واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ (۰:۲۵ق.ظ)
مديرکل آموزش و پرورش لرستان اجراي ۶ برنامه کلان براي پيشگيري از اعتياد در مدارس لرستان موج - خرم آباد- مديرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: ۶ برنامه کلان براي پيشگيري از اعتياد در مدارس لرستان اجرا مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، گودرز کريميفر، عصر امروز در جلسه شوراي مواد مخدر لرستان که در سالن جلسات استانداري استان برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش لرستان با شعار پيشگيري حتماً ، مچگيري هرگز و چشم پوشي محال تلاش مي کند تا اقدامات پشگيرانه را در مبارزه با مواد مخدر اجرا کند.
دکتر گودرز کريمي فر با اشاره به اجراي 6برنامه در قالب برش 5 ساله افزود: براي تحقق شعار مچگيري هرگز معتقد به اجراي تفاهم نامه هايي با ساير دستگاهها نظير بهزيستي ،نيروي انتظامي و دستگاههاي ذيربط در شوراي هماهنگي هستيم و براي تحقق شعار چشم پوشي محال توجه به غربالگري را مهمترين راهکار در رسيدن به اهداف مي دانيم.
کريمي فر در ادامه به برنامه اطلاع رساني ،آموزش مهارتهاي زندگي و ارتباط موثر در پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر اشاره کرد و گفت : 125دوره آموزشي در قالب 400کارگاه آموزشي با حضور 79هزار نفر از اولياء دانش آموزان برگزار شده و 67نمايشگاه ثابت و 3نمايشگاه سيار هم تشکيل شده است.
کريمي فر در خصوص برنامه ريزي سال 95-94 گفت : تلاش مي کنيم تا پايان سال نود و چهار 215دوره آموزشي در قالب 670کارگاه با حضور 133هزار نفر از اوليا ء را برگزار کنيم و آمار نمايشگاه هاي ثابت را به 117و نمايشگاههاي سيار را به 5نمايشگاه ارتقا دهيم.
رئيس کميته فرهنگي و پيشگيري شوراي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان در ادامه به برنامه آموزش عمومي کودکان بازمانده از تحصيل اشاره کرد و گفت : 256نفر کودک بازمانده از تحصيل شناسايي شده که تلاش مي شود اين افراد تحت پوشش برنامه هاي سوادآموزي و آموزش هاي مهارتهاي زندگي قرار گيرند.
کريمي فر در ادامه به راه اندازي کارگروه تخصصي آموزشگر ،مشاور و ناظر بر برنامه هاي پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر اشاره کرد و گفت: در سال تحصيلي نود و سه 67دوره آموزشي در قالب 200کارگاه آموزشي براي 6هزارو 900نفر از مربيان بهداشت، پرورشي ،مشاور، مدير و معاونين و رابطين پيشگيري مدارس برگزار شده که تا پايان سال 94 اين آمار به 117دوره آموزشي در قالب 352کارگاه آموزشي براي 11هزار و 460 نفر ارتقاء خواهد يافت.
کريمي فر در ادامه در تشريح برنامه آموزش پيشگيري از اعتياد به مشاوران مدارس گفت : 4هزار و 380بروشور و 5 هزار و 150مجله تخصصي به عنوان بسته هاي آموزشي بين مشاوران مدارس توزيع شده است.
وي به اجراي برنامه هاي مدارس مروج سلامت و مدرسه سلامت محور و آموزش مهارتهاي زندگي به دانش آموزان اشاره کرد و گفت : طرح مدارس عاري از خطر ويژه دانش آموزان دوره دوم متوسطه در 69آموزشگاه در قابل 5هزارو 195 دانش آموز برگزار شده است.
کريمي فر به طرح آموزش مهارتهاي مقابله اي در 69آموزشگاه دوره اول متوسطه و 6هزار و 175دانش آموز اشاره کرد و گفت : طرح مدرسه مراقب محور با رويکرد پيشگيري اجتماع محور در 93آموزشگاه در قالب 10هزار و 530 دانش آموزان در پايه هاي مختلف تحصيلي اجرا شده است.
وي همچنين به اجراي طرح جشنواره نوجوان سالم اشاره کرد و گفت : اين طرح با شرکت 2هزار دانش آموز در قالب يک هزارو 900 اثر در زمينه هاي مختلف فرهنگي هنري برگزار شده است . کريمي فر در پايان سخنان خود به آموزش و توجيه دانش آموزان و والدين نسبت به آشنايي با مواد اعتياد آور اشاره کرد و افزود : بسته هاي آموزشي در قالب 6هزارو 775 بروشور و 3هزار و 177لوح فشرده و 3مجله تخصصي با تيراژ 10هزارو 638 جلد و 600 جلسه آموزشي با پوشش قرار دادن 43هزار و 358 نفر در مدارس استان توزيع شده است .
گفتني است در پايان اين جلسه مدير کل آموزش و پرورش لرستان از طرف استاندار به عنوان رئيس کميته فرهنگي و پيشگيري شوراي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب و معرفي شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]