تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

کود مایع

سایت نوید

Future Innovate Tech

باند اکتیو

بلیط هواپیما

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799821637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برغم مذاکرات، دنیا به ایران و روحانی بدبین‌تر شده است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


نظرسنجی اندیشکده آمریکایی در آستانه توافق؛
برغم مذاکرات، دنیا به ایران و روحانی بدبین‌تر شده است
دیدگاه عمومی نسبت به روحانی شباهت مشخصی نسبت به نگاه منفی به کشورش داشته است و نیم یا بیش از نیمی از کشورهای همسایه در خاورمیانه نسبت به او نگاهی منفی دارند.



  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، مرکز تحقیقاتی پیو (Pew) در جدیدترین گزارش خود از یک نظرسنجی، با بیان این که "اسرائیل و کشورهای عربی دیدگاه بدبینانه ای نسبت به ایران دارند" اعلام کرد: «با نزدیک شدن به ضرب الاجل هسته ای، چهره ایران در بین مردم کشورهای جهان غالباً منفی است.»  
بر اساس تازه ترین گزارش این اندیشکده آمریکایی، نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد در 31 کشور از 40 کشور مورد بررسی در این پژوهش، بیشتر یا تعداد قابل توجهی از نظردهندگان نسبت به ایران دیدگاهی منفی داشته اند. از سوی دیگر، این گزارش اعلام کرده است در سالهای اخیر در چندین کشور دارای اکثریت مسلمان در خاورمیانه و آسیا، نظرات مثبت با افول همراه بوده است.  
همچنین در این نظرسنجی اعلام شده در آستانه دوسالگی دولت روحانی، دیدگاه ها نسبت به رئیس جمهور کنونی ایران در خاورمیانه منفی بوده است.  
براساس نتایج منتشرشده این نظرسنجی، درمیان کشورهای مورد بررسی، تنها پاکستان با 57% آرا نگاه مثبتی به ایران داشته است و میانه آماری دیدگاه های منفی منفی نسبت به ایران در میان 40 کشور 58% بوده است.     بر اساس این نظرسنجی که از میان 45 هزار و 435 نفر از تاریخ 25 مارس تا 27 مه 2015 به شیوه چهره به چهره انجام شده است، ، 9 نفر از میان هر 10 اسرائیلی (92%) دیدگاهی منفی نسبت به ایران داشته اند. همین نگاه در اردن با 89% دیدگاه منفی روبرو بوده است. همچنین، بیشتر نظردهندگان در میان مردم ترکیه، لبنان و فلسطین نمرات پایینی برای ایران در نظر گرفته اند. نسبت به تمایل مذهبی نظردهندگان لبنان، نتایج این نظرسنجی تفاوت مشخصی را شاهد بوده و از میان هر 10 نفر شیعه لبنان، بیش از 9 نفر دیدگاهی مثبت نسبت به ابران ابراز کرده اند. این در حالی است که 29% مسیحیان لبنان و تنها 5% اهل سنت این کشور نسبت به ایران نگاهی مثبت داشته اند.    

نظرسنجی پیو /2015: دیدگاه مردم دنیا نسبت به ایران (سبز: نگاه مثبت)  
بر اساس اعلام این گزارش، به استثنای کشور پاکستان، اکثریت نظردهندگان در کشورهای منطقه آسیا-اقیانوسیه نسبت به ایران نظر قاطعی نداشته اند و یا نگاهی منفی داشته اند. به طور خاص در ژاپن (با 73%) و استرالیا (با 67%) نگاه های منفی نسبت به ایران شایع بوده است و حتی در میان مردم پاکستان، دیدگاه های منفی نسبت به سال گذشته از 8% به 16% از خود افزایش نشان داده است.     براساس این گزارش که در پایگاه اینترنتی این مؤسسه آمریکایی منتشر شده، در آمریکای لاتین نیز چهره ایران مخدوش عنوان شده و نتایج آماری این نظرسنجی، میانه دیدگاه های بدبینانه نسبت به ایران در میان 6 کشور این منطقه را 61% اعلام کرده است. همچنین میانه نظرات منفی در میان 9 کشور آفریقایی مورد بررسی در این نظرسنجی، 39% بوده، درحالی که 32% افراد دیدگاهی مثبت ابراز کرده اند و یک چهارم نظردهندگان نظری اعلام نکرده اند. دیدگاه ها در نیجریه متفاوت بوده است. در این کشور، 43% مسلمانان دیدگاهی مثبت نسبت به ایران ابراز کرده اند، در حالی که این آمار در میان مسیحیان نیجریه 23% بوده است.  
مؤسسه آمریکایی پیو اعلام کرده است در میانه مذاکرات بر سر آینده برنامه هسته ای ایران، مردم کشورهای 1+5 عموماً از ایران شاکی هستند. بر این اساس، سه چهارم (76%) مردم آمریکا بدون تغییر نسبت به سال گذشته، نسبت به ایران نگاهی منفی‌نگرانه دارند و اکثریت نظردهندگان در کشورهای فرانسه (81%)، آلمان (78%)، انگلیس (62%)، چین (61%) دید منفی به ایران داشته اند.    

مؤسسه پیو /2015: نگاه به ایران در کشورهای مسلمان در یک دهه گذشته     گزارش جدید مرکز پیو با تأکید بر تأثیر احتمالی تنش های سیاسی و مذهبی در خاورمیانه، اعلام کرده است نتایج نظرسنجی جدید نشان می دهد نگاه به ایران در میان کشورهای با اکثریت مسلمان در یک دهه گذشته روبه افول گذاشته است و دید مثبت به ایران در اندونزی و اردن نسبت به سالهای 2006 و 2007 میلادی با کاهش 41 درصدی همراه بوده است. دیدگاه عمومی در ترکیه در همین مدت کاهشی 36 درصدی را تجربه کرده است و چهره محبوب ایران در مالزی (با 22% کاهش)، فلسطین (با 21% کاهش)، و پاکستان (با 15% کاهش) با افت قابل توجهی روبرو بوده است. درلبنان نگاه ها نسبت به ایران درمقایسه با سال 2007 از ثبات نسبی (41% خوشبینانه) برخوردار بوده، با این وجود، در طول 8 سال گذشته شمار شیعیان لبنانی که نگاه بسیار مثبتی نسبت به ایران داشته اند رشد قابل توجهی (80% درمقابل 47%) را به خود دیده است.    

مؤسسه پیو /2015: دیدگاه منفی نسبت به روحانی در خاورمیانه     در گزارش این مؤسسه آمریکایی آمده است دیدگاه عمومی نسبت به روحانی شباهت مشخصی نسبت به نگاه منفی به کشورش داشته است و نیم یا بیش از نیمی از کشورهای همسایه در خاورمیانه نسبت به او نگاهی منفی دارند. با این حال، نگاه ها در لبنان بر اساس مذهب پاسخ دهندگان متغیر بوده است و براین اساس، 95% شیعیان از دیدگاهی مثبت برخوردار بوده اند و در مقابل، یک چهارم مسیحیان و 1 نفر از هر ده نفر اهل سنت لبنان (11%) دیدگاهی مثبت نسبت به رئیس جمهور ایران ابراز کرده اند. این نظرسنجی همچنین اعلام می کند از زمان اولین سالگرد دولت روحانی، دیدگاه مثبت نسبت به او در فلسطین و اردن اندکی رشد (به ترتیب 10% و 8%) از خود نشان داده است.    

  505



۲۹/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۲:۰۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن