تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798362867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش‎ کفاشیان ‎به ‎انتقاد از سفرها‎ی‎ شخصی‌اش


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: واکنش‎ کفاشیان ‎به ‎انتقاد از سفرها‎ی‎ شخصی‌اش
علی کفاشیان در واکنش به انتقادهای اخیر از تعداد زیاد سفرهای شخصی‌اش گفت: سفر رفتن گناه نیست.
به گزارش نامه نیوز،  رییس فدراسیون فوتبال ایران در نشست تخصصی فساد در ورزش، علل و زمینه‌ها که توسط کارگروه تربیت بدنی خانه اندیشمندان علوم انسانی در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، با بیان اینکه خیلی خوشحالم که در جمع اساتید رشته تربیت بدنی و دانشجویان این حوزه حضور دارم، سخنان خود را آغاز کرد و گفت: ابتدا باید تعریف درستی از فساد به ویژه در ورزش ارایه دهیم تا بتوان برای آن راهکار تعیین کرد.

وی عنوان کرد: حال آیا در فوتبال کشور این اتفاق رخ داده یا خیر؟ با توجه به گزارش‌های کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی درباره فساد در فوتبال، اگر این کمیسیون مدارک و مستنداتی در این زمینه دارد به قوه قضاییه ارایه دهد تا این قوه بتواند در این مورد رسیدگی کند.

رییس فدراسیون فوتبال کشور با اشاره به اینکه فساد با تخلف یکی نیست، ادامه داد: ما باید توجه کنیم که ورزش فوتبال در بطن جامعه وجود دارد و مردم در دورترین نقاط این سرزمین به تیم ملی و تیم‌های باشگاهی علاقه دارند. تخلف با فساد متفاوت است و من هم معتقدم که در تشکیلات بزرگ فوتبال ممکن است تخلف روی بدهد ولی این به معنای فساد نیست.

او افزود: بیان شده که چرا این اندازه سفر انجام شده؟ طوری جو را در جامعه القا می‌کنند که فساد در فوتبال رخ داده است در حالی که به این صورت نیست. صداوسیما هر سال حدود 20 میلیارد تومان به ما داده که با تغییر مدیریت حتی یک ریال نیز به ما نداده است. در سه بازی آخر منتهی به جام جهانی می‌گفتند کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران از کشور قطر پول گرفته تا به این کشور ببازد، پس از پایان این بازی‌ها مشخص شد که این گونه نبوده و دروغ بستن به افراد راحت است.

کفاشیان تصریح کرد: مهم‌تر از همه اینها حضور فعال در فدراسیون فوتبال آسیا و مجامع جهانی است که باید در این زمینه تمام تلاش خود را انجام دهیم. برای این منظور اگر ما به سفر می‌رویم، می‌گویند چرا رفتی؟ مگر سفر گناه است؟ اگر کسی در دنیای بزرگ فوتبال کار خلافی مانند شرط بندی را انجام داده است باید پیگیری شود و در حیطه مسوولیت فدراسیون فوتبال نیست.

او افزود: همچنان که در جاهای مختلف رد و بدل امتیاز صورت می‌گیرد، باید در انتخابات بین المللی نیز هزینه هایی را انجام بدهیم تا بتوانیم کرسی‌های مختلف را در سطح جهانی و آسیایی به دست آوریم.

به گزارش ایسنا، در ابتدای برنامه دکتر حبیب هنری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با خوشامدگویی از حضور حاضران جلسه و همچنین آقای علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال در این جلسه گفت: خانه اندیشمندان علوم انسانی با برگزاری جلسات نقد و بررسی، نشست های تخصصی در حوزه علوم انسانی، مراسم نکوداشت بزرگان و اندیشمندان علوم انسانی و... کار ارزشمندی را انجام می‌دهد که جای تقدیر و تشکر دارد. این خانه به همین دلیل کارگروه‌هایی را در رشته‌های مختلف ایجاد کرده تا بتواند با تخصص گرایی این مسیر را به صورت علمی بپیماید.

در ادامه دکتر یوسفی رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به اهمیت مقوله فساد در ورزش تاکید کرد: در محافل دانشگاهی و آکادمیک و حتی در سطح دنیا، مطالعات محدودی درباره فساد در ورزش انجام شده است. در حالی که بحث روز جامعه درباره فوتبال و استعفای سپ بلاتر رییس فدراسیون جهانی فوتبال در صدر اخبار دنیا قرار گرفته است و در داخل کشور نیز گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی درباره فدراسیون فوتبال کشور بخشی از اخبار را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: اینکه چگونه می‌توان فساد در ورزش را کنترل کرد، سوال مهمی است که اساتید دانشگاه باید به تحلیل و بررسی آن بپردازند و امیدواریم با حضور رییس فدراسیون در اینجا بتوانیم شفاف سازی کنیم تا مردم در سطح اجتماع بتوانند قضاوت بهتری درباره این موضوع داشته باشند.

سخنران بعدی دکتر سعید صادقی بروجردی بود که با اشاره به مفهوم فساد یادآور شد: به دنبال فساد اداری، فساد مالی نیز رخ می‌دهد که در سیستم‌های دولتی و بخش‌های غیررقابتی بیشتر مشاهده می‌شود. سازمان‌های پنهانی که در درون سازمان‌ها وجود دارد عامل اصلی فساد محسوب می‌شود.

او افزود: متاسفانه بر پایه آمار جهانی میزان فساد در ایران نمره ی 5/2 از 10 است که بسیار پایین محسوب می‌شود. فساد مانند اعتیاد است که در هیج کجای جهان به طور کامل از بین نمی‌رود و همواره میزانی از فساد وجود دارد که در کشور ما بالاست و سازمان های مختلف به ویژه سازمان های دولتی باید آن را کنترل کنند. همانطور که مساله فساد در سازمان و ساختارهای دیگر وجود دارد، در ورزش به دلیل جذابیت و همچنین تاثیرگذاری اجتماعی از اهمیت فراوانی برخوردار است.

در ادامه این نشست دکتر فرشاد تجاری بحث خود را مطرح کرد و افزود: ما بایستی تعریف مشخصی از فساد داشته باشیم. فساد در نقطه مقابل صلاح در نظر گرفته می‌شود. از واژه فساد جامعه شناسان تعریف های مختلفی را ارایه داده اند. ما باید به این سوال پاسخ دهیم که ارزیابی فساد باید به صورت نسبی باشد یا مطلق؟

دکتر تجاری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: گرفتن کرسی‌های بین المللی در مجامع جهانی بسیار سخت و به صورت رقابتی در آمده که ما باید در این شرایط تمام تلاش و همت خود را به کار گیریم.

دکتر شهاب بهرامی یکی دیگر از سخنرانان این نشست بود که گفت: فساد یعنی شکستن رفتار اخلاقی. در ورزش، دوپینگ فساد محسوب می‌شود و ما باید در اینجا بین فساد و تخلف تفاوت قایل باشیم. بیشتر مسایلی که در فدراسیون فوتبال وجود دارد، مربوط به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است که باید به این دو باشگاه توجه ویژه ای صورت گیرد.

دکتر بهرامی در ادامه بحث خود افزود: فساد در دو بخش شخصی و ساختار سیستمی خود را نشان می‌دهد. من آقای کفاشیان را شخصی پاک می‌دانم ولی عدم نظارت در ساختار فدراسیون فوتبال را از طرف ایشان مشاهده می‌کنم.

در پایان روح الله صالحی دبیر گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی خانه اندیشمندان علوم انسانی ضمن تشکر از حضور اساتید و کفاشیان در این جلسه اضافه نمود که هدف از این گونه نشست‌ها در خانه اندیشمندان توسعه آگاهی و دانش فنی نسبت به مسائل مبتلا به جامعه ورزشی است تا زمینه استفاده مناسب و موثر از امکانات و اختیارات موجود برای تحقق اهداف و ماموریت‌های سازمان ها، ادارات و نهادهای ذیربط ورزش مهیا شود.



منبع: ایسنا


۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن