واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بزرگترین مجتمع آموزشی خیرساز کشور میزبان نیکوکاران تهرانی؛ جشنواره خیرین مدرسه ساز منطقه یک تهران برگزار شد خبرگزاری پانا:خیرین مدرسه ساز معماران محبت و دوستی هستند و کسانی که در این راه جهاد مال می کنند انسانهایی هستند که از جانب خداوند انتخاب شده اند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد ساعت 13:41
به گزارش پانا:جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز منطقه یک تهران (شمیرانات) با حضور علیرضا مهدوی شاهرودی مشاور استاندار و مدیر کل روابط عمومی استانداری تهران، برادران ریسمان سنج خیر مدرسه، محمد رضا حافظی رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، امیر نعمت بنی آدم رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران،عزت الله خانمحمدی فرماندار شهرستان شمیرانات، محمد رضا قریانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران و جمعی از نیکوکاران مدرسه سازدر مدرسه شهید مدنی در منطقه دزاشیب تجریش برگزار شد. ساخت مدرسه و افزایش فضاهای آموزشی در هر کشوری می تواند به ارتقای سطح علمی و فرهنگی هر کشور کمک کند و چه زیباست خیرینی که در این سالها با احداث مدرسه هم به دانش آموزان کمک می کنند و هم باعث ارتقای سطح علمی و فرهنگی کشورمان می شوند. مدرسه خیرساز شهید مدنی به همت والای سه برادر خیر (ریسمان سنج ) احداث شد که در آستانه آغاز سال تحصیلی ریاست جمهوری شخصا این پروژه را احداث کرد و از همت و تلاش والای این برادران خیر در امر مدرسه سازی تجلیل کرد. محمد رضا، علیرضا و امیر ریسمان سنج متولد شهر دزفول هستند و در حالی که سن و سالی نداشتند پدرشان را از دست دادند.
محمد رضا برادر بزرگ این خانواده خیر در این باره افزود: تازه دانشگاه پذیرفته شده بودم که پدرم را از دست دادم و با توجه به اینکه همیشه پدرم در زمان حیاتش در امر کارهای خیر پیش قدم بود ما سه برادر سعی کردیم ادامه دهنده راه پدر باشیم. این خیر مدرسه ساز به ساخت اولین مدرسه خود در شهر خود سخن می گوید و افزود: حدود چهار سال پیش با کمک دو برادر دیگر خود تصمیم گرفتیم یک مدرسه ای در شهر خود و به نام خود احداث کنیم.
وی افزود: مدرسه ای 17 کلاسه به نام پدرم مرحوم کاظم ریسمان سنج احداث کردیم که هم اکنون حدود 500 دانش آموز در این مدرسه درس می خوانند. محمد رضا ریسمان سنج، ساخت مدرسه شهید مدنی در منطقه دزاشیب تهران را از بزرگترین کارهای خود در امر مدرسه سازی می داند و همچنین یک مجموعه فرهنگی و ورزشی در شهر دزفول در دست احداث داریم.
این سه برادر معتقدند: ساخت مدرسه وایجاد فضاهای آموزشی سبب افزایش سطح علمی و فرهنگی کشور می شود و دانش آموزانی که امروز در یک فضای با نشاط و آرامش بخش درس می خوانند می تواند آینده علمی کشور را تضمین کنند.
خیر معماران محبت و دوستی هستند
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان شمیرانات طی سخنانی افزود: خیرین مدرسه ساز معماران محبت و دوستی هستند و کسانی که در این راه جهاد مال می کنند انسانهایی هستند که از جانب خداوند انتخاب شده اند. محمد رضا حافظی ادامه داد: امسال 19 سالگی تاسیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور را در حالی جشن خواهیم گرفت که 600 هزار خیر مدرسه ساز در کشور و خارج از کشور مشغول به فعالیت هستند. وی با بیان اینکه فرهنگ مدرسه سازی به دانش آموزان نیز منتقل شده است افزود: امسال در شهر اسلامشهر در مدرسه ای دانش آموزان قلک های خود را شکستند و با پول های این دانش آموزان مدرسه ای به نام مهرورزان کوچک در شهر اسلامشهر احداث شد.
حافظی بیان کرد: در دیداری که خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم ایشان از اقدامات خیرین مدرسه ساز در کشور تجلیل کردند و فرمودند: پس از انقلاب اسلامی تشکیل جامعه خیرین مدرسه ساز مهمترین اتفاق مبارکی است که در نظام اسلامی ایران شکل گرفته است. جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان شمیرانات عصر روز گذشته ( یکشنبه) در مدرسه شهید مدنی در حالی برگزار شد که از سه برادر خیر مدرسه ساز محمد رضا، علیرضا و امیر ریسمان سنج که با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد تومان این مدرسه را احداث کردند تجلیل شد. عزت الله خانمحمدی فرماندار شهرستان شمیرانات طی سخنانی از اقدامات خیرین مدرسه ساز تجلیل کرد و افزود: احداث مدرسه توسعه علمی کشور را بدنبال دارد و خیرین مدرسه ساز با ساخت مدرسه توسعه علمی کشور را تضمین می کنند. وی بیان کرد: به برکت خون شهدا و امام شهدا در نظام انقلاب اسلامی تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز از حرکت های ماندگار این نظام است که خوشبختانه همه ساله این حرکت با شتاب و سرعت بیشتری ادامه می یابد. فرماندار شهرستان شمیرانات خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز عهده دار ارتقای سطح علمی دانش آموزان هستند و با کمک این افراد شاهد هستیم کشور در حال فتح قله های علمی در سطح جهان است. در جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان شمیرانات خیرین این شهرستان مبلغی معادل 372 میلیارد تومان به امر مدرسه سازی کمک کردند و متعهد شدند دو مدرسه در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان احداث کنند.
در حاشیه این جشنواره گروه سرود مدرسه شهید فرهنگیان به اجرای برنامه پرداخت و همچنین یک تابلوی نقاشی که در حین برنامه توسط یکی از کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه یک خلق شد به ارزش 200 میلیون ریال به نفع فعالیت در امر مدرسه سازی به فروش رسید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]