تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864023606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه صنايع فراساحلي و کشتي‌سازي در اولويت بخش دريايي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۶ب.ظ)
توسعه صنايع فراساحلي و کشتي‌سازي در اولويت بخش دريايي موج - معاون دريايي سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اين که بخش اعظمي از صنايع دريايي بدون استفاده مانده است، گفت: مهمترين اولويت بخش دريا، توجه به ساخت صنايع دريايي، اعم از صنايع فراساحل، ساخت کشتي و بخش‌هاي پيشتيباني مانند يدک‌کش، لايروب و شناورهاي راهنمابر است.
به گزارش خبرگزاري موج، هادي حق‌شناس، معاون دريايي سازمان بنادر و دريانوردي، با بيان اين که مهم‌ترين اولويت بخش دريا، توجه به ساخت صنايع دريايي، اعم از صنايع فراساحل، ساخت کشتي و بخش‌هاي پشتيباني مانند يدک‌کش، لايروب و شناورهاي راهنمابر است، گفت: با توجه به اين که در چند سال گذشته در تحريم‌هاي ظالمانه به سر برديم بخشي از تقاضاها در حوزه دريايي انباشته شده است؛ ضمن اين که امروز صنايع داخلي کشور توان تأمين بخش عمده‌اي از نيازهاي داخلي خود را دارند، اما؛ همچنان در بخش تجهيز موتور شناورها با مشکل مواجه هستيم.
وي ادامه داد: با توجه به اينکه در بخش منابع نفت گاز (گازوئيل) در منطقه رتبه نخست را دارا هستيم بايد با ظرفيت‌سازي در بخش دريايي امکان صادرات اين منابع را فراهم کنيم. در بخش معادن نيز کشور غني است و به نظر مي‌رسد در بخش اعظمي از صنايع دريايي، اعم از حوزه کشتي‌سازي و فراساحلي ظرفيت فراواني وجود دارد که بدون استفاده مانده است.
حق‌شناس افزود: علاوه بر اين ايران در کريدور شمال - جنوب و در مسير ترانزيت قرار گرفته و به همين دليل اتصال خليج‌فارس به درياي خزر ضروري است که البته حمل‌ونقل ترکيبي را مي‌طلبد؛ اين ارتباط مي‌تواند نويدبخش توسعه ظرفيت صنعت، اشتغال، درآمد و ترانزيت باشد.
معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اين که درآمد ايران از بخش حمل‌ونقل هفت الي هشت درصد GDP (توليد ناخالص داخلي) است، درباره برنامه‌هاي اين سازمان براي افزايش درآمد از محل دريا گفت: در اين زمينه ظرفيت‌سازي در بنادر کشور در حال انجام است؛ به طوري که حوضچه شماره سه بندر شهيد رجايي، تجهيز حوضچه شماره دو بندر چابهار و بنادر شمالي کشور (انزلي، اميرآباد، نوشهر) در حال اجرا است.
حق‌شناس به پهلوگيري لاينرهاي خارجي در آب‌هاي ايران اشاره کرد و افزود: قبل از تحريم‌ها بيش از ۲۰ لاينر خارجي در بندر شهيد رجايي پهلوگيري مي‌کردند که اين لاينرهاي در حال برگشت هستند و تاکنون هشت لاينر به بنادر جنوب برگشته‌اند که اميدواريم بعد از تحريم‌ها تعداد اين لاينرها افزايش يابد.
وي درباره راه‌اندازي خط مسافري دريا به روسيه از درياي خزر گفت: فعلا اين موضوع مطرح نيست، اما؛ به‌منظور توسعه خطوط مسافري در بنادر جنوبي و راه‌اندازي اين خطوط در درياي خزر به سرمايه‌گذاران بخش خصوصي تسهيلات با بهره صفر درصد از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دريانوردي اعطا مي‌شود.
حق‌شناس با بيان اينکه در حال حاضر خطوط مسافري از بنادر شهيد باهنر و خرمشهر در جنوب ايران فعال است، گفت: براي راه‌اندازي خطوط مسافري از درياي خزر تقاضا وجود دارد، اما؛ اين تقاضاها جدي نيست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن