تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831536718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی شرکت‌های لیزینگ به شکل بنگاه‌های خیریه ظاهر می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
وقتی شرکت‌های لیزینگ به شکل بنگاه‌های خیریه ظاهر می‌شوند
این روزها شرکت‌های لیزینگ سعی می‌کنند با تحریک خانه‌دار شدن، سودهای سرشار لیزینگ خودرو را به سمت بازار مسکن هم بکشانند.

خبرگزاری فارس: وقتی شرکت‌های لیزینگ به شکل بنگاه‌های خیریه ظاهر می‌شوند



باشگاه خبرنگاران نوشت: این روزها راه‌اندازی لیزینگ مسکن نقل محافل شده و به نظر می‌رسد آفت لیزینگ‌های خودرو به بخش مسکن نیز سرایت کرده باشد.  براساس این گزارش؛ لیزینگ مسکن در سال 83 راه اندازی شد، اما بعد از مدتی در سال‌های بین 86 تا 87 همزمان با افزایش قیمت مسکن در بازار، فعالیت این شرکت‌ها متوقف شد.
بر این اساس، پس از موج افزایشی قیمت مسکن در حدود سال‌های 86 و 87 در کشور فعالیت لیزینگ‌های مسکن به شدت تضعیف و آنها به عنوان یکی از مخاطبان افزایش قیمت مسکن معرفی شدند.
در همین راستا، لیزینگ یکی از روش‌های تامین مالی برای افرادی است که نمی‌توانند دارایی خاصی را خریداری کنند، بنابراین دولت در راستای وعده‌های  قبلی خود به ‌تازگی پیشنهاد کرده تا از لیزینگ در بخش مسکن به عنوان ابزاری برای افزایش قدرت خرید شهروندان استفاده شود.
بر این اساس، لیزینگ مسکن با پرداخت مبلغی به خریدار مسکنی که پول ندارد، کمک می‌کند تا خانه‌ای را خریداری کرده و در 10 تا 15 سال همانند اجاره‌بها نرخی را به این لیزینگ پرداخت کند تا درنهایت صاحب واحد مسکونی ‌شود.
این گزارش می‌افزاید: حال این بار بانک مرکزی تصمیم گرفته ساماندهی فعالیت لیزینگ‌ها با همکاری کانون شرکت‌های لیزینگ را در دستور کار قرار دهد اما امیدوار هستیم این ساماندهی مانند ساماندهی فعالیت موسسات اعتباری غیرمجاز نباشد.
نکته قابل تامل این است که حسین عبده‌تبریزی، مشاور مالی وزیر راه و شهرسازی سال گذشته از راه‌اندازی طرح لیزینگ مسکن در دو ماه آینده خبر داده بود و این در حالی است که از سال گذشته تا به امروز همچنان در مرحله پیشنهاد باقی مانده است.
همچنین حمید شیروانی دبیرکل کانون شرکت‌های لیزینگ ایران درخصوص شرایط شرکت‌های لیزینگ مسکن گفته است: در لیزینگ مسکن آورده نقدی متقاضی 20 تا 30 درصد و آورده ما 70 تا 80 درصد قیمت خرید یک ملک است و متقاضی ملک را بصورت اجاره به شرط تملک در اختیار می‌گیرد و پس از آنکه اجاره را به صورت کامل پرداخت کرد، مالک می‌شود.
از سوی دیگر حسام عقبایی رییس اتحادیه مشاوران املاک کشوری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه لیزینگ مسکن به عنوان یک واسطه دولتی در مسیر خانه‌دار شدن متقاضیان محسوب می‌شود، گفت: ما باید به سمت و سویی حرکت کنیم که واسطه‌گری به خصوص دولتی را در خانه‌دار شدن کاهش دهیم. 
وی افزود: واسطه‌های دولتی در مسیرهای خانه‌دار شدن مردم گام بر می دارند، بطوریکه لیزینگ‌ها نیز به عنوان یک واسطه دولتی از سوی کارگزاری‌ شرکت‌ها محسوب شوند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاکی کشوری با اشاره به اینکه  شرکت‌های لیزینگ بنگاه های خیریه نیستند، گفت: ما به دولت پیشنهاد استفاده از ظرفیت 120 هزار بنگاه املاکی در این کار را ارائه کردیم.
وی افزود: در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی می‌توانست با حداقل هزینه از ظرفیت‌های مشاوران املاک استفاده نماید و این طرح را به کار گیرد. 
عقبایی با اشاره به اینکه در تمام کشورهای توسعه یافته مشاوران املاک علاوه بر انعقاد قراردادها اقدام به تهیه تسهیلات خرید می‌کنند، افزود: در ایران مشاوران املاک نیز می‌توانستند در کنار انعقاد قراردادها تسهیلات لازم را برای متقاضیان فراهم کنند که این طرح نیز به نوعی لیزینگ محسوب می‌شود. 
رئیس اتحادیه املاک کشوری خاطر نشان کرد: شرکت‌های لیزینگ تنها منافع خود را در این حوزه در نظر می‌گیرند و به عنوان بنگاه خیریه منافع متقاضیان برای آنها مهم نیست.  
عقبایی یادآور شد: شرکت‌های لیزینگ می‌توانند همان مشکلات شرکت‌های لیزینگ خودرو را برای متقاضیان مسکن ایجاد کنند،‌ از سوی دیگر مسئولان کانون شرکت‌های لیزینگ هم بر این اعتقاد هستند که شرکت‌های لیزینگ می‌توانند بخش عمده‌ای از اقشار متوسط جامعه را صاحب خانه کنند؛ بدین صورت که با اجرایی شدن لیزینگ مسکن، 70-80درصد قیمت ملک به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و با این کار خرید مسکن با قیمت ارزان امکان‌پذیر خواهد شد.
بنابراین در حال حاضر 32 شرکت لیزینگ مجاز تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت می‌کنند، اما شرکت‌های غیرمجازی هم هستند که در این بازار فعالیت می‌کنند و جوابگوی نهادهای نظارتی، بانک مرکزی و سازمان مالیاتی نیستند و بانک مرکزی قصد دارد فعالیت‌های آنها را تحت نظارت خود درآورد.
این در حالی است که بین سال‌های 80 تا 84 حدود 320 یا 330 شرکت غیرمجاز در حال فعالیت در کشور بودند و منابع رسمی این رقم را در حال حاضر حدود 300 شرکت اعلام کرده‌اند.
از سوی دیگر منابع غیررسمی، تعداد شرکت‌های واسپاری غیرمجاز را بین 400 تا 500 شرکت برآورد می‌کنند و البته دو سوم این شرکت‌ها براساس اعلام منابع غیررسمی در بخش خودرو فعالیت دارند.
براساس این گزارش، وزارت راه و شهرسازی از ابتدای امسال سعی کرده تمامی وعده‌هایی که طی این دوسال داده بود را به نمایش بگذارد که مهم‌ترین آنها همین لیزینگ مسکن است.
امیداور هستیم که لیزینگ مسکن همانند لیزینگی که باعث ایجاد مشکلات فراون از جمله کلاهبرداری‌های میلیاردی شده، برای متقاضیان نشود.   مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

94/03/27 - 11:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن