واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ خرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۵۷ب.ظ)
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان؛ دليل رکود يا توقف واحدهاي توليدي گيلان بررسي مي شوند موج - رشت - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان گفت: بررسي دليل رکود يا توقف واحدهاي توليدي و هماهنگي براي برطرف کردن مشکل واحدها در کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايه گذاري در گيلان پيگيري ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، علي منتظري عصر امروز در جلسه کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري گيلان اظهار کرد: سال گذشته کارگروه مذکور در 14 شهرستان گيلان تشکيل شده است.
وي به اجراي الگوي مذکور به صورت کشوري در سال 94 اشاره کرد و افزود: طبق مصوبه هيئت دولت کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري و توليد در تمام استانها تشکيل شده است.
منتظري با بيان اينکه کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري به منظور بررسي، تبادل نظر و هماهنگي برطرف کردن مشکل فرآوري واحدهاي صنعتي و توليدي در استانها تشکيل ميشود، تصريح کرد: بررسي دليل رکود يا توقف واحدهاي توليدي و هماهنگي براي برطرف کردن مشکل واحدها در کارگروه مذکور پيگيري ميشود.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان خواستار بررسي و پيگيري برطرف کردن موانع مربوط به اشتغال با هماهنگي سازمانهاي مربوطه از جمله سازمان تامين اجتماعي شد و بيان کرد: بررسي و ارائه راهکار در مورد اختلافها يا مشکلات اجتماعي نيروي کار به عهده ستاد مذکور است.
وي بر بررسي اختلاف واحدهاي توليدي با دستگاههاي اجرايي استاني از جمله سازمان امور مالياتي و همچنين ارائه راهکار مناسب براي برطرف کردن اين اختلاف تاکيد کرد و گفت: کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري حق تصويب، تکميل و راهاندازي واحدهاي توليدي با رويکرد حمايت توسعه صادرات محصولات استاني را دارد.
منتظري از تصويب 530 مصوبه کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري گيلان در سال 93 خبر داد و يادآور شد: مصوبات مذکور در 14 شهرستان به غير از فومن به تصويب رسيده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان با اشاره به اينکه 28 درصد از مصوبات کارگروه مذکور اجرايي شده است، خاطرنشان کرد: 17 درصد از مصوبات کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري استان قابل اجرا نيست.
وي 25 درصد از مصوبات کارگروه مذکور را در حال اقدام دانست و اظهار کرد: 30 درصد از واحدها براي اقدام مراجعه نکردند.
منتظري با بيان اينکه اداره کل امور مالياتي گيلان بهترين عملکرد بين دستگاههاي اجرايي در کارگروه تسهيل رفع موانع سرمايهگذاري استان را دارد، تصريح کرد: بانک ملي در حوزه بانکها بهترين عملکرد را دارد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان به پيشرفت دستگاههاي اجرايي استان در اجراي مصوبه هيئت دولت اشاره کرد و افزود: مشکلات واحدهاي توليدي در شهرستانها مشخص شده است.
وي خواستار فعاليت کارگروه تسهيل و رفع موانع سرمايهگذاري گيلان به صورت منطقهاي شد و بيان کرد: کارگروه مذکور در منطقه غرب گيلان با محوريت تالش و جنوب استان با محوريت رودبار تشکيل ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]