تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862728157




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروز ورود نخستين قطار برنامه‌اي پاکستان به زاهدان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۴۶ب.ظ)
بازتاب توافق حاشيه اجلاس اکو: امروز ورود نخستين قطار برنامه‌اي پاکستان به زاهدان موج-مدير راه‌آهن زاهدان از ورود نخستين قطار باري برنامه‌اي پاکستان به ايران خبر داد و گفت: اين قطار بر اساس توافق صورت گرفته در حاشيه اجلاس اکو امروز وارد زاهدان مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمصطفي داودي، مدير راه‌آهن زاهدان، با اعلام اينکه قطار باري کويته- زاهدان از ديروز سه‌شنبه ۱۹ خرداد به صورت رسمي آغاز به فعاليت کرد، گفت: اين قطار که ديروز از کويته (مرکز ايالت بلوچستان پاکستان) به مقصد زاهدان حرکت کرده امروز وارد زاهدان مي‌شود.
مديرکل راه‌آهن زاهدان افزود: بالغ‌بر ۹۰ سال است که بين دو خط آهن زاهدان ايران و کويته پاکستان ريل وجود دارد، ولي؛ به علت تفاوت در عرض دو خط ريلي قطارهاي ايراني نمي‌توانستند وارد پاکستان و قطارهاي پاکستاني وارد ايران شوند و براي ورود به مرز يکديگر بايد قطارها تغيير تجهيزات مي‌دادند.
وي با يادآوري اين که در سال ۹۰ راه‌آهن زاهدان به راه‌آهن کرمان و به‌تبع آن به شبکه ريلي کشور متصل شد، ادامه داد: کل خطوط ايران داراي استاندارد عرض خطوط ۱۴۳۵ ميلي‌متر جهان است، ولي؛ فاصله بين دو ريل در پاکستان ۱۶۷۶ ميلي‌متر است که از خطوط ريلي استاندارد عريض‌تر بوده به همين دليل است که قطارهاي دو کشور توانايي ورود به مرز يکديگر را نداشتند.
داودي با اشاره به اين که خط ريلي کويته نيز از ايالت بلوچستان اين کشور به‌کل خطوط ريلي پاکستان متصل مي‌شود، گفت: طبق قراردادي که ايران با پاکستان در سال ۱۹۵۹ ميلادي داشت قطارهاي ايراني با پرداخت حق دسترسي مي‌توانستند از آلات ناقله پاکستان استفاده کنند و وارد خطوط ريلي اين کشور شوند و قطارها به صورت غير برنامه‌اي وارد اين کشور مي‌شدند.
وي افزود: در حاشيه اجلاس راه‌آهن‌هاي کشورهاي عضو اکو در تهران، جلسه‌اي ميان محسن پورسيد آقايي معاون وزير راه و شهرسازي با رئيس شرکت راه‌آهن پاکستان برگزار شد که موافقت اوليه مبني بر ايجاد قطار برنامه‌اي ميان ايران و پاکستان انعقاد شد که اين توافق اوليه با حضور مديرکل راه‌آهن کويته و مديرکل بازرگاني راه‌آهن پاکستان در زاهدان پيگيري و نتيجه‌بخش شد.
اين مقام مسوول در راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: در موافقت‌نامه مذکور زمان‌بندي براي حرکت قطارها تعيين شد به طوري که براي مثال اگر هر هفته در روزهاي پنج‌شنبه از کويته پاکستان به سمت زاهدان يک رام قطار حرکت کند و روز شنبه و يکشنبه براي انجام عمليات بارگيري در زاهدان باشد و همان قطار به مقصد کويته پاکستان بازگردانده شود. ضمن اينکه اين قطار هفته‌اي يک بار مسير حدود ۷۵۰ کيلومتري را طي مي‌کند.
با اجراي طرح تردد قطار در مسير کويته –زاهدان، اين امر مي‌تواند تا حد قابل توجهي به اجرايي شدن طرح معروف به «قطار اکو» کمک کند. قطار اکو، توافقنامه‌اي مشترک ميان پاکستان، ايران و ترکيه براي راه‌اندازي قطار مسافربري در مسير اسلام آباد-تهران-استانبول است. محمد نواز شريف نخست‌وزير پاکستان نيز حدود يک ماه پيش گفته بود که کشورش قصد دارد خط ريلي پاکستان – ترکيه را راه‌اندازي کند. اين طرح مشمول توافقنامه قطار اکو ميان سه کشور ياد شده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن