محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844951360
یادداشت/ چپ اسلامی و سوسیال دموکراسی دو رقیب دولت روحانی
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/
چپ اسلامی و سوسیال دموکراسی دو رقیب دولت روحانی
سردبیر هفتهنامه «مثلث» در شماره جدید این مجله در یادداشتی به عنوان «چپ اسلامی و سوسیال دموکراسی دو رقیب دولت روحانی» به تحلیل و بررسی دولت حسن روحانی پرداخت.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، «سعید آجرلو» سردبیر هفتهنامه مثلث در شماره جدید این مجله به تحلیل و بررسی دولت حسن روحانی پرداخته است. در این یادداشت آمده است: اگر دولتهای اقتدارگرای بوروکراتیک را طبق تعریف «ادانل» و «ایوانس» دولتهایی بدانیم که ذیل همکاری مثلث «دولت توسعهخواه»، «بورژوازی کمپرادور» و «شرکتهای خارجی» با خاموش نگاه داشتن جنبشهای چپ پروژه توسعه را پیش میبرند، آیا دولت حسن را میتوانیم دولت «اقتدارگرای بوروکراتیک» بدانیم؟
با چنین تعریفی حتما نمیتوان دولت روحانی را اقتدارگرای بوروکراتیک دانست-گرچه نمیتوان منکر برخی شباهتها شد-به دو دلیل عمده:
1- دولت روحانی برآمده از ائتلاف اصلاحطلبان و میانهروهاست. اگر طبق گفتههای سعید حجاریان، بزرگترین آرمان اصلاحطلبان را رسیدن به دموکراسی و محتوای مبارزهشان را دموکراسی خواهی بدانیم آنگاه اطلاق دولت اقتدارگرا بهعنوان دولتی مخالف دموکراسی به دولت حسن روحانی سخت میشود. به ویژه آنکه بخشی از مخالفان این دولت از جمله اطرافیان آیتالله مصباح یزدی سرسازگاری با دموکراسی ندارند و در فلسفه سیاسی اسلامخواهی را اعلی بر جمهوریت تفسیر میکنند، هر چند در عمل سیاسی نمیتوانند استحاله جمهوریت در اسلامیت را به واسطه ساختار سیاسی جمهوری اسلامی پیش ببرند.
2 – دولت روحانی هنوز پروژه توسعه ایران را آغاز نکرده است. گرفتار شدن در بند مذاکرات هستهای که قدمتی به اندازه تبدیل شدن حسن روحانی از شیخی راستگرا به رئیسجمهور مورد حمایت اصلاحطلبان دارد، همچنان قفلها را روی دولتش باز نکرده است. به تعبیری دولت او توسط پرونده هستهای به گروگان گرفته شده شاهدش هم سخنرانی اخیر جناب روحانی که حل شدن مشکلات محیط زیست و کمبود آب را در گرو برداشته شدن تحریمها میداند.
پس دولت روحانی، دولت اقتدارگرای بوروکراتیک نیست. چراکه بهواسطه حمایت اصلاحطلبان نمیتواند بیتوجه به پروژه دموکراسی خواهی باشد. هرچند که دل در گرو لیبرالیسم داشته باشد و نه دموکراسی اما در عیان نمیتواند از میل نهاییاش پرده بردارد. شرط دوم و سوم که شامل شرکتهای فراملیتی و بورژوازی کمپرادور است هم بهواسطه وجود تحریمها در وضعیت کنونی مصداق ندارد. پس با این وجود دولت روحانی چگونه دولتی است؟
برای پاسخ به این سوال، چارچوب نظری ماکسوبر به نظر مناسب میآید. باتوجه به تقسیمبندی سه گانه کنشها که شامل کنشهای سنتی، عاطفی و عقلانی میشود و در پی آن سهنوع دولت سنتگرا، کاریزماتیک و قانونی شناسایی میشود میتوان دولت روحانی را دولتی متکی به عقلابزاری دانست.
اگر وبر از عقلانیت معطوف به هدف و عقلانیت معطوف به ارزش سخن گفته بود دولت روحانی را میتوان در دسته هواداران عقلانیت معطوف به هدف دستهبندی کرد. چراکه گفتمان این دولت برگرفته از عقلانیت ابزاری است، عقلانیتی که میخواهد از وسیله مناسب برای رسیدن به هدف استفاده کند. در این میان مذاکره هستهای که خود وسیلهای برای رسیدن به هدف یعنی «توسعه» پنداشته میشد اکنون مرتبهای بالاتر از وسیله یافته و خود تبدیل به هدف شده است.
روح عقلانیت ابزاری در جسم دولت روحانی دمیده شده. همان چیزی که فصل مشترک بوروکراتها و تکنوکراتها است. آنچه دولت خود در دست دارد بوروکراتهایی مثل ظریف و نوبخت و سیف هستند و آنچه از اطرافیان هاشمیرفسنجانی بهعاریت گرفته شده تکنوکراتهایی مثل جهانگیری و زنگنه و نعمتزاده.
هرچه هست عقل ابزاری بر این دولت حاکم است و تلاش میکند معناهایی که در اقدامات دولت احمدینژاد یافت میشد را تغییر دهد. چنانچه احمدینژاد یارانهها را به موضوعات اعتقادی و معنوی پیوند زده بود ولی دولت روحانی، یارانه را جز گرفتاری برای خود چیزی نمیداند. دولت روحانی دولتی افسونزداست. برعکس دولت محمود که دولتی رازآلود و افسونزا بود. مخصوصا در چهارسال دوم که سایه مشایی بر پیکر دولت قابل مشاهدهتر از دولت اول بود. اینگونه است که اگر دولت هاشمیرفسنجانی را دولتی اقتدارگرای بوروکراتیک بدانیم که اولینبار در جمهوریاسلامی عقلانیت ابزاری را بر دولت حاکم کرد و عقلانیت معطوف به هدف را روح «دولت کار» قرار داد، دولت حسن روحانی بازگشتی به همان عقلانیت معطوف به هدف قلمداد میشود چراکه محافظهکاران قدیم و میانهروهای جدید آنچنان عملگرا هستند که هدف را فدای ارزش نکنند.
بازگشت به عقلانیت معطوف به هدف میگویم ،چرا که دو دولت خاتمی و احمدینژاد هر دو رویهای دیگر داشتند. دولت اصلاحات ارزشهایی چون توسعه سیاسی که در خود آزادیخواهی، دموکراسیخواهی، جامعهمدنی، آزادی احزاب را حمل میکرد مدنظر قرار داده بود و به ویژه در چهار سال اول برای رسیدن به آن تلاش میکرد. از همین زاویه دولت اصلاحات و دولت عقلانیت معطوف به ارزش بود.
در زمان احمدینژاد اما دشمنی اصلی با عقلانیت معطوف به هدف بود. ضدیت با عقل ابزاری که نمادش بوروکراتها و تکنوکراتهای عصر هاشمی و خاتمی محسوب میشدند. دولت احمدینژاد به جنگ عقل ابزاری آمده بود. پس قواعد بازی دولت را برهم ریخت که شاید تجلی آن انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی محسوب میشد. که همراهش نوعی بیقاعدگی در اختصاص بودجه به دستگاههای مختلف پدید آمد. هرچه از زمان دولت احمدینژاد گذشت، از حلقه اطرافیانش کاسته شد چراکه او رفتهرفته تبدیل به مراد جمع میشد و مابقی مریدش. از میزان عقلانیت ابزاری کاسته میشد و بر عاطفه و احساس و کاریزما افزوده میشد. احمدینژاد آمده بود که قاعدهها را برهم زند.
پس اگر در چهار سال اول دولتش بر طبقه پایین و طیف ارزشگرای جامعه اتکا کرده بود در چهار سال دوم بهدنبال ترکیب طبقاتی رفت تا طبقه پایین و طبقه متوسط را علیه بخشی از حاکمیت بسیج کند. پروژهای که نقطه عطف و شاید سقط اولیهاش قهر 11 روزه و به قول یکی از شیوخ راستگرا یازده سپتامبر بود.
کاریزما در دوران احمدینژاد اوج گرفت. آنگونه که از جانب اطرافیان او نوعی لطف و عنایت قدسی به احمدینژاد و مشایی اهدا شده بود. حالا میتوان گفت که در چهار سال دوم کار عقلانیت ابزاری و حتی عقلانیت معطوف به ارزش تمام شده بود. جای ماکسوبر خالی بود که ببیند روند افسونزدایی و بیمعنا شدن جهان در ایران و در دولت احمدینژاد متوقف شده است. دولت احمدینژاد تناقضی برای نظریه وبر بود؛ پایانی بر عقلانیت ابزاری.
در دولت روحانی چرخهوارونه کردن ارزشهای احمدینژادی به راه افتاد، این بار او به جنگ عاطفه و کاریزما رفت. نام دولتش را تدبیر و امید گذاشت که تدبیر خود ترجمه سیاسی عقلانیت ابزاری بود – شعار اصلی او؛ «هم سانتریفیوژها بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» هم نمادی از چنین تفکری.
در وصف دولت حسن روحانی تا اینجای کار میتوان دولت را دولت عقلانیت ابزاری نامید. در عین حال اما نمیتوان از بعضی شباهتهای دولتش با دولت اقتدارگرای بوروکراتیک گذشت. در مجموع «دولت استثنایی» او را اینگونه میشود توصیف کرد:
1- گرچه دولت او برآمده از گرایشهای نظامی درون حاکمیت نیست اما سابقه امنیتی روحانی و اطلاعاتی اطرافیانش دولت او را به دولتی شبهامنیتی شبیه میکند که از این زاویه شباهتهایی با اینگونه دولتها دارد.
2 – حساسیت فراوان روحانی به رسانههای مخالف و همچنین اطرافیان او و به تعبیری حساسیت فراوان نسبت به مخالفان و منتقدان از دیگر ویژگیهایی است که او را به دولتهای توسعهگرا شبیه میکند.
3 – محتوای دولت روحانی توسعهخواهی است. همانگونه که محتوای دولت اصلاحات آزادیخواهی بود و محتوای دولت احمدینژاد عدالتخواهی. محتوا و هدفی که وسیله یعنی مذاکرات هستهای و تحریمها تحتالشعاعش قرار دادند و بر آن سایه انداختند بهگونهای که برداشتن تحریمها خود به محتوا و هدف تبدیل شده.
4 – توسعهخواهی دولت روحانی با پروژه دموکراسیخواهی اصلاحطلبان در تضاد است. چراکه هرقدر او به پروژه دموکراسیخواهی نزدیک شود اعتماد لازم را برای پیش بردن پروژه توسعهخواهی از دست میدهد. رفتن او به سمت پروژه توسعهخواهی هم با دو چالش جدی همراه است؛ اول مخالفت و انتقاد اصلاحطلبان و دوم، مشکلات ناشی از برداشته نشدن تحریمها. چراکه توسعه مورد نظر او شبیه توسعه کرهجنوبی، مالزی و شاید سنگاپور باشد. توسعه «سریعالقلمی» که از «توسعه نخبهمحور» با میانداری عقلانیت ابزاری به جای «توسعه جامعهمحور» سخن میگوید چراکه طبق شواهد مختلف در کتابهای دکتر سریعالقلم فرهنگ توسعه در کشور ما وجود ندارد. بنابراین نخبگان ابزاری و سیاسی در پیوند با هم باید پروژه توسعه را پیش ببرند و این شبیه قیف وارونه است که از پی این پیشرفت، جامعه رفته رفته توسعهیافته خواهد شد. اگر توسعه مورد نظر روحانی توسعه بومی و خود اتکا مثل چین بود شاید داستان فرق میکرد. توسعهای که مورد نظر برخی از نظریهپردازان چپ اسلامی است. اکنون دولت روحانی در میانه توسعه و آزادی گرفتار شده و شاید برند برداشته شدن تحریم تنها راه فرار دولت او از این برزخ باشد.
5– اگر در دادن صفت دموکراسی گشادهدستی کنیم، دولت حسن روحانی را میتوان در میانه اقتدارگرایی بوروکراتیک و لیبرال دموکراسی دانست. به سنت لیبرال دموکراتها، اصالت با اقتصاد بازار آزاد است که چنین نگرشی در نظریهپردازان و مدیران دولت مثل مسعود نیلی و اسحاق جهانگیری و محمد نهاوندیان وجود دارد.
دولتی در میانه دموکراسی و توسعه که فعلا گرفتار مذاکرات هستهای است. چنین دولتی را حتی میتوان «دولت استثنایی» هم نامید. اگر تعبیر «پولانزاس» از دولت استثنایی را در تعادل طبقاتی هنگام روی کار آمدن اینگونه دولتها را عنوان کنیم هم چندان درباره دولت روحانی بیراه نگفتهایم. بهتر اگر بگوییم دولت روحانی به این دلایل دولت استثنایی است که؛
1 – در شرایط پات نیروهای اصلاحطلب و اصولگرا برنده انتخابات شد.
2– حدوسط دولت اقتدارگرای بوروکراتیک و لیبرال دموکراسی است.
با این دو ویژگی میتوان دولت روحانی را دولتی استثنایی لقب داد که شبیهترین دولت، هم به دولت لیبرالی است هم به دولت اقتدارگرای بوروکراتیک اما هیچکدام از این دو نیست.
در آستانه دوسالگی دولت روحانی میتوان دوگونه مخالف برای او محسوب کرد. یکی سوسیال دموکراسی و دیگری جریان چپ اسلامی یا اسلامخواه. سوسیال دموکراتها یا همان اصلاحطلبان با فاصلهای منطقی نسبت به دولت حرکت میکنند. کاملا محافظهکارانه و از همین رو هم هست که اسحاق جهانگیری لب به گلایه میگشاید که؛ «ما را تنها گذاشتهاند» شبیه جملات قبلی روحانی که از دانشگاه گلایه میکرد؛ «چرا از مذاکرات هستهای دفاع نمیکنید؟»
آنها نسبت به دولت روحانی نیم تیغ ایستادهاند تا اگر پیروزی نصیب او شد به آغوشش بشتابند و اگر حاصل کار او در پایان چهار سال ناکامی بود حساب خود را از روحانی جدا کنند. با این حال سوسیال دموکراتهای ایران در انتخابات مجلس دهم در کنار روحانی خواهند بود تا فعلا مجلس را فتح کنند و بعد در اندیشه دولت بروند.
جریان چپاسلامگرا اما جریانی در میان اصولگرایان است که نماد آن را اکنون باید سعید جلیلی دانست؛ جریان معتقد به عقلانیت ارزشمدار برعکس محمود احمدینژاد. اگر جریان راست اصولگرا با نمایندگانی چون علیاکبر ولایتی و علی لاریجانی و جریان میانه اصولگرایان با نمایندگی چون محمدباقر قالیباف و محسن رضایی جانب احتیاط را در نقد تیم هستهای و حتی دولت روحانی رعایت میکنند اما سعید جلیلی واضحتر از تمام این دو سال به نقد دیپلماسی هستهای روحانی میپردازد- هرچند موضعگیری جدید محمدباقر قالیباف در نقد دولت او را به جریان چپ اصولگرایان نزدیکتر میکند- اینگونه است که در غیاب احمدینژاد در دو انتخابات آینده، این جریان چپ اسلامی است که با شعار «نمیتوان به کدخدا اعتماد کرد» وارد صحنه رقابت با حسن روحانی میشود و فضا را برای راستگرایان و میانهروهای اصولگرا تنگ میکند.
در پایان دو سالگی دولت روحانی، اکنون تصویر دقیقتری از دولت او و مخالفانش نمایان شده است؛ دولتی استثنایی با مخالفانی چپگرا. انتهای پیام/
94/03/23 - 20:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]
صفحات پیشنهادی
یادداشت تاجگردون در روزنامه آرمان عملکرد مثبتی در سیاست داخلی روحانی دیده نشده است/ برخی از انتقادات به دولت ب
یادداشت تاجگردون در روزنامه آرمانعملکرد مثبتی در سیاست داخلی روحانی دیده نشده است برخی از انتقادات به دولت بیمورد استنماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که عملکرد مثبتی از نظر سیاست داخلی از روحانی دیده نشده است گفت لازم است بسیاری از تعارضات حل و فصل و مشکلات گروههایروحانی:نظام جمهوری اسلامی براساس مردم سالاری و آرای مردمی است
روحانی نظام جمهوری اسلامی براساس مردم سالاری و آرای مردمی است رییس جمهوری با توجه به همزمانی دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال جاری افزود نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر معیارهای شرعی مردم سالاری و آرای مردمی است آفتاب به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت هیأتصادق خرازی: به روحانی و دولت کمک می کنیم |اخبار ایران و جهان
صادق خرازی به روحانی و دولت کمک می کنیم کد خبر ۵۰۵۵۰۹ تاریخ انتشار ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۴ - 02 June 2015 دیپلمات سابق وزارت امور خارجه گفت سعی میکنیم به دولت کمک کنیم و همراه دولت باشیم تدبیری که دو دولت سازندگی و اصلاحات در فاصله سالهای 1990 تا 2003 میلادی طی 13 سال انجامتیم مشكل سازانِ دولت روحانی در راهند!
تیم مشكل سازانِ دولت روحانی در راهند دولت بهار و احمدينژاد بسياري از عادتها را در ايران تغيير داد براي مثال شنيدن بالا كشيدن هزاران ميليارد ديگر براي كسي جاي تعجب ندارد يا قبح توهين و افترا در ميان سياستمداران شکسته شد و گویا دیگرمنكر به حساب نميآمد روزنامه قانون دولت بهاواکنش روحانی به شعار ضد دولت در حرم امام
واکنش روحانی به شعار ضد دولت در حرم امامتاریخ انتشار جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۰۸ در بیست و ششمین مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی حسن روحانی رئیس جمهور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه آیتالله اکانتقاد قالیباف از دولت روحانی/ نباید دوران «بگم بگم» به دوران «تقصیر قبلیها بود» تبدیل شود
انتقاد قالیباف از دولت روحانی نباید دوران بگم بگم به دوران تقصیر قبلیها بود تبدیل شود محمدباقر قالیباف ترکیب هوشمندی مدیریتی و وحدت ملی را رمز عبور کشور از شرایط حساس فعلی دانسته و اظهار داشته است بیشتر از مخالفین و منتقدین این نحوه مدیریت اقتصادی در داخل کشور است کهروحانی:دولت به وعدههای خود عمل کرده است
گزیده عناوین روزنامه های صبح یکشنبه روحانی دولت به وعدههای خود عمل کرده است روزنامه های صبح امروز در مهمترین عناوین صفحات اول خود مطالبی همچون تخلفات روزانه بانکها ۶ ماه دیگر بررسی میشود انتقام اینترنتی از مرد گرانفروش قرارداد که یواشکی امضا نمی شود آیت الله هاشمی رفسقانون جدید دولت اسلامی آچه شمالی در تفکیک جنسیتی در اماکن عمومی
قانون جدید دولت اسلامی آچه شمالی در تفکیک جنسیتی در اماکن عمومی شناسهٔ خبر 2762701 - جمعه ۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۹ دین و اندیشه > اسلام در جهان دولت اسلامی آچه شمالی مقررات جدا کردن زن و مرد در اماکن عمومی را به اجرا در آورد به گزارش خبرگزاری مهر دولت اسلامی آچه شمالی مقرراتنماینده رشت : سکوت دولت روحانی در قبال تخلفات دولت قبل معنا ندارد
نماینده رشت سکوت دولت روحانی در قبال تخلفات دولت قبل معنا ندارد استانها > گیلان - عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت تصور می کنم بقایی در محاکم قضایی به اندازه کافی پرونده دارد بنابراین به جای تصمیم گیری برای شکایت از جهانگیری بهتر است فکری برایروحانی: با توطئهها، حرکت دولت در سیاست خارجی کُند نمیشود
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲ ۰۸ رئیسجمهور گفت برخی توطئهگران رژیم منفور صهیونیستی و کشورهای مرتجع فکر میکنند میتوانند حرکت این ملت و دولت را در زمینه سیاست خارجی کُند کنند اما اشتباه میکنند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلام والمسلمین حسنروحانی: نظام جمهوری اسلامی براساس مردم سالاری و آرای مردمی است /تاکید بر آمادگی برای اجرای الکترونیکی انتخابات
روحانی نظام جمهوری اسلامی براساس مردم سالاری و آرای مردمی است تاکید بر آمادگی برای اجرای الکترونیکی انتخابات رییس جمهوری با توجه به همزمانی دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال جاری برگزاری مطلوب انتخابات را از وظایف مهم دولت دانست و افزود نظام جمهوری اسلامیانتشار یک خبر بد درباره روحانی در رسانههای حامی دولت
تراز رسانههای حامی دولت نظرسنجی شرکت آیپز درباره قضاوت مردم نسبت به عملکرد روحانی را به طور ناقص منتشر کردند به گزارش تراز کیهان نوشت این رسانهها گفتهاند درصد کسانی که از عملکرد روحانی رضایت دارند نسبت به بهمن پارسال یک درصد کاهش یافته و به ۴۸ درصد رسیده است امبه ریاست روحانی جلسه بررسی طرحها و پروژههای دولت یازدهم برای توسعه استان خراسان شمالی برگزار شد
به ریاست روحانیجلسه بررسی طرحها و پروژههای دولت یازدهم برای توسعه استان خراسان شمالی برگزار شددر آستانه سفر کاروان تدبیر و امید به استان خراسان شمالی جلسه بررسی طرحها و پروژههای دولت یازدهم برای توسعه استان خراسان شمالی برگزار شد به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پاروحانيون و ايثارگران پشتوانه دولت در مذاكرات هسته اي هستند
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۶ ۴۲ب ظ استاندار قم روحانيون و ايثارگران پشتوانه دولت در مذاكرات هسته اي هستند موج - قم - استاندار قم حضور كشورهاي غربي در پاي ميز مذاكرات هسته اي را به دليل عدم توان عملياتي آن ها براي انتخاب گزينه هاي ديگر عنوان و تصريح كرد تيم مذاكره كننده ايران به پشتوانه ریادداشت میهمان/ منوچهر محمدی انقلاب اسلامی، پیچ سوم تاریخ
یادداشت میهمان منوچهر محمدیانقلاب اسلامی پیچ سوم تاریخانقلاب اسلامی نظام سلطه جهانی ۳۰۰ ساله را به چالش کشیده و در نبرد سیاسی و فکری توانسته است بر نظام جهانی تأثیر انکارناپذیری بگذارد ضمن آنکه در تاریخ مدون بشری نیز تحولی شگرف ایجاد کرده و به گفته مقام معظم رهبری ما را در یکمدیر دولت روحانی : الگوی کاری من دکتر کردان است!
مدیر دولت روحانی الگوی کاری من دکتر کردان است روز نو رئیس جدید هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران در سمینار سراسری یک روزه مدیران استان های این شرکت با تاکید بر اینکه الگوی کاری وی مرحوم کردان است گفت حضور من به معنای حضور کردان است که من از وی خیلی چیزها یاد گرفتم عباس پورنصاریادداشت فیسبوکی معاون اول روحانی: این خبر را دیده اید؟!
یادداشت فیسبوکی معاون اول روحانی این خبر را دیده اید من و همکارانم در دولت بخصوص در دستگاه هايي چون وزارت نيرو و سازمان حفاظت از محيط زيست به همراه مشاوران و كارشناسان اين حوزه برنامه هاي خوبي براي مديريت و استحصال آب تهيه كرده ايم و اميد داريم تا بتوانيم با سرمايه گذاري دولتي-
گوناگون
پربازدیدترینها