تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870874566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرنوشت پنج منطقه ویژه اقتصادی آذربایجان غربی در انتظار تصمیم دولت


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


سرنوشت پنج منطقه ویژه اقتصادی آذربایجان غربی در انتظار تصمیم دولت استان‌ها > آذربایجان غربی - ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خوی، نقده، میاندوآب - بوکان، مهاباد و پیرانشهر که از برنامه‌های اعلام شده استانداری آذربایجان غربی است همچنان در انتظار تصمیم شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی قرار دارند و هنوز مکان احداث و جزئیات بیشتر این مناطق اعلام نشده است.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی سرو در ارومیه را تصویب کرد و سرنوشت مناطق ویژه اقتصادی خوی، نقده، میاندوآب - بوکان، مهاباد و پیرانشهر در انتظار تصمیم این شورا است.  «قربانعلی سعادت» استاندار آذربایجان غربی که با سیاست «مدیریت بدون پول» سکان مدیریتی این استان را در اختیار گرفت، در اولین روزهای آغاز به کار خود از وجود ۱۱۸هزار بیکار فارغ التحصیل ثبت نام شده در این استان خبر داده است.
مدیران ارشد استان آذربایجان غربی برای حل این معضل ایجاد مناطق ویژه اقتصادی شهرهای مرزی آذربایجان غربی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دادند.
«اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری هدف از ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جذب سرمایه گذاری عنوان کرده است که به گفته وی این امر در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نیز مورد تاکید قرار گرفته و این مناطق با این هدف از برخی مقررات معاف شده‌اند تا زمینه توسعه صادرات فراهم شود.
بر همین اساس، آذرماه سال گذشته «تقی کهوریان» معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی اعلام کرد که راه اندازی هفت منطقه ویژه اقتصادی در شهرهای مرزی سلماس، ارومیه - سرو، خوی، نقده، میاندوآب - بوکان، مهاباد و پیرانشهر در دست انجام است.
از آن زمان تا به امروز تنها منطقه ویژه اقتصادی سرو در ارومیه در جلسه هفته گذشته شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی به تصویب رسید و به این ترتیب تعداد مناطق ویژه اقتصادی آذربایجان غربی به دو منطقه رسید.
بیش از این منطقه ویژه اقتصادی سلماس در اردیبهشت سال ۸۲ به تصویب هیئت وزیران و در دی ماه ۸۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و در آخرین تصمیم شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، «شهرداری سلماس» به عنوان سازمان مسئول رسمی منطقه ویژه اقتصادی سلماس مطرح شد.
و به این ترتیب ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خوی، نقده، میاندوآب - بوکان، مهاباد و پیرانشهر که از برنامه‌های اعلام شده استانداری آذربایجان غربی است همچنان در انتظار تصمیم شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی قرار دارند و هنوز مکان احداث و جزئیات بیشتر این مناطق اعلام نشده است.
در همین ارتباط آذرماه سال گذشته «محمد قسیم عثمانی» نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود با خبرنگاران شهرستان بوکان در خصوص مکان‌های در نظر گرفته شده برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی آذربایجان گفت: با توجه شرایط بیکاری که در استان وجود دارد، مطالعات ایجاد هفت منطقه ویژه اقتصادی آغاز شده است و برای جنوب استان سه منطقه در نظر گرفته شده است، اما مکان این مناطق ویژه اقتصادی نهایی نشده است و در مرحله مطالعه قرار دارد.
اما بهمن ماه سال گذشته، «غلامرضا بابایی» مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری آذربایجان غربی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان بوکان جزئیات منطقه ویژه اقتصادی بوکان و میاندوآب را اعلام کرد و گفت: این منطقه ویژه اقتصادی در منطقه « گاومیش گولی« واقع در هفت کیلومتری شهرستان میاندوآب، با ۷۰۰ هکتار مساحت با محوریت املاح دریاچه ارومیه ایجاد می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی ۳۳ نوع مواد صادراتی از املاح دریاچه ارومیه تولید می‌شود و برای شهرستان بوکان ایجاد اشتغال می‌کند
استان آذربایجان غربی علاوه بر منطقه ویژه اقتصادی، دارای یک منطقه آزاد اقتصادی نیز در شهرستان ماکو است که در یک سال اخیر فعالیت‌های خود را به صورت رسمی آغاز کرده است 4646

کلید واژه ها: استان آذربایجان غربی - رشد اقتصادی -




شنبه 23 خرداد 1394 - 21:10:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن