تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولايت (رهبرى اسلامى).
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870853985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دست های تل آویو در پشت پرده اقدامات ضد پاکستان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دست های تل آویو در پشت پرده اقدامات ضد پاکستان
کد خبر: ۵۰۸۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵ - 12 June 2015


وزیر کشور پاکستان با اعلام اینکه برخی نهادهای غیردولتی درپاکستان دست به اقداماتی علیه این کشور می زنند، از وجود دست های پنهان تل آویو و واشنگتن در پشت پرده اقدامات خرابکارانه و جاسوسی علیه پاکستان خبر داد.


به گزارش «تابناک»، چودری نثار علی خان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: برخی موسسه های مردم نهاد بین المللی در پاکستان با حمایت آمریکا و اسراییل دست به اقداماتی علی منافع ملی پاکستان می زنند.


وزیر کشور پاکستان همچنین هند را متهم به حمایت از برخی موسسه ها و نهادهای غیر دولتی برای انجام اقدامات ضدپاکستانی کرد.


وی ضمن اینکه از تمام نهادهای غیردولتی بین المللی در پاکستان خواست تا به قوانین این کشور احترام بگذارند، گفت: اسلام آباد هرگز فشارهای خارجی را برای فعالیت سازمان ها و موسسه های غیردولتی که علیه این کشور فعالیت می کند، برنمی تابد.


چودری نثار علی خان همچنین با بیان اینکه دولت هرگز در زمینه منافع ملی، با موسسه ها و نهادهای غیردولتی داخلی یا خارجی مماشات نخواهد کرد، گفت که موضوع فعالیت سازمان های مردم نهاد غیرقانونی را برای انجام اقدامات لازم در این زمینه و برخورد با آنها، به زودی با پارلمان در میان خواهد گذاشت.


وی تاکید کرد: هر موسسه یا نهادی که بخواهد علیه منافع ملی پاکستان فعالیت کند، جایی در این کشور نخواهد داشت.


اظهارات امروز وزیر کشور پاکستان، به دنبال اقدام روز گذشته دولت این کشور مبنی بر متوقف کردن فعالیت موسسه انگلیسی موسوم به "نجات کودکان" به جرم انجام اقداماتی علیه پاکستان مطرح شد.


کامران چیما یکی از مقامات ارشد دولت پاکستان روز گذشته در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: بر اساس دستور وزارت کشور، دفتر این موسسه انگلیسی را که در اسلام آباد فعالیت می کرد، تعطیل کرده ایم. وزارت کشور دستور داده است که تمام پرسنل این موسسه باید ظرف مدت پانزده روز به کشورهای خود بازگردند.


یکی از منابع آگاه در وزارت کشور پاکستان درباره دلیل تعطیل شدن این موسسه انگلیسی گفته است که موسسه یاد شده، در پوشش نام "نجات کودکان"، فعالیت هایی علیه پاکستان داشته است. فعالیت این موسسه از مدت ها پیش تحت نظر بود. این موسسه فعالیت هایی انجام می داد که خلاف منافع پاکستان بود.


در سال 2012 نیز گزارش یک نهاد اطلاعاتی، فعالیت های این موسسه را با فعالیت های سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) در پاکستان مرتبط دانسته بود.




ایرنا












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن