تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834240388
اقتصاد مقاومتی چگونه شکل می گیرد
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اقتصاد مقاومتی چگونه شکل می گیرد
سياستهاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري در سال گذشته به دستگاهاي اجرايي اعلام شد، اما در يك سال گذشته اقدام مشخصي از سوي دولت صورت نگرفته است...
نویسنده : زینب صناعی
جوان آنلاین: سياستهاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي از سوي مقام معظم رهبري در سال گذشته به دستگاهاي اجرايي اعلام شد، اما در يك سال گذشته اقدام مشخصي از سوي دولت صورت نگرفته است، صاحبنظران معتقدند تا زماني كه دولتمردان توانايي كشور را در حد توليد ابگوشت بزباش و كباب كوبيده مي دانند و رسيدن به خودكفايي را باور ندارند، نمي توانند در اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي موفق شوند. با توجه به برگزاری همایشی تحت عنوان "اقتصاد سیاسی؛ از انفعال تا اقتدار" با محوریت اقتصاد مقاومتی، بهانه ای دست داد که به سراغ کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه برویم.
دكتر علي اكبر ناسخيان، اقتصاددان و استاد دانشگاه معتقد است كه تحریم ها یک شرایطی را فراهم کرده بود که ما ناخودآگاه مجبور بودیم که وابستگی مان را به نفت کم کنیم اما متأسفانه از این شرایط استفاده درست نشد و همچنان مشاهده می کنید که بخش بسیاری از مؤسسات ما چه دولتی و چه غیر نفتی، منتظر افزایش مقدار و قیمت فروش نفت هستند یعنی گویا خود این ها هنوز باور نکرده اند که اقتصاد کشور می تواند مستقل از درآمدهای نفتی اداره شود. متن کامل گفت و گوي ما با دكتر ناسخیان را بخوانيد:
تفاوت اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی از نظر شما چیست؟
اگر بخواهیم یک جنبه سلبی و یک جنبه ایجابی برای اقتصاد در نظر بگیریم، اقتصاد ریاضتی صرفا جنبه ی سلبی دارد ولی اقتصاد مقاومتی علاوه بر جنبه های سلبی، جنبه های ایجابی نیز می تواند داشته باشد. به این ترتیب اقتصاد ریاضتی بحث تعدیل حقوق ها یا تعدیل نیروهای کار در جهت تامین یا پوشش بودجه دولت است اما اقتصاد مقاومتی اهدافش فراتر از این مسئله است.
در اقتصاد اروپا اگر ملاحظه کنید اقتصاد ریاضتی به این معنا است که دولت حقوق و دستمزد کارمندانش را در جهت تامین بودجه کاهش می دهد یا شرکت ها، بنگاه ها و کارخانه هایی که هستند برای اینکه بتوانند درآمد و هزینه های خود را تامین کنند ممکن است بخشی از کار یا نیروی انسانی شان را تعدیل کنند و یا به معنای ساده ترش از کار بر کنار و اخراج کنند. اما ما این جنبه ها را در اقتصاد مقاومتی نداریم به طوری که کار اقتصاد مقاومتی تسویه به این شکل نیست بلکه هدف ایجابی دارد و آن توجهش به ظرفیت های داخلی کشور است چه در بحث بودجه دولت یا بحث اقتصاد ملی بنابراین آن جنبه های ایجابی اش برای ما مهمتر است.
حالا اگر اقتصاد اروپا فرض بفرمایید که بتواند به این جنبه ها پی ببرد و آنها را عملیاتی کند قطعا در جهت منافع خودش بهتر از اقتصاد ریاضتی عمل خواهد کرد مثلا به جای تعدیل نیرو یا کاهش دستگاه ها با توجه به توان و ظرفیت های داخل سعی کند که آن چهار تا پنج رکن اقتصاد مقاومتی مانند عدالت بنیان، دانش بنیان یا رویکردهای مربوط به سهم بری عوامل تولید را بتواند به درستی اجرا کند آن وقت لزوما به این نتایجی که تا کنون رسیده، نخواهد رسید و نتایج کاملا متفاوت خواهد بود.
به نظر شما اقتصاد مقاومتی قابلیت مطرح شدن در نظام های اقتصادی دنیا را دارد؟
بله؛ قطعا دارد چرا که این چهار پنج رکنی که در اقتصاد مقاومتی مانند مشارکت مردمی، بحث دانش بنیان بودن یا عدالت بنیان بودن و بحث جهادی برای اقتصاد، قطعا برای کشورهای دیگر هم قابل طرح شدن است منتهی باید متناسب با فرهنگ خودشان باشد. یعنی یک بومی سازی نیاز دارد اما این ارکانی که در اقتصاد مقاومتی است جنبه های جهانی و بین المللی هم دارد و صرفا مربوط به کشور ما نمی شود؛ به عنوان نمونه سهم بری عوامل تولید یک بحثی است که 200، 300 سال است که مطرح است. این ها درباره آن کار کرده اند اما باید موضع شان در خصوص عدالت مشخص باشد؛ فرض کنید در زمینه مشارکت مردمی، غرب سال هاست که بر مشارکت بخش خصوصی سازی تاکید دارد یا به تعبیر خودشان سیاست های اجماع واشنگتنی که در واقع مبتنی است بر کوچک سازی حجم دولت و افزایش مشارکت بخش خصوصی است. اما ما می توانیم با پیشنهاد بر اینکه تفاوتی که در بخش خصوصی و بخش مردمی وجود دارد، سیاست هایی را مبتنی بر افزایش مشارکت مردم پیشنهاد دهیم که ممکن است با خصوصی سازی فعلی تفاوت هایی داشته باشد. خصوصی سازی در غرب و حتی در کشور ما با مشکلات زیادی همراه بوده یعنی آن عدالت بین طبقات مختلف را در امر مشارکت فراهم نکرده و لازم است ما یک تعریف جدیدی از مشارکت مردم و کوچک سازی و حداقل دخالت مردم ارائه دهیم؛ که برای آنها هم مفید خواهد بود چون درحال حاضر مشکل اصلی شان بحث بدهی های دولتی است یا بحث دیونی است که کشور و اقتصادشان به بانک ها و موسسات مالی بین المللی دارد؛ بنابراین باید دید که مردم چگونه باید در جهت تامین و رفع نیازهای مالی دولت مشارکت کنند، این یک موضوع مهمی است که برای اقتصاد غرب نیز می تواند مطرح باشد و ما می توانیم به آنها در این زمینه هم کمک کنیم.
چرا اقتصاددانان ما به دنبال کمی سازی و منسجم سازی اقتصاد مقاومتی در داخل کشور نیستند؟
کمی سازی و منسجم سازی یک مقوله ایست که نیاز به کار جدی و مطالعاتی و اراده ی سیاسی دارد که متاسفانه ما در این دو زمینه، مقداری ضعف داریم. در حوزه شاخص سازی در واقع باید چند مرکز از جمله مرکز آمار و یا مراکزی که کار تحقیقات میدانی می کنند بتوانند با مراکز و موسساتی که کار مطالعات بنیادین می کنند همکاری کنند. هنوز این همکاری و مشارکت بین موسسات ما در کشور شکل نگرفته برای همین هم است که ما هنوز در حوزه شاخص سازی اقتصاد مقاومتی ایراد داریم. راه حلش هم مشارکت موسساتی که کار میدانی می کنند با موسساتی که کار بنیادین می کنند است به علاوه ی اراده ی دولت در جهت حمایتی که نیاز دارند.
با توجه به شرایط اقتصادی که در کشور به آن دچار هستیم، به نظر شما هدف تهاجم اقتصادی غرب در این زمینه به ما چیست؟
هدف تحریم های اقتصادی در این چند سال مشخص بوده است، هدف متوقف کردن پیشرفت کشور در زمینه های علمی، فنی و مختلف است.
چند مورد در اقتصاد ما دچار آسیب و آفت شد. مثلا بحث پول و ارز که در این سال ها خیلی از نوسانات اقتصادی متاثر بوده است؛ به طور کلی سیستم بانکداری ما باید در زمینه مالی و اقتصادی باید مقاوم تر و قوی تر باشد؛ برای بحث نفت و فروش و صادرات نفت باید یک فکر اساسی بشود. چرا که ما اقتصادمان وابسته به درآمدهای نفتی است.این چند حوزه باید مقاوم سازی شود تا دیگر اقتصادمان از ناحیه تحریم ها تضعیف نشود.
با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تک محصولی نبودن و تک محور نبودن در زمینه نفت و خام فروشی، چرا کار جدی روی این مسئله انجام نمی گیرد؟
این معضل در ایران یک معضل ساختاری است یعنی برای 10 سال اخیر نیست بلکه 50 سال است که درگیر این معضل هستیم. بخش دیگری از اقتصاد ما مانند تورم هم ناشی از بحث وابستگی به درآمدهای نفتی است اما آنچه که لازم است تذکر دهیم آن است که بخش نفت و درآمدهای نفتی خیلی دستور پذیر نیست. این نکته ای است که معمولا از آن غفلت می شود به این معنی که نمی شود با دستورالعمل یا ایجاد قانون های موقتی این قانون را در اقتصاد حل کنیم بلکه باید به سمت جایگزینی درآمدها و خصوصا تقویت بخش صادرات غیر نفتی حرکت کنیم. بدون تقویت بخش صنعت اصلاح شرایط فعلی امکان پذیر نیست. بخش صنعت ما باید یک بخش پیشرو در اقتصاد باشد. صنعت دانش بنیان این ویژگی را دارد. این مسئله یک اهتمام ملی و جدی لازم دارد چه در سطح دولت و چه در سطح مردم که بدون اهتمام ملی و جدی امکان پذیر نیست.
تحریم ها یک شرایطی را فراهم کرده بود که ما ناخودآگاه و جبرا مجبور بودیم که وابستگی مان را به نفت کم کنیم اما متأسفانه از این شرایط استفاده درست نشد. به عقیده من می توانستیم از آن بهتر استفاده کنیم. تحریم ها موقعیتی را ایجاد کرده بود که ما می توانستیم وابستگی مان را به نفت به طور ساختاری کاهش دهیم اما همچنان مشاهده می کنید که بخش بسیاری از موسسات ما چه دولتی و چه غیر نفتی منتظر افزایش مقدار و قیمت فروش نفت هستند. گویا این ها هنوز باور نکرده اند که اقتصاد کشور می تواند مستقل از درآمدهای نفتی – حد اقل در حوزه هزینه های جاری و رتق و فتق امور جاری کشور- عمل کند. تا این باور به وجود نیاید اتفاقی در این زمینه هم نخواهد افتاد.
به نظر شما اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، راهکار روبه روی مسئولین ما از نظر اقتصادی چیست؟ و اقتصاد مقاومتی در دوره پسا تحریم چگونه محقق خواهد شد؟
در واقع اقتصاد مقاومتی اقتصادی نیست که صرفا وابسته به بحث تحریم ها باشد، اقتصاد مقاومتی یک نگاه جدید به اقتصاد است یعنی فرض کنید اگر تحریم ها هم وجود نداشت ما راه حل برون رفتمان از مشکلات ساختاری اقتصاد مانند بیکاری و تورم و بحث های مربوطه اقتصاد مقاومتی صرف نظر از بحث تحریم هاست. اما فرض کنید اگر مذاکرات در این زمینه هم جواب ندهد و به نتیجه نرسد آن چیزی که مهم است توجیه افکار عمومی در جهت اقتصاد مقاومتی است که هنوز کار جدی صورت نگرفته است. یعنی افکار عمومی الان شدیدا منتظر به نتیجه رسیدن مذاکرات است که این مسئله به اقتصاد کشور آسیب می زند. این قضیه وظیفه دستگاه تبلیغاتی، رسانه ای است که افکار عمومی را در جهت اقتصاد مقاومتی توجیه کنند که اگر مذاکرات به نتیجه نرسید و تحریم ها همچنان پا برجا بود ما در زمینه مشکلات اقتصاد کشورمان به بن بست نرسیم. این مسئله باید در افکار عمومی جا بیفتد و الا نمی توانیم کار را پیش ببریم.
حالا اگر تحریم ها برداشته شود، کشورهای غربی راه ورود چه کالاهایی را به کشور ما باز می کنند، آیا اجازه ورود تکنولوژی به ایران را هم می دهند؟
ببینید کشورهای غربی که طرف مقابل ما هستند و به تعبیری دشمن ما محسوب می شوند، یکی از خطوط قرمزشان در واقع تحریم و توقف ورود دانش و تکنولوژی به ایران است و این جزء سیاست هایشان است که تغییری در این زمینه به وجود نخواهد آمد کما اینکه حرفش هم نیست؛ حرف این است که ما فرض کنید فروش و خرید نفت را افزایش دهیم و یک سری کالاهایی را وارد می کنیم اما هیچ حرفی هم نیست که انتقال تکنولوژی در دوره بعد از تحریم ها هم رخ خواهد داد؛ این قضیه جزء سیاست های قطعی کشورهای منطقه است که به دنبال آن هستند تا انتقال فناوری و دانش به کشور ما اتفاق نیفتد. البته این جزء سیاست های داخلی ما است که چگونه بتوانیم روی انتقال دانش و فناوری به صورت هوشمندانه کار کنیم چرا که از آنها در این زمینه آبی برای ما گرم نخواهد شد.
نوع تعامل اقتصادی ما با غرب پس از تحریم ها چگونه خواهد بود، آیا ما مصرف زده تر از امروز خواهیم شد؟
در صورت برداشته شدن تحریم ها، قطعا روی مصرف ما اثر خواهد داشت و مصرف ما بیشتر خواهد شد.
پس در صورت مصرف زده تر شدن ما اقتصاد مقاومتی محقق نخواهد شد!
بله، اقتصاد مقاومتی عرض کردم با اقتصاد ریاضتی از این جهات فرق دارد. آنچه که در اقتصاد مقاومتی موضوعیت دارد تنظیم و اصلاح الگوی مصرف است اما اگر این وضعیت مصرفی ما بخواهد چه با وجود تحریم و چه با برداشته شدن تحریم ها، ادامه پیدا کند؛ قطعا ما به اقتصاد مقاومتی نزدیک نخواهیم شد چون الگوی مصرف یک مولفه جدی در اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور است. این تحریم ها می توانست به اصلاح، تنظیم و تغییر الگوی مصرف هم بیانجامد، بخش زیادی از مصرف جامعه ی ما، مصرف غیر ضروری و تجملاتی است که می توانستیم این الگوی مصرف را در بخشی از طبقات جامعه اصلاح کنیم اما متاسفانه چون دید کلی اقتصاددانان بر این است که مصرف است که چرخه های کلی اقتصاد را به حرکت در می آورد معمولا در این زمینه اقتصاددانان و مسئولین ساکت هستند. یعنی در حقیقت میل بیشتری به خرید مردم دارند تا اقتصاد از حالت رکود یا ایستایی خارج شود فارغ از اینکه بین سطح مصرف و نوع مصرف تفاوت قائل شویم. پس سطح مصرف باید افزایش یابد اما نوع مصرف کالاهای مصرفی باید تغییر کند ما بخش های زیادی در جامعه داریم که کالاهای مصرفی که استفاده می کنند جزء کالاهای ضروری محسوب نمی شود و می توان آنها را به نفع تولید و مصرف کالاهای غیر ضروری تغییر داد.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]
صفحات پیشنهادی
امام جمعه رودسر: توجه دولت به مشکل تولیدکنندگان زمینهساز اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه رودسر توجه دولت به مشکل تولیدکنندگان زمینهساز اقتصاد مقاومتی استامام جمعه رودسر گفت توجه دولت به مشکل کشاورزان و تولیدکنندگان زمینهساز اقتصادی مقاومتی است به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر حجتالاسلام محمدعلی دستجردی امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر با تمسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام علی (ع): توجه به اقتصاد مقاومتی تنها راهحل مشکلات اقتصادی کشور
مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام علی ع توجه به اقتصاد مقاومتی تنها راهحل مشکلات اقتصادی کشور استمسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری امام علی ع گفت توجه به اقتصاد مقاومتی راهحل مشکلات ما خواهد بود و با افزایش توانمندی در زمینه اقتصاد میتوانیم تحریمها و حاقتصاد مقاومتی باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد
امام جمعه شهرکرد اقتصاد مقاومتی باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد شناسهٔ خبر 2776935 - جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۰ استانها > چهارمحال و بختیاری شهرکرد - نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت اقتصاد مقاومتی باید بیش از پیش مورد توجه مسئامام جمعه مارگون: راه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه مارگون راه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی استامام جمعه مارگون گفت راه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرگزاری فارس از مارگون حجتالاسلام رحمالله خواجهپور عصر امروز در جمع فرهنگیان منطقه لودابطی سال جاری صورت میگیرد ایجاد و راهاندازی 1000 کارگاه اقتصاد مقاومتی در زنجان
طی سال جاری صورت میگیردایجاد و راهاندازی 1000 کارگاه اقتصاد مقاومتی در زنجانمسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت طی سال جاری برنامهریزی برای ایجاد و راهاندازی یک هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی در زنجان صورت گرفته است فرهاد امندی امروز در گفتوگو بحجتالسلام تقوی: ما طرفدار مذاکره هستیم اما تهدید طرف مقابل را قبول نداریم / تنها راهحل مشکلات، اقتصاد مقاومت
حجتالسلام تقوی ما طرفدار مذاکره هستیم اما تهدید طرف مقابل را قبول نداریم تنها راهحل مشکلات اقتصاد مقاومتی استرئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت ما طرفدار مذاکره هستیم اما تهدید و زیادهخواهی طرف مقابل را قبول نداشته به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران حجتالاساقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است
عضو خبرگان رهبری اقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه مشکلات جامعه را نباید به تحریمها گره زد و اقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است گفت حتی اگر مسئله هستهای هم حل شود استکبار به دنبال بهانههای دیگر خواهد رفت به گزارش سرومدیرعامل موسسه نهضت صرفهجویی در سرمایههای ملی خبر داد تشکل پایگاه تخصصی اقتصاد مقاومتی در قم
مدیرعامل موسسه نهضت صرفهجویی در سرمایههای ملی خبر دادتشکل پایگاه تخصصی اقتصاد مقاومتی در قممدیرعامل موسسه نهضت صرفهجویی در سرمایههای ملی گفت طلاب بسیجی موسسه نهضت صرفهجویی در سرمایههای ملی با تشکیل پایگاه تخصصی اقتصاد مقاومتی در حوزه شهید قربانی زیر نظر مجموعه بسیج قرار گرراه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه مارگون راه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی است امام جمعه مارگون گفت راه برونرفت از مشکلات اقتصادی حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی است به گزارش جام نیوز حجتالاسلام رحمالله خواجهپور عصر امروز در جمع فرهنگیان منطقه لوداب با اشاره بهامام جمعه دیشموک: اقتصاد مقاومتی بهترین راهحل مشکلات است
امام جمعه دیشموک اقتصاد مقاومتی بهترین راهحل مشکلات استامام جمعه دیشموک گفت اقتصاد مقاومتی بهترین راهحل برای مشکلات اقتصادی کشور ما است به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک حجتالاسلام سید هدایت محمودیاصل امام جمعه دیشموک عصر امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر اکوثری: نگران مذاکرات نیستیم/تحقیق و تفحصی غیر از سایتهای هستهای نباید صورت گیرد/رهبری اقتصاد مقاومتی را مطرح
کوثری نگران مذاکرات نیستیم تحقیق و تفحصی غیر از سایتهای هستهای نباید صورت گیرد رهبری اقتصاد مقاومتی را مطرح میکنند اما باز کالا وارد میشودعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه مذاکرات نیاز به دیپلماسی تهاجمی دارد نه دفاعی گفت نگران مذاکرات نیستیم اما تحقیق و تفحصی غیر اعضو خبرگان رهبری: اقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است / با شعار دادن و ارائه آمار وضع اقتصادی بهبود
عضو خبرگان رهبری اقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است با شعار دادن و ارائه آمار وضع اقتصادی بهبود نمییابدعضو خبرگان رهبری با بیان اینکه مشکلات جامعه را نباید به تحریمها گره زد و اقتصاد مقاومتی نسخه شفا بخش مشکلات اقتصادی است گفت حتی اگر مسئله هستهای هم حل شود اسدر آینده نزدیک صورت میگیرد انتخاب اعضای هیئترئیسه فراکسیون اقتصادمقاومتی مجلس
در آینده نزدیک صورت میگیردانتخاب اعضای هیئترئیسه فراکسیون اقتصادمقاومتی مجلسعضو کمیسیون اقتصادی مجلس از انتخاب اعضای هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد مقاومتی مجلس در آینده نزدیک خبر داد و گفت این فراکسیون قصد دارد تا شرایط لازم را برای سرعتبخشی به اجرای صحیح سیاستهای اقتصاد مقاومتمعاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه: پایایی گفتمان اقتصاد مقاومتی در گرو تبدیل آن به یک سنت است
معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه پایایی گفتمان اقتصاد مقاومتی در گرو تبدیل آن به یک سنت استمعاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه پایایی گفتمان اقتصاد مقاومتی را در گرو تبدیل آن به یک سنت دانست و گفت این گفتمان باید از اندیشههای گلخانهای خارج شود و در برابر یک پادگفتمان قرار گیرنادران: تا زمانی که نگاه کشور بر واردات است مشکلات اقتصادی حل نمیشود
نادران تا زمانی که نگاه کشور بر واردات است مشکلات اقتصادی حل نمیشودنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت متأسفانه نگاه کشور در عرصه اقتصاد بر واردات است و تا این نگاه وجود داشته باشد مشکلات کشور در بحث اقتصاد حل نخواهد شد و باید از ظرفیتهای مردمی استفاده کرد به گزارش خبرخي مديران اقتصاد مقاومتي را با اقتصاد روستايي اشتباه گرفتند/ دولت يازدهم به هيچ فردي نفت نفروخت
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲ ۷ب ظ جهانگيري در انتقاد از مديران مياني برخي مديران اقتصاد مقاومتي را با اقتصاد روستايي اشتباه گرفتند دولت يازدهم به هيچ فردي نفت نفروخت موج-معاون اول رئيس جمهور گفت برخي مديران مياني با توجه به فهم و برداشت پايين از اقتصاد مقاومتي اين سياست را با اقتصاد روسسرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری البرز: تشکلهای بخش خصوصی کشاورزی باید تقویت شون
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری البرز تشکلهای بخش خصوصی کشاورزی باید تقویت شوندسرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری البرز بر تقویت تشکلهای بخش خصوصی کشاورزی تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از کرج عبدالله کامکار ظهر امروز-
گوناگون
پربازدیدترینها