واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اطلاعیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی:
طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی با روزهخواری برخورد میشود
ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی طی اطلاعیهای آورده است: طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی با روزهخواری برخورد میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی، در اطلاعیه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان آمده است طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی با روزهخواری برخورد میشود. این اطلاعیه میافزاید: از آنجا که فریضه امر به معروف و نهی از منکر ناظر به پاسداشت شعائر اسلامی و ضامن حفظ ارزشها، سلامت و امنیت جامعه و سبب پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است، بر این اساس تذکر زبانی وظیفه شرعی و عمومی در راستای حفظ و گسترش ارزشها و پیشگیری از آسیبها و ناهنجاریها و جرایم، از جمله روزهخواری تلقی میشود، بنابراین از عموم شهروندان تقاضا میشود ضمن رعایت شئونات این ماه پر خیر و برکت با انجام وظیفه تذکر زبانی و تواصی به حق در حفظ ارزشها و گسترش آن در پیشگیری از منکرات، از جمله روزهخواری سهیم باشند.
در این اطلاعیه آمده است: رعایت عفاف یکی از عوامل موثر در خودسازی، عبودیت و تقرب به خداست و بد پوششی و هنجار شکنی معارض با فرهنگ اسلامی و سبب فرو ریختن حصار امنیتی و طمع شیطان است و از عموم شهروندان انتظار دارد ضمن رعایت موازین عفاف و حجاب با انجام تذکر لسانی و تواصی به حق از بروز و ظهور بد پوششیهای هنجار شکن مؤثر باشند.
همچنین در این اطلاعیه آمده است: رعایت شئونات اسلامی در تمام اماکن عمومی الزامی است از مدیران، متصدیان و مراجعان انتظار میرود در این امر اقدام لازم را معمول دارند.
این اطلاعیه میافزاید: نظر واحدهای محترم صنفی، آشپزخانهها، تمام مراکز پذیرایی اعم از درون شهری و برون شهری مستقر در داخل مراکز اقامتی بین راهی و مستقر در فرودگاهها و پایانههای مسافربری را به دستورالعملهای صادره از مبادی ذیربط(اتحادیه، میراث فرهنگی و گردشگری و اداره نظارت بر اماکن عمومی) جلب میکند.
همچنین نظر به اینکه روزهخواری و بدحجابی به موجب ماده 638 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، جرم محسوب میگردد، بنابراین با متخلفان امر برخورد شدید قانونی صورت خواهد پذیرفت. در این اطلاعیه آمده است: برابر قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند و ایجاد هرنوع مانع و مزاحمت که به موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، سبب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت میگردد و در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوء استفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق یا مزایا، انفصال موقت یا دائم، تغییر محل خدمت، تنزیل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق و امتیازات، مانع اقامه امر به معروف و نهی از منکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، حسب مورد به مجازات بند(پ) ماده(20) قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
در این اطلاعیه آمده است: از عموم هماستانیها تقاضا میشود در صورت مشاهده عدم رعایت موارد فوق، مراتب را به شماره تلفن 110 اطلاع دهند.
در خاتمه از خداوند متعال مسئلت داریم عموم شهروندان را در اقامه شعائر اسلامی و ایجاد جامعه نمونه اسلامی جهانی موفق و موید بدارد.
انتهای پیام/69008/ذ
94/03/26 - 16:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]