واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
در پی انتشار عکسی در شبکههای اجتماعی؛
حقیقت ماجرای خمپاره عمل نکرده در بازوی رزمنده عرب +عکس
تازه ترین مطلبی که این روزها در شبکههای اجتماعی پیچیده است، عکسی است از یک خمپاره عمل نکرده در کتف یک مرد. تصویری که به گونهای تلفیقی به یک مجاهد «حشد الشعبی» نسبت داده شده است.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیوز، تازه ترین مطلبی که این روزها در شبکههای اجتماعی پیچیده است، عکسی است از یک خمپاره عمل نکرده در کتف یک مرد. تصویری که به گونهای تلفیقی به یک مجاهد «حشد الشعبی» نسبت داده شده است و ماجرا این گونه روایت شده است : گلوله خمپاره به کتفش اصابت کرده اما منفجر نشده است و نگاره «علی(ع)» که روی بازوی او نقش بسته مورد توجه بسیاری از رسانهها و کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته است.
گویا پیش از این، این ماجرا در سالهای دفاع مقدس هم اتفاق افتاده بود و با استناد به آن واقعیت، یک فیلم داستانی در سینمای ایران هم ساخته شده بود. ماجرا مربوط به خمپارهای بود که وارد پای یک رزمنده ایرانی میشود، اما عمل نمیکند. داستان فیلم مذکور به روایت شرایط درمانی و عمل جراحی او در بیمارستان اختصاص داشت.
البته این ماجرا گویا پیش از این برای یک سرباز ویتنامی هم اتفاق افتاده است. گویا دو عکسی که همراه با عکس این رزمنده عربی منتشر میشود هم مربوط به آن سرباز ویتنامی است. البته این هم باز براساس قضاوت کاربران شبکههای اجتماعی است. علی رغم موجی که به واسطه عکس اول در شبکههای اجتماعی ایرانیها اتفاق افتاده موجی معکوس در میان کاربران عربی این شبکهها به واسطه عکسهای دوم و سوم که هیچ ارتباطی به عکس اول ندارند، آغاز شده است.
کاربران عربی این شبکههای اعلام کردهاند که عکسهای دوم و سوم که لحظه حضور خمپاره در بازو را ثبت کرده و در کادری بسته قرار گرفته است، مربوط به یک سرباز ویتنامی است که در جریان جنگ دچار این حادثه شده است.
با این حال هنوز صحت عکس اول و اتفاقی که برای رزمنده عرب زبان افتاده و اینکه محل جراحی روی بازوی او مربوط به خمپارهای میشود که احتمالاً در دست او قرار داشته و منفجر نشده است، رد نشده است. برخی محل زخم را حادثهای دیگر و ناشی از شکلیک قناصه میدانند.
البته بعضی کاربران عربی بعد از مشاهده تصویری با کادری بازتر از عکسهای دوم و سوم که در زیر میبینید، در بیان اعلام نظر خود به قطعیت رسیدهاند و گفتهاند که دیگر از اساس این ماجرا را باور ندارند. حتی قضاوت آنان درباره عدم انفجار خمپاره در بازوی رزمنده عرب مدافع حرم هم تغییر کرده است. هرچند که بخش زیادی از آنان همچنان از روحیه مقاومت همشهری خود دفاع میکنند ولی اعتراض دارند به اینکه چرا با این تصاویر برای مجروحیت او حاشیهسازی شده است. آنها همچنین از اینکه این ماجرا وسیلهای برای شوخی با مقدسات شده است، ناراحتند.
آنطور که عنوان شده گویا موج ابتدایی در مخالفت با تصاویر بعدی و اعتراض به حاشیهسازیها برای این رزمنده در شبکههای اجتماعی عربی توسط تعدادی از کاربران که خود را دوستان این رزمنده معرفی میکنند، آغاز شده است. جالبتر اینکه برخی دیگر از کاربران در نظرات خود نوشتهاند «از کجا معلوم رزمنده مدافع حرم باشد؟» یا «از کجا معلوم در یک سانحه یا تصادف یا عملیات انفجاری دستش ترکش نخورده باشد؟» و .... شاید این ماجراها در شبکههای اجتماعی همچنان دنبالهدار باشد. شاید درباره آنچه در شبکههای اجتماعی منتشر میشود، عدم قطعیت یک بحران جدی است. عدم قطعیتهایی که البته قدرت موجسازی جالبی دارند.
تسنیم
۲۶/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]