واضح آرشیو وب فارسی:نی زار:
طوفان و گرد و غبار نفس سیستان را گرفت/ احیای هامون راه نجات سیستان
نی زار – رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: توفان و گردوغبار در 24 ساعت گذشته افزون بر 600 نفر را راهی چهار بیمارستان و 50 مرکز درمانی شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز کرد که شمار زیادی از آنان بطور سرپایی درمان و تعدادی بستری شدند. دکتر […]
نی زار – رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: توفان و گردوغبار در 24 ساعت گذشته افزون بر 600 نفر را راهی چهار بیمارستان و 50 مرکز درمانی شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز کرد که شمار زیادی از آنان بطور سرپایی درمان و تعدادی بستری شدند.
دکتر غلامعلی رفعت گفت : این آمار که در بازده زمانی ساعت 17 دیروز تا 12 امروز در پنج شهرستان سیستان شامل زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز تهیه شده، تنها متعلق به افرادی است که به مراکز درمانی مراجعه کرده اند و برخی افراد نیز به سبب نگرانی از گردوغبار و مبتلا شدن به بیماری از منزل خارج نشده اند. وی عمده مشکلات بیماری های حاصل از گرد و غبار را بیماری قلبی، تنفسی، چشمی و تصادف عنوان کرد و اظهار داشت: پس از اعلام ستاد بحران، مراکز درمانی، پایگاه ها و بیمارستانهای منطقه سیستان برای بروز هر گونه مشکلات احتمالی و افزایش آمار مراجعه کنندگان به صورت 24 ساعته در آماده باش هستند. رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل اضافه کرد: پیشنهاد شده روزانه دو هزار ماسک مخصوص بین مراجعه کنندگان به بیمارستان ها و مراکز درمانی توزیع که در صورت تامین اعتبار از سوی ستاد بحران استان این اقدام انجام خواهد شد. توفان 115 کیلومتری از روز گذشته سیستان را فرا گرفته و مردم منطقه با توجه به شدت گرد و خاک امکان خروج از منازل و تردد در خیابان ها را ندارند. به گفته کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان شدت وزش توفان، غلظت گرد و غبار حاکم بر منطقه سیستان شامل پنج شهرستان زابل، هیرمند، هامون، نیمروز و زهک واقع در شمال سیستان و بلوچستان را به 25 برابر حد مجاز و هشت برابر حد بحرانی رساند. وزش بادهای شدید همراه با گرد و غبار از شب گذشته در سیستان اوج گرفته است و شدت این بادهای به گونه ای بوده که حتی مردم در خانه ها هم امکان نفس کشیدن ندارند. گروه ها و سمن های مختلف سیستان از شب گذشته با فعالیت های گسترده خود در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مطالب مختلفی منتشر کرده و خواستار حل این معضل نفس گیر شده اند. مردم و گروههای مختلف از مسوولان هواشناسی و ستاد بحران سیستان و بلوچستان خواستند تا این گونه معضلات و وقایع را سریعتر به اطلاع مردم برسانند تا حداقل از خانه های خود خارج نشوند. استان سیستان و بلوچستان به علت بروز خشکسالی 16 ساله و وزش بادهای موسمی 120 روزه که در چند سال اخیر به 180 روز افزایش یافته در سیستان و مونسون در دریای عمان و سواحل چابهار همواره با بادها و توفان های شدید و گرد و غبار بالایی روبروست که بعضا سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از 20 برابر حد استاندارد می شود.
9 Jun, 2015 - 16:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نی زار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]