تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870281846




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین واکنش رسمی دولت به استیضاح فانی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نخستین واکنش رسمی دولت به استیضاح فانی
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اقدامات بزرگی طی دو سال اخیر در آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: این درست نیست که به خاطر این اقدامات وزیر آموزش و پرورش استیضاح شود بلکه این وزیر نیازمند تشویق و قدردانی است.
کد خبر: ۵۰۹۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸ - 15 June 2015


معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اقدامات بزرگی طی دو سال اخیر در آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: این درست نیست که به خاطر این اقدامات وزیر آموزش و پرورش استیضاح شود بلکه این وزیر نیازمند تشویق و قدردانی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری امروز در کنگره ملی پرسش مهر پانزدهم که در محل سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، اظهار داشت: در سالگرد حماسه 24 خرداد قرار داریم. کشور به دلایل متعددی در سال‌های 90، 91 و 92 دچار تحریم‌های ظالمانه شد و در داخل کشور به دلیل سوءمدیریت‌ها مشکلات روز افزونی بر مردم حاکم بود و شرایط اقتصادی کشور به صورت لحظه‌ای تغییر می‌کرد.

وی افزود: در این سال‌ها نقش دولت به معنای عام کلمه برای بازگشت ثبات و آرامش به کشور ضعیف بود و مردم نسبت به آینده نگرانی داشتند و در خصوص کارآمدی مدیران مردد بودند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: سرانجام گره مشکلات به دست مردم باز شد. موضوع کلیدی این است در چنین شرایطی مردم نقش آفرینی کردند و صحنه جدیدی را به نمایش آوردند و این صحنه جدید این بود که اعلام کردند به آینده کشور امیدوارند و به تدبیر نیروهای تربیت یافته در دامن جمهوری اسلامی امید دارند.

جهانگیری بیان کرد: هم اکنون در عرصه بین الملل با زبان تهدید با ملت ایران حرف نمی‌زنند و با زبان تکریم با ملت ایران برخورد می‌کنند. در حقیقت مهمترین حرکت دولت بازگشت قانون به کشور است و تمام قوا در چارچوب قانون حرکت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در جمع امروز افرادی حضور دارند که فرهنگ و آینده کشور در اختیار آنهاست، عنوان کرد: آموزش و پرورش پایه و اساس آینده کشور را ترسیم می‌کند و نقش فرهنگسازی و تربیت سرمایه انسانی برای کشور را برعهده دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: این دولت یازدهم تلاش داشت تا در آموزش و پرورش از نیروهای داخلی آن اقدام به انتخاب وزیر کند و بر این اساس فردی انتخاب شود که از بطن آموزش و پرورش بوده و مسائل و مشکلات آن را به خوبی می‌شناسد. در مرحله نخست آقای نجفی به مجلس معرفی شد و با سابقه خوبی که در آموزش و پرورش و در میان فرهنگیان داشت، مجلس به وی رأی اعتماد نداد و بلافاصله آقای فانی که سابقه درخشانی در آموزش و پرورش دارد به مجلس معرفی شد و رأی اعتماد گرفت.

جهانگیری اظهار داشت: طی این دو سال کارهای بزرگی در آموزش و پرورش انجام شده است و در برخی مواقع که آقای فانی در جلسه هیئت دولت کارهای مهمی را که انجام داده‌اند بازگو می‌کند، موجب تحسین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم در زمینه اعتبارات به آموزش و پرورش توجه خوبی داشته است، تصریح کرد: هم اکنون مهمترین منبع درآمد در کشور نفت است. تا سال 89 روزانه دو میلیون و 300 هزار بشکه نفت صادر می‌شد که قیمت هر بشکه بین 120 تا 140 دلار بود. روزی که دولت را تحویل گرفتیم به دلیل تحریم‌ها میزان فروش نفت به یک میلیون بشکه کاهش یافت.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: درسال 92 و بخشی از سال 93 هر بشکه نفت را حدود 110 تا 120 دلار می‌فروختیم اما از سال 93 با کاهش قیمت نفت مواجه شدیم به گونه‌ای که امسال هر بشکه نفت را حدود 50 دلار می‌فروشیم و این موضوع به صورت طبیعی درآمد دولت را کاهش می‌دهد.

جهانگیری عنوان کرد: زمانی که درسال 92 دولت را تحویل گرفتیم، بودجه در تیر 92 تصویب شده بود که این یکی از استثنائات بود که چرا که همواره بودجه در اسفند مصوب می‌شود. در سال 92 رقم بودجه برای کل کشور 210 هزار میلیارد تومان بود که بودجه آموزش و پرورش 14 هزار و 700 میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.

وی تصریح کرد: در آن زمان متوجه شدیم که بودجه 210 هزار میلیارد تومانی غیرواقعی است بنابراین لایحه‌ای را به مجلس برده و آن را به 150 هزار میلیارد تومان کاهش دادیم و آموزش و پرورش از 14 هزار میلیارد تومان به 16 هزار میلیارد تومان افزایش یافت. در سال 93 نیز بودجه آموزش و پرورش 20 هزار میلیارد تومان شد و در سال 94 بودجه این وزارتخانه 25 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده و اعتباری را برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان از ابتدای مهر درنظر گرفته‌ایم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: این درست نیست که به خاطر این اقدامات وزیر آموزش و پرورش استیضاح شود این وزیر باید تشویق شود و از او قدردانی کنیم. می‌پذیریم که کمبودها وجود دارد ولی باید برای آن راهکارهایی را با همکاری و مشارکت یکدیگر همراهی کنیم.

جهانگیری در بخش دیگر از سخنان خود در خصوص مصرف بهینه آب بیان کرد: رئیس‌جمهور با طراحی سوال پیرامون مصرف بهینه آب در نظر داشت تا خانواده‌ها را نسبت به مشکل کمبود آب در کشور حساس کند. هم اکنون کشور با چالش کمبود آب مواجه است و وضع منابع آبی نگران کننده است. به گونه‌ای که بخش وسیعی از کشور آثار نامطلوب آن را لمس می‌کنند.

وی گفت: بعضی‌ها به این جمله که تحریم‌ها بر آب آشامیدنی مردم اثرگذاشته کنایه وارد می‌کنند اما باید توجه داشت که اگر بخواهیم آب شرب یک شهر را تأمین کنیم ده‌ها کار مهم علمی و صنعتی پیچیده نیاز است. در تهران 5 سد  و ده‌ها تصفیه خانه تأسیس شده است تا بتوان آب شرب مطمئن را به دست مردم رساند و به محض اینکه کمبودها احساس شود در کیفیت و کمیت آب دغدغه پیدا خواهیم کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: تأمین آب شرب برای یک شهر نیازمند اقدامات فنی و صنعتی پیچیده است و کار ساده‌ای نیست. کارها را کوچک نشان ندهیم و تصور نکنیم که تأمین آب آشامیدنی مردم کاری ساده و پیش پا افتاده است.

جهانگیری تصریح کرد: در سال 92 ذخیره برخی از کالاهای اساسی به میزان چند روز بود به گونه‌ای که در یکی از شهرها فقط برای 3 روز ذخیره گندم هستیم ولی هم اکنون که در حال صحبت با شما هستم فصل برداشت گندم است و 200 روز محصول گندم در انبارها ذخیره داریم.

وی بیان کرد: کشور را به دلیل ذخیره کالاهای اساسی به گونه‌ای تجهیز کرده‌ایم که هیچ دغدغه‌ای نداریم و در حال مذاکره با دنیا بوده و علاقمندیم تا تحریم‌ها را برطرف کنیم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن