تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864071885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«جیش الفتح» در آستانه فروپاشی قرار گرفت |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «جیش الفتح» در آستانه فروپاشی قرار گرفت
کد خبر: ۵۰۸۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷ - 13 June 2015


با حمله «جبهه النصره» به «آزادگان شام» که دو رکن اصلی ائتلاف موسوم به «جیش الفتح» به شمار می‌آیند، این ائتلاف در آستانه فروپاشی قرار دارد.


به گزارش «تابناک»، جدیدترین تحولات میدانی جبهه شمالی سوریه تاکید دارد که درگیری‌های مسلحانه بین دو گروه تروریستی جبهه النصره و آزادگان شام بار دیگر از گرفته شده است.


نکته مهم این است که این دو گروه، مهمترین ارکان ائتلاف مسلحی را تشکیل می‌دهد که به «جیش الفتح» معروف شده و در واقع باید آن را ائتلاف کشورهای ترکیه و قطر با عربستان سعودی در شمال سوریه به شمار آورد.


با توجه به گروه‌های تشکیل دهنده ائتلاف می‌توان به ماهیت اختلاف موجود بین گروه‌های تشکیل دهنده آن پی برد و اینکه این اختلاف صرف نظر از اینکه اختلافی اعتقادی است - به این جهت که جبهه النصره گروهی تکفیری شمرده می‌شود و دیگر گروه‌های جیش الفتح اینگونه نیستند – باید آن را اختلاف بین دستگاه‌های اطلاعاتی کشورهای حامی این گروه‌ها تلقی کرد.


آشکار است که جبهه النصره در شمال سوریه تحت فرمان ترکیه و قطر عمل می‌کند، در حالی‌که گروه تروریستی موسوم به آزادگان شام در این منطقه تحت فرمان عربستان سعودی است.


بالطبع از همان ابتدای تشکیل ائتلاف جیش الفتح می‌شد، پیش بینی کرد که این ائتلاف دوام چندانی نخواهد آورد و موفقیت این ائتلاف در تصرف شهرهای ادلب، اریحا و جسر الشغور هیچ‌گاه به معنای قدرتمند بودن آن نیست.


این پیش بینی‌ها روز گذشته (جمعه) با حمله جبهه النصره به روستای «الباره» در ریف شمالی حلب که به عنوان یکی از مهمترین پایگاه‌های آزادگان شام شمرده می‌شود و کشته و زخمی کردن تعدادی از عناصر این گروه جامه عمل به خود گرفت.


النصره تنها به این اکتفا نکرد، بلکه تعدادی از عناصر آزادگان شام را هم به اسارت گرفت که در میان آنها چندین فرمانده میدانی این گروه از جمله «عبدو فیصل» مشاهده می‌شدند.


هنوز علت این حمله النصره مشخص نیست، اما این حمله یک روز پس از حمله این گروه تکفیری به دفاتر و انبارهای سازمان موسوم به سازمان بین المللی نجات در شهرک «قاح» و بستن دفاتر و مصادره کالاهای آنها تحت فعالیت غیر مشروع آنها صورت گرفت.


این دو رخ داد نشان می‌دهد که جبهه النصره تصمیم دارد، تمام رقبای خود در عرصه ریف شمالی حلب را از میدان بدر کند. اگر چند هفته‌ای است که داعش این عرصه را آماج حملات خود قرار داده است.


به این ترتیب انتظار می‌رود، روزهای آینده ریف شمالی حلب شاهد درگیری‌های گسترده و شدید بین گروه‌های مختلف تروریستی باشد.




فارس












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن