تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820383756




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرید اکانت بازی های آنلاین از پیام رسان های موبایلی ممنوع


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
خرید اکانت بازی های آنلاین از پیام رسان های موبایلی ممنوع
فردی که با فروش اکانت بازی آنلاین در شبکه اجتماعی موبایلی کلاهبرداری کرده بود، در شهرستان لنگرود استان گیلان شناسایی و دستگیر شد.

خرید اکانت بازی های آنلاین از پیام رسان های موبایلی ممنوع
به گزارش خبرنگار اخبار داغ  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، سرهنگ" ایرج محمد خانی" رئیس پلیس فتا گیلان با اعلام این خبر گفت، در پی ارجاع یك فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهی فردی مبنی بر اینكه مبلغ پنج میلیون ریال بابت خرید اکانت بازی کلش آف کلنز از وی کلاهبرداری شده، موضوع در دستوركار این پلیس قرار گرفت .


سرهنگ محمد خانی افزود: با تحقیقات از مالباخته و پی جویی فنی و پلیسی، عامل کلاهبرداری در شبکه اجتماعی موبایلی از شاکی كه جوانی اهل تهران و ساكن لنگرود بود شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.


وی اظهار داشت: با توجه به ادله دیجیتالی كشف شده، متهم صراحتاً به جرم خود و اینكه با به فروش گذاشتن اکانت بازی کلش آف کلنز در شبکه اجتماعی مبتنی بر موبایل با فرزند خردسال شاکی آشنا شده وبرای انتقال اکانت در محل کار شاکی حاضر و بعد از اخذ وجه نقد و گذشت 24 ساعت از فروش اکانت با ترفندی خاص فرزند شاکی را فریب داده و اکانت بازی کلش آف کلنز را تحصیل نموده و بدین ترتیب مبلغ پنج میلیون ریال کلاهبرداری کرده، اعتراف نمود .


رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینكه متهم با تشكیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد، از شهروندان خواست، مراقب افراد کلاهبردار، هنگام خرید بازی های آنلاین باشند ، برای خرید اکانت های بالاتر بازی ها ، از فروشگاه های دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند و از خرید اکانت ها از کاربران شبکه های اجتماعی پرهیز کنند چرا که فروشندگان شبکه های اجتماعی قابل اعتماد نیستند و احتمال اینکه جزء مجرمان سایبری باشند ، دور از انتظار نیست.


 
منبع:  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا




انتهای پیام/



اخبار مرتبط

رونمایی از سایت همسان گزینی
اعزام دانشجو به خارج جدیدترین ترفند کلاهبردارن سایبری
کلاهبرداری اینترنتی با وعده فروش خودرو در مازندران
دستگیری عامل مزاحمت از طریق شبکه های اجتماعی




۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن