت مدارس مراجعه کنند، اظهار کرد: بهتر است مدیران فنی این سایت‌ها نسبت به تأمین امینت داده مراجعان‌شان حساس باشند و راه نفوذ هکرها را با برنامه‌های امنیتی سد کنند.

وی با توصیه به خانواده‌ها برای ثبت‌نام فرزندانشان از طریق سایت، تصریح کرد: خانواده‌ها برای ثبت نام کتاب یا دانش‌آموز خود در سایت مدارس مراقب باشند تا در دام فیشرها نیفتند.

سرگرد کیانی در ادامه افزود: خانواده‌ها در هنگام واریز هرگونه وجه برای دریافت کتاب در سایت مدارس که درگاه بانکی دارد مراقب باشند که درگاه اصلی است و فیشینگ نیست.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس ناجا در توضیح صفحات فیشینگ برای این عزیزان مطرح کرد: فیشینگ کپی دقیق رابط گرافیکی یک وب‌گاه معتبر مانند بانک‌ها است؛ با ورود کاربر به این صفحه قلابی و وارد کردن اطلاعات بانکی خود در این صفحه این اطلاعات از سوی فیشرها به سرقت می رود.

وی از کاربران درخواست کرد: در هنگام ورود به درگاه‌های بانکی در بستر اینترنت از موتورهای جستجو برای یافتن بانک مورد نظر استفاده نکنند و به طور حتم آدرس بانک را به صورت درست خودشان وارد کنند، ضمن آنکه یک راه تشخیص سایت های فیشینگ هم در قسمت URL سایت به طور کامل واضح است.

سرگرد کیانی تصریح کرد: کاربران باید دقت کنند که در کنار آدرس سایت عبارت //:https ذکر شده باشد. همچنین وجود علامت قفل مانند در کنار صفحات آدرس اینترنتی هم در تشخیص اعتبار سایت نادیده نگیرید.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس ناجا همچنین درباره خانواده هایی که از کافی نت‌ها برای ثبت‌نام اقدام می‌کنند، گفت: این عزیزان علاوه بر فیشرها باید مراقب کیلاگرها نیز باشند تا اطلاعات بانکی آنها به سرقت نرود و همچنین به طور حتم در هنگام ورود اطلاعات بانکی خود در درگاههای بانکی در بستر فضای وب از صفحه کلیدهای مجازی استفاده کنند.

وی درباره کیلاگرها اظهار کرد: کی‌لاگرهارا می‌ توان هم به صورت نرم‌افزاری و هم به صورت سخت‌ افزاری مورد استفاده قرار داد.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: برخی کیلاگرهای سخت ‌افزاری بر روی سیستم قرار می گیرد و به عنوان رابطی بین کیبورد و کیس قرار می گیرند و برخی روی سیستم عامل ها نصب می شود. لذا در صورت دیدن هرگونه اتصالات اضافی در پشت سیستم ها از ورود اطلاعات بانکی خود خودداری کنید.

سرگرد کیانی یکی از راهکارهای از کار انداختن کیلاگرهای نرم افزاری و سخت افزاری را فشردن کلیدهای تصادفی عنوان کرد و افزود: کاربران می توانند برای جلوگیری از دزدیده شدن نام و گذرواژه‌هایشان به ازای هر حرفی که در فیلد کاربر یا گذرواژه تایپ می‌کنند، روی قسمت دیگری از صفحه، کلیک کرده تا مکان نما از روی جعبه متن برداشته شود، سپس تعدادی کلید را به صورت تصادفی فشار دهید. پس از این کار، حرف بعدی از نام یا گذرواژه تان را وارد کنید؛ این کار را تا وارد کردن کامل مشخصات ادامه دهید.

وی ادامه داد: با انجام این روش ساده، آنچه در برنامه کیلاگر ذخیره می‌شود، تعداد زیادی حروف تصادفی و زیاد است. گرچه اطلاعات کاربران نیز در این حروف قرار دارد اما کشف آنها مشکل می شود؛ البته این روش نمی ‌تواند مانع کیلاگرهایی شود که در سطوح بالاتر فعالیت می‌کنند یا به طور مستقیم مقادیر داخل فیلدها را می‌خوانند.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا از شهروندان در خواست کرد در صورت مواجهه با هر گونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی با ما در میان بگذارند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن