واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: جشنواره های صنایع دستی نمادی از برند گردشگری گیلان است خبرگزاری پانا : معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان ، برگزاری جشنواره های صنایع دستی را نمادی از برند گردشگری شهرستانهای استان عنوان کرد.
۱۳۹۴ شنبه ۲۳ خرداد ساعت 13:46
به گزارش خبرگزاری پانا ، سلمان شاه محمدی بیان کرد : برند سازی صنایع دستی به معنی چگونگی ادراک ذهنی مصرف کنندگان از یک هنر دست است.
وی ادامه داد : برند سازی ایجاد یک لوگو یا شعار نیست بلکه در مورد بدست آوردن عناصر متمایزی از هویت ، جوهره ، مشخصه و فرهنگ در قالب برند و چگونگی ارتباط این عناصر از طریق اجزای برند است.
وی تاکید کرد : برند سازی می تواند از طریق ایجاد محصولی جدید در چارچوبی یکسان در نقش اهرمی عمل کند که موجب افزایش مشتری محوری و برند سازی با هم می شود.
شاه محمدی ، با اشاره به برگزاری جشنواره های متعدد در استان از جمله شال بافی اظهار کرد : در قالب این جشنواره ها برند صنایع دستی هر شهرستان به گردشگران معرفی می شود.
وی تصریح کرد : هدف از برگزاری این جشنواره ها معرفی صنایع دستی و تعریف یک برند مشخص برای هر شهرستان است که مقدمات فراهم شدن تشکیلات و ساختار در زمینه تولید ، فروش و مواد اولیه آن در حال انجام است.
شاه محمدی ، از برگزاری جشنواره های صنایع دستی و هنرهای سنتی در 16 شهرستان گیلان خبر داد و گفت : جشنواره هایی به مناسبت برند تعریف شده هنر صنایع دستی برای هر شهرستان برگزار می شود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان ادامه داد : به دنبال ساختارها برای معرفی برند هستیم تا صنایع دستی بتواند جایگاه خود را در شهرستان ها پیدا کند.
وی با بیان اینکه صنایع دستی در ترویج فرهنگ و انتقال فرهنگ نقش مهمی دارد ، تصریح کرد : با توجه به این مشخصه نمی توان از نقش آن چشم پوشی کرد و به همان نسبت باید به صنایع دستی توجه کنیم.
شاه محمدی گفت : اگر به صنایع دستی توجه جدی شود و این هنر جایگاه خود را پیدا کند می تواند در تولید ناخالص داخلی و صادرات سهم عمده ای داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تربیت نسل نو بر اساس تاکید بر داشته های خویش اشاره کرد و افزود : محوریت برنامه های فنی صنایع دستی امسال بر پایه آگاهی کودکان از صنایع دستی و هنرهای سنتی بومی استان خویش نهاده شده است.
وی ادامه داد : بر همین اساس کارگاه آموزشی کودک و صنایع دستی در استان برپا شد و جمعی از کودکان با هنرهای سنتی و صنایع دستی استان خویش آشنا شدند.
وی با بیان اینکه در این دوره آموزشی تلاش شد تا استعداد کودکان در رشته سفالگری شکوفا شود ، گفت : ایجاد انگیزه همراه با شادی و نشاط در کودکان موجب می شود تا رشته های صنایع دستی اصیل استان جاودان بمانند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]