تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871813399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پزشکیان: اگر شهدا بودند اول علیه ما قیام می کردند بعد آمریکا/بعضی هستند که نمی خواهند دولت در امور کشور موفق باشد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پزشکیان: اگر شهدا بودند اول علیه ما قیام می کردند بعد آمریکا/بعضی هستند که نمی خواهند دولت در امور کشور موفق باشد
وزیر بهداشت و درمان دولت اصلاحات با اشاره به توهین هایی که برخی افراد تندرو روز گذشته در جریان مراسم معنوی تشییع شهدا به برخی مقامات کشور کردند، گفت: چنین افرادی از هر فرصتی که به دستشان بیاید، به هر شکل و با هر قیمتی استفاده می کنند آن هم نه برای بهبود کشور که برای رسیدن به مقصد خودشان. وگرنه اگر بحث این چیزها است، چرا این افراد از مسائل اخلاقی و مختلف اجتماعی مثل اعتیاد، اختلاس و طلاق سخن نمی گویند.
به گزارش نامه نیوز، مسعود پزشکیان درباره حواشی مراسم تشییع شهدای غواص و خط شکن که روز گذشته با شکوه هرچه تمام تر و با حضور اقشار مختلف جامعه در تهران برگزار شد، اظهار کرد: در سالی که مقام معظم رهبری به وحدت میان دولت و ملت تاکید می کنند، این چنین علیه دولت کار کردن و برای این کار از شهدا، انقلاب و رهبری هزینه کردن، جای سوال دارد.  

وی ادامه داد: گویی رسم است زمانی که مقام معظم رهبری دستوری می دهند، برخی افراد کاری ضد و خلاف آن انجام دهند.

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به اینکه بعضی از بنرهایی که در مراسم تشییع شهداء حمل می شد، عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای را خلاف خواست شهدا قلمداد می کرد، گفت: بعضی هستند که نمی خواهند دولت نه تنها در این مذاکرات که به طور کلی در اداره همه امور کشور موفق باشد؛ در نتیجه به هر قیمتی و از هر طریقی نمی خواهند بگذارند دولت در این روند به جایی برسد.

پزشکیان افزود: چنین افرادی از هر فرصتی که به دستشان بیاید، به هر شکل و به هر قیمتی استفاده می کنند آن هم نه برای بهبود کشور که برای رسیدن به مقصد خودشان. وگرنه اگر بحث این چیزها است، چرا این افراد از مسائل اخلاقی و مختلف اجتماعی مثل اعتیاد و طلاق ندارند سخن نمی گویند.

وی با طرح این سوال که چرا نمایندگانی نظیر بنده که در مجلس نشسته و یا در جاهای مختلف مسئولیت دارند، پاسخگوی مشکلات نیستند، تصریح کرد: به نظر من، ما پیشرفتی نکرده ایم و اگر شهدا بودند شاید اول باید علیه ما قیام می کردند بعد علیه آمریکا؛ چون این روندی که ما در کشور درباره فقر، بیکاری و مسائل اخلاقی داریم نشان می دهد وضعیت بسیار بدی است و به این سادگی دنبال حل آن نیستیم.

وزیر بهداشت دولت اصلاحات با بیان اینکه استفاده و سو استفاده از نام شهدا برای پیگیری مقاصد سیاسی و اقتصادی کار ناپسندی است، اضافه کرد: عده ای هستند که نمی خواهند مذاکرات نتیجه بدهد و می خواهند همه این دستاوردها را نادیده بگیرند. بعضی می گویند که تحریم هیچ کاری نمی کند و از طرف دیگر می گویند که باید همه تحریم ها یکجا و به یکباره لغو شوند، یا اینکه می گویند، ما باید مقاومت بکنیم چند درصد از این افرادی که تشویق به مقاومت می کنند اجاره نشینند و یا اطرافیانشان بیکار هستند که اینگونه سخنرانی کرده و مردم را تحریک می کنند؟

این نماینده مجلس عنوان کرد: تعداد افرادی که بین مسئولان در سختی اند خیلی کم است. به هر حال ما انقلاب کردیم تا مشکل مردم را حل کنیم، هرچند باید با آمریکا هم بجنگیم، ولی هدف از جنگ با آمریکا رفع  ظلم و ستم است نه اینکه مشکلات جامعه خودمان بماند و نتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم و بعد با دولت هم در بیفتیم به این بهانه که می خواهیم با آمریکا بجنگیم.

وی باب شدن توهین به مسئولان عالی و سران قوا را کاری بسیار ناپسند خواند و گفت: چنین چیزی از سوی هیچ گروهی پذیرفته نیست و حتی خداوند هم به صراحت در قرآن می فرمایند" وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَیَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَیْرِ عِلْمٍ کَذَلِکَ زَیَّنَّا لِکُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِم مَّرْجِعُهُمْ فَیُنَبِّئُهُم بِمَا کَانُواْ یَعْمَلُونَ" یعنی  و آنهایى را که جز خدا مى‏ خوانند دشنام مدهید که آنان از روى دشمنى [و] به نادانى، خدا را دشنام خواهند داد. این گونه براى هر امتى کردارشان را آراستیم. آن گاه بازگشت آنان به سوى پروردگارشان خواهد بود، و ایشان را از آنچه انجام مى ‏دادند آگاه خواهد ساخت.

پزشکیان در پایان یادآوری کرد: چنین عمل کردن نه تنها خلاف ارزش های دینی و ملی ماست که به هیچ وجه قابل قبول نیست. ما اگر دنباله رو خط امام هستیم باید با خودمان فکر کنیم که آیا امام از این موارد رضایت داشتند یا ضد اینها عمل می کردند.



منبع: جماران


۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن