واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی: نظارت بر عرضه فرآوردههای دامی خراسان جنوبی تشدید میشود خبرگزاری پانا : مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۶ خرداد ساعت 11:28
به گزارش خبرگزاری پانا ، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی، علیرضا رفیعیپور با اشاره به اهمیت امنیت غذایی مردم در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به برگزاری مراسمهای افطاری و استفاده از مواد خام دامی در این ایام، نظارت دامپزشکی در این ماه تشدید میشود.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان 34 اکیپ ثابت و سیار بر عرضه مواد خام دامی در دو شیفت کاری صبح و عصر نظارت دارند و مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اماکنی که دامپزشکی در ماه مبارک رمضان بر آنها نظارت دارد، تصریح کرد: مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها از اماکن تحت نظر دامپزشکی هستند.
رفیعیپور گفت: این نظارتها به صورت همزمان در 11 شهرستان استان توسط مأموران دامپزشکی در ماه مبارک رمضان انجام میشود و هم استانیها در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط عرضه کنندگان مواد خام دامی یا هر گونه تخلف بهداشتی مرتبط مراتب را از طریق کد چهار رقمی 1512 به دامپزشکی اطلاع دهند.
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی نیز گفت: تاکنون موردی از ابتلای طیور استان به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مشاهده نشده است.
محمد اصغرزاده اظهار داشت: به دلیل کنترل و رعایت دقیق ضوابط بهداشتی و قرنطینهای خوشبختانه موردی از این بیماری در جمعیت طیور صنعتی و پرندگان وحشی استان گزارش و دیده نشده است.
وی با اشاره به ویژگی بارز این بیماری در انتقال سریع در جمعیت طیور گفت: با توجه به این ویژگی بیماری، جمعیت انسانی در صورت عدم توجه به مباحث بهداشتی نقش مهمی در انتقال و شیوع این بیماری دارد از این رو شهروندان باید در مراودات و مشاهده لاشه طیور به ویژه پرندگان وحشی از تماس با پرندگان تلف شده و یا بیمار حتما خودداری کنند.
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: پایش، مراقبت فعال و نمونه گیری از طیور صنعتی و بومی توسط کارشناسان دامپزشکی به صورت مستمر در حال اجرا است و ضدعفونی دقیق تمامی مواد و وسایل ورودی و خروجی واحد، اجرای دقیق برنامههای واکسیناسیون به ویژه در مورد بیماری پر مخاطره آنفلوانزا ،حذف بهداشتی لاشهها و تمامی ضایعات، رعایت فواصل زمانی مناسب بین جوجه ریزیها و حمل و نقل طیور طبق ضوابط بهداشتی قرنطینهای به عنوان مهمترین مسائل بهداشتی در کاهش خطر انتقال بیماریها به واحدهای پرورش طیور است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]