واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سیما فردوسی: تقابل همسران با یکدیگر هیچ کمکی به پیشرفت و تعالی خانواده نمی کند خبرگزاری پانا: سیما فردوسی گفت: تقابل همسران با یکدیگر هیچ کمکی به پیشرفت و تعالی خانواده نمی کند و برای رشد و تعالی یک خانواده همکاری و همراهی زوجین لازم و ضروری است.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۸ خرداد ساعت 08:55
به گزارش خبرگزاری پانا، سیما فردوسی در سمینار شناخت همسران نسبت به یکدیگر در شیراز اظهار داشت: خانواده ها،هنرمحبت ورزی را به عنوان یکی از عوامل موثر در تثبیت و استحکام بنیان خانواده فرا گیرند.
روانشناس واستاد دانشگاه شهید بهشتی تهران افزود: آن دسته از همسران و زوج هایی که این هنر را بهتر فرا گرفته باشند و بتوانند به شکل مطلوب و در جای مناسب از آن استفاده کنند، قطعا زندگی پایدارتر و همراه با آرامش بیشتری خواهند داشت.
وی ادامه داد: تقابل همسران با یکدیگر هیچ کمکی به پیشرفت و تعالی خانواده نمی کند و برای رشد و تعالی یک خانواده همکاری و همراهی زوجین لازم و ضروری است. او اظهار کرد: همسران نباید اجازه دهند که مشکلات در خانواده تشدید شود و اگر مساله و مشکلی ایجاد شد به سرعت نسبت به شناخت و رفع آن اقدام کنند چرا که هرچه زمان بگذرد حل آن مشکل سخت تر خواهد شد.
عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران بیان کرد: بعضا مشاهده می شود که در خانواده هایی که زوجین دچار مشکل و اختلاف هستند به آنها توصیه می شود که بچه دار شوند که این یک تجویز کاملا اشتباه و یک راهکار خرافی است چرا که همسرانی که قادر نیستند مشکلات خود را حل کنند چگونه می خواهند فرد جدیدی را در جمع خودشان بپذیرند و به او رسیدگی کنند.
وی ادامه داد: عده ای وقتی با یک خانواده و زوج موفق مواجه می شوند تصور می کنند که آن زوج از ابتدا و بدون هیچگونه مشکلی خوشبخت و موفق بوده اند در حالی که اینگونه نیست.
فردوسی افزود: چه بسا همان خانواده خوشبخت نیز در ابتدای امر با مشکلات و مسایل بسیاری مواجه شده اند اما با تلاش مستمر و همکاری و همدلی توانسته اند بر آن مشکلات غلبه و شرایط مطلوبی را ایجاد کنند.
این روانشناس و استاد دانشگاه گفت: اگر افراد از زندگی و شرایط خود راضی نباشند، ممکن است مدام احساس خستگی، بی حوصلگی و حتی فراموشکاری داشته باشند که ریشه تمام اینها به اضطراب باز می گردد که زوجین باید برای تغییر آن حالت و بهبود شرایط با هم همکاری و همراهی داشته باشند.
فردوسی افزود: زوجین خصوصا در ابتدای شروع زندگی مشترک باید هر یک به دیگری کمک کند تا به رشد و تعالی برسد.
وی، ضمن اشاره به تاثیر رفتارهای زوجین بر کودکان افزود: اگر در خانواده حتی یکی از زوجین، چه پدر و چه مادر دچار مشکلات رفتاری باشند، این در رشد مناسب کودک خلل ایجاد می کند و بر کودک تاثیرات بدی می گذارد.
این روانشناس و استاد دانشگاه، هدف از ایجاد شبکه های مجازی را گسستن روابط سالم در خانواده ها دانست و افزود: شبکه های اجتماعی به ایجاد اختلاف و قطع روابط عاطفی بین زوجین منجر خواهد شد و اگر در خانواده روابط عاطفی بین همسران از بین برود به دنبال آن همه چیز از بین خواهد رفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]