واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دهقانی مطرح کرد؛
به روزرسانی قطعنامه مبارزه با خشونت و افراطگرایی در اجلاس آینده سازمان ملل
معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل گفت: هفتادمین مجمع عمومی سازمان ملل که اواخر شهریور امسال برگزار خواهد شد، قطعنامه پیشنهادی 2 سال قبل ایران را درباره جهان عاری از خشونت و افراط گرایی به روزرسانی و بار دیگر تصویب خواهد کرد.
به گزارش حوزهسیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، "غلامحسین دهقانی" سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در سازمان ملل متحد گفت: هفتادمین مجمع عمومی سازمان ملل که اواخر شهریور امسال برگزار خواهد شد، قطعنامه پیشنهادی 2 سال قبل جمهوری اسلامی ایران را درباره جهان عاری از خشونت و افراط گرایی به روزرسانی و بار دیگر تصویب خواهد کرد.
دهقانی بعد از نشست مجمع عمومی سازمان ملل که به انتخاب «موگنز لوکتافت» رئیس کنونی پارلمان دانمارک به ریاست هفتادمین مجمع عمومی منجر شد، افزود: تحولات جهان و به ویژه خشونت کنونی در خاورمیانه، دیدگاه دقیق و عمیق جمهوری اسلامی ایران را به همگان ثابت کرد.
وی به پیشنهاد 2 سال قبل رئیس جمهور کشورمان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی گری اشاره کرد و گفت: در آن مقطع و با تلاش ایران، قطعنامهای بر مبنای پیشنهاد روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد و اقداماتی در راستای اجرایی شدن آن صورت گرفته است.
سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در سازمان ملل با اشاره به افراطگرایی و خشونتی که گریبانگیر جامعه بینالمللی شده است، گفت: مبارزه با خشونت و افراطیگری از موضوعات مهم برای رئیس جدید مجمع عمومی هفتادم است که در سخنان خود نیز بر آن تصریح کرد.
دهقانی با استقبال از انتخاب رئیس مجلس دانمارک به ریاست هفتادمین مجمع عمومی این سازمان جهانی گفت: مجمع عمومی مهمترین رکن سازمان ملل است که همه ارکان دیگر، حتی شورای امنیت باید به مجمع عمومی گزارش ارائه کنند و این مجمع از حق بررسی همه موضوعات بینالمللی و ارائه توصیههایی برای اجرا به شورای امنیت برخوردار است.
وی افزود: این رکن در حال حاضر از کارایی لازم برخوردار نیست و انتقادات زیادی در خصوص سطح کارایی این رکن وجود دارد.
دهقانی با اشاره به پیشنهادهای موجود برای احیای مجمع عمومی سازمان ملل گفت: موضوع دیگری که احتمالاً پیشرفتی در آن شاهد خواهیم بود، طرح تجدید ساختار مجمع عمومی سازمان ملل است.
وی تصریح کرد: همسو با این طرح، تجدید ساختار شورای امنیت نیز مطرح خواهد شد چون ساختار شورای امنیت همواره از جانب جامعه بینالمللی و جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینههایی که متهم به عدم آشکاری و شفافیت کافی است، مورد انتقاد بوده است.
دهقانی به اصول منشور سازمان ملل متحد درباره نقش اعضای شورای امنیت اشاره کرد و گفت: طبق منشور، اعضای شورای امنیت نه فقط نماینده کشور خود، بلکه نماینده همه کشورهای جهان هستند، اما متاسفانه در حال حاضر شاهد هستیم که کشورهای عضو، بیشتر اهداف خود را پیش میبرند و با بهرهگیری دائم از امتیازاتی مانند حق وتو، بسیار مورد انتقاد هستند.
سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در سازمان ملل همچنین موضوعاتی مانند توسعه پایدار بعد از سال 2015 میلادی، مبارزه با افراطگرایی و خشونت و مسائل آب و هوایی و زیست محیطی را دیگر محورهای نشست شهریور سران جهان در نیویورک خواند و گفت: در دو سال گذشته، دستور کار تدوین شده برای توسعه پایدار مورد بازنگری قرار گرفته است که قبل از اجلاس سران، نهایی خواهد شد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
علت موازی بودن اجلاس فوری شورای همکاری خلیج فارس با نشست ژنو چیست؟
کشورهای قربانی ترور باید بدانند که غربیها خیرخواه آنها نیستند
تبدیل تهران به کانون سفر هیاتهای سیاسی و اقتصادی خارجی با توجه به ظرفیتهای جمهوری اسلامی
مجامع بینالمللی توجه کافی به معضل ترور در ایران ندارند
پرونده قربانیان ترور در ایران ثبت جهانی شود
فرصت دو هفتهای روسیه و چین برای اثبات دوستی با ایران/ لنزهای دوربین رسانهها بیش از پیش به روی مواضع هستهای زوم میشود
حمایت ایران از گفتوگوی یمنی- یمنی با مشارکت نمایندگان واقعی مردم یمن
هزار خارجی به داعش پيوستند/ به هلاکت رسیدن فرمانده داعش در حومه دیرالزور/ داعش 40 نفر را سر برید
امیرعبداللهیان: به محاصره انسانی مردم یمن پایان داده شود
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]