تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833255718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبادا سيلي بخوريم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ خرداد ۱۳۹۴ (۷:۳۶ق.ظ)
حمايت: مبادا سيلي بخوريم موج -
به گزارش خبرگزاري موج، «مبادا سيلي بخوريم»عنوان يادداشت روز روزنامه حمايت است که در آن مي خوانيد؛
اين يادداشت در پي آن است که خطر سکولاريسم در برخي جريان هاي مرموز را مورد واکاوي قرار بدهد.واژه سکولاريسم، عموماً به عنوان يک مفهوم که در آن بايدها و نبايدهاي خاصي مورد تأکيد است، به کار گرفته مي شود. سکولاريسم به صورت يک ايدئولوژي به گرايش ها و بينش انسان سمت و سوي دنيوي مي دهد و اين گرايش دنيوي در صدد توسعه و گسترش به شکل دستوري به همه امور زندگي و امور دنيوي انسان است. بر اين اساس، سکولاريسم گرايشي است که طرفدار و مروّج حذف يا بي اعتنايي و به حاشيه راندن نقش دين در صحنه هاي مختلف حيات انساني از قبيل: سياست، حکومت، علم، عقلانيت، اخلاق و... است. سکولاريسم به اين معناي خاص، اساساً يکي از مؤلّفه هاي مدرنيته غربي محسوب مي شود. آنچه از تعاريف مذکور برمي آيد اين است که سکولاريسم به صورت يک گرايش عمدي استکباري، سياست و تدبيري است که از سوي نهادهاي قدرت و ثروت، براي مخالفت با هر موضوعي که هويت و حقيقت آن در نسبت با دين تعريف مي گردد، پي گيري مي شود.
هنري کسينجر چند ماه قبل در شوراي روابط خارجي کنگره گفت اگر ايران از داعيه هاي انقلابي خود دست بردارد و به جايگاه پيشين خود بازگردد، مشکلي با آمريکا نخواهد داشت. اين اظهارنظر از سوي سياستمداري کهنه کار که زماني طراحي سياست خارجي آمريکا را به عهده داشت، نمادي از تفکرات اسلام سکولار است که تنها قصد آن ذبح کردن روحيه انقلابي است.
اين در حالي است که حضرت امام، اسلام ناب محمدي را اسلام آميخته با سياست، مبارزه و ستيز با جهان خواران، عدالت خواه، ظلم ستيز، تحمل سختي ها و مشکلات در راه مبارزه، ساده زيستي مي دانستند و در مقابل، ويژگي هاي اسلام آمريکايي را اسلام سرمايه داري، مرفهين بي درد، منافقين، راحت طلبان و فرصت طلبان، اسلام جدا از سياست، «سکوت، سازش»، تسليم و فرومايگي در برابر ستمکاران و مستکبران، اسلام ملي گرايان و ليبرال ها، مقدس نمايان و متحجرين، کناره گيران و اشکال تراشان و در خدمت سياست هاي استعماري معرفي مي نمودند.
در« اسلام سکولار» که با حمايت جرياني خاص در کشور سعي در تحميل آن به جامعه بود، ابعاد خطرناکي وجود داشت که قابل تامل است. از جهت اجتماعي و فرهنگي، جدا کردن دين از امور اجتماعي منجر به گسترش روش هايي مي شود که اساساً واژه و مفهومي به نام «سبک زندگي اسلامي» را نمي پذيرد. سبک زندگي غربي فارغ از معنويات است و رشد چنين سبکي که از نتايج اسلام منهاي دين است، آثار مخربي دارد که بايد به لحاظ اجتماعي به آن پرداخته شود. از بُعد اقتصادي، اگر سياست هاي مالي و پولي بدون نگاه اسلامي در جامعه رواج پيدا کند، نتيجه اي جز شکل گيري اقتصاد ليبرالي و يا سوسياليستي نخواهد داشت.
آنچه که در روزگار ما از سياست هاي مالي و اقتصادي ظالمانه مانند رشد و گسترش فقر و گرسنگي در جوامع مختلف ديده مي شود، نتيجه اين است که ثروتمندان تنها به منافع خود انديشيده و جايگاهي براي محرومين جامعه در ديدگاه فکري آنان وجود ندارد. در عالم سياست نيز، وقتي آموزه هاي ديني به کناري گذاشته شود و اولويت با تفکراتي غير از تعاليم پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) باشد، نتيجه اي جز اين نخواهد بود که بذر نيرنگ و دروغ بين احزاب و گروه ها افکنده شود و به جاي برادري و تعاون، مبناي کار تهمت زدن، افتراء و هر نوع عمل خلاف اخلاق در عالم سياست قرار گيرد.
متاسفانه جرياني معلوم الحال در کشور ما به دنبال القاي اسلام سکولار بوده و هست که از ابتداي انقلاب سابقه تحرکات آن ديده مي شود ولي در برخي مقاطع قوت گرفته و خود را نشان داده است. اين جريان توانسته است در برخي موارد حتي بر تحولات اثرگذار باشد که نمونه آن، فتنه آمريکايي- اسرائيلي 88 بود. پشتوانه آن بلوا، اسلام سکولاري بود که سمّ آن توسط روشنفکران وابسته به کشور تزريق گرديد. جريان سکولار به دنبال اين است که انرژي انقلابي مردم و کشور را به سوي تساهل و تسامح کشانده و تحريف را در انواع گوناگون آن بگنجاند.
روزي به شکل روشنفکري، روز ديگر در قامت فتنه و وقتي ديگر به صورت جريان هاي واگرا خودنمايي مي کند تا به لطايف الحيل، اين تحريف را در صحنه عمل، پياده کند. طبيعي است که چنين تفکري، به دنبال تضعيف قواعد انقلاب اسلامي و آرمان هاي آن مانند روحيه استکبارستيزي و مقابله با شيطان بزرگ است تا بدين وسيله، روح انقلابي را از کالبدش خارج نمايد. طراحان و عمّال چنين تفکري از انقلاب جز پيکري بي روح و تقيّد کامل به زنجيره استکبار و نظام سلطه را نمي خواهند.
«اسلام سکولار» منفعت محور است و هر جا که منفعتش اقتضاء کند به ظاهر به سمت اسلام مي رود يا در عمل از آن رويگردان مي شود. اما اسلام ناب حق محور است و همواره از اسلام و حقانيت مسلمانان مظلوم - به خصوص ملت فلسطين- دفاع مي کند. در روابط بين الملل نيز سياست هاي سکولاري ثمره اي جز خونريزي و خطر تجزيه کشورها را نداشته است.
کشورهايي که علناً به سياست هاي سکولار داخلي و خارجي خود مباهات مي کنند، همان هايي هستند که آتش جنگ را در منطقه برافروخته اند و ساقط کردن حکومت هايي مانند حکومت سوريه را بر مبارزه و ساقط نمودن رژيم صهيونيستي اولوليت مي دهند. در کشور ما نيز سياستمداراني بودند که همراهي با آمريکا براي ساقط کردن صدام را توصيه مي کردند، غافل از آن که ايران اسلامي بر اساس آموزه هاي ديني، به ياري ظالمي براي سرنگون کردن ظالمي ديگر نمي شتابد و اينجاست که مشخص مي شود اسلام ناب محمدي چه ويژگي هايي دارد. بنابراين، التزام به اسلام ناب محمدي تامين کننده امنيت واقعي کشور است و موجبات محبوبيت در ميان ملت ها را فراهم مي نمايد.
آيت الله آملي لاريجاني در سخنان اخير خود با هشدار نسبت به «اسلام سکولار»خطرات انحراف جامعه به سمت اين انحراف بزرگ که در دوره اي زمزمه آن وجود داشت را گوشزد نمودند و اکنون نيز، برخي نشانه ها گواه احياي تحرکات اين جريان است. وظيفه بزرگان و انديشمندان است که با روشنگري هاي خود جامعه را از سقوط در اين درّه خطرناک برحذر دارند و فراموشي يا اهمال در انجام وظيفه روشنگري، همان مصداق فرمايش رهبر معظم انقلاب است که فرمودند: «اگر راه امام را گم يا فراموش کنيم يا خداي ناکرده عمداً کنار بگذاريم ملت ايران سيلي خواهد خورد.»

نويسنده: سيدحسين نقوي حسيني













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن