تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860345928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده دولت‌آمریکا: نگران نباشید، اوباما توافق را امضا نمی‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


در پاسخ به نگرانی از توافق بدون بازرسی از تأسیسات نظامی؛
نماینده دولت‌آمریکا: نگران نباشید، اوباما توافق را امضا نمی‌کند
نمایندگان تندروی آمریکا نگرانند که اوباما توافقی را امضا کند که شامل بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران نشود. آن‌ها همچنین نگرانند که با وجود روسیه و چین، دیگر امکان بازگشت تحریم‌ها علیه ایران وجود نداشته باشد.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، نماینده آمریکا در سازمان ملل که برای پاسخ به نمایندگان تندرو نگران از توافق ‌هسته‌ای با ایران به کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان رفته بود، گفت: «باراک اوباما هر توافق نهایی هسته‌ای با ایران را که در کسب اطمینان از دسترسی به تاسیسات نظامی مشکوک ایران ناتوان باشد، رد خواهد کرد.»

"سامانتا پاور" در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اطمینان داد که دولت آمریکا توافقی را که نسبت به دسترسی به تاسیسات نظامی مشکوک ایران اطمینان ندهد، رد خواهد کرد.    

    به نوشته صدای آمریکا (VOA) پاور در این جلسه به سوالات قانونگذاران در مورد چگونگی پیشبرد منافع آمریکا در ارتباط با روند وظایف سازمان ملل پاسخ داد. در این جلسه گفتگوهای هسته‌ای ایران و آینده توافق هسته‌ای، از جمله نگرانی از توانایی سازمان ملل در پیشبرد منافع آمریکا مورد بحث قرار گرفت.   "اد رویس" رئیس جمهوریخواه کمیته روابط خارجی آمریکا با بیان اینکه جلسه با حضور خانم پاور در زمان مهمی صورت می‌گیرد، گفت که اگر توافق با ایران به سرانجام برسد پیش بینی می‌شود که شورای امنیت تحریم‌ها علیه ایران را لغو کند.   رویس با بیان اینکه احتمال فریبکاری و تخلف از سوی ایران پس از توافق هم انتظار می‌رود، پرسید: «کمیته می‌خواهد بداند در صورت تخلف ایران، روند برقراری سریع تحریم‌ها علیه ایران چگونه کار می کند؟ ما مطمئن هستیم که روسیه و چین به تسهیل این روند کمکی نمی‌کنند.»    

    سامانتا پاور در پاسخ گفت که واشنگتن برای اطمینان از اینکه تحریم‌ها بتواند بدون حمایت روسیه و چین به سرعت علیه ایران برقرار شوند، کار می کند. او اضافه کرد: «از همان ابتدا بسیار روشن بوده که ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این روند به عهده روسیه یا چین گذاشته شود.»   پاور در ادامه از چالش‌هایی که سازمان ملل و وی به عنوان نماینده آمریکا در این سازمان هر روزه با آن روبه‌روست صحبت کرده و همزمان به آسیب پذیری سازمان ملل اشاره کرد.   او گفت: «نکته اصلی آنست که آمریکا به سازمان ملل نیاز دارد تا به چالشهایی که جهان امروز با آن روبرو است بپردازد. ایالات متحده از اهرم های پرقدرتی در طول تاریخ برای پیشبرد منافع اش برخورداربوده و ما همواره در صحنه جهانی رهبری خواهیم کرد. ولی زمانی ما موثرتر خواهیم بود که مطمئن شویم دیگران هم سهم خودرا به‌دوش می گیرند. ما با حمایت همه جانبه به اهداف خود می رسیم.»
      444



۲۷/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن