تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه حقيقت خوشبختى آن است كه پايان كار انسان خوشبختى باشد و حقيقت بدبختى آن ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832576097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده ولی فقیه در سپاه:تلاش می شود مجلس اصولگرا تبدیل به مجلسی دیگر شود/رهبر انقلاب از روند مذاکرات نگران‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نماینده ولی فقیه در سپاه:تلاش می شود مجلس اصولگرا تبدیل به مجلسی دیگر شود/رهبر انقلاب از روند مذاکرات نگران‌اند
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: در زمان امام(ره) مرزمان شملچه و حاج‌عمران بود ولی در زمان حضرت آقا مرز انقلاب اسلامی، ساحل مدیترانه و تنگه باب‌المندب است.
روز نو : نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: در زمان امام(ره) مرزمان شملچه و حاج‌عمران بود ولی در زمان حضرت آقا مرز انقلاب اسلامی، ساحل مدیترانه و تنگه باب‌المندب است.


به گزارش روزنو،حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی تفصیلی، به بررسی موضوعات مهم روز ایران و منطقه پرداخت.


نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در این گفت و گو به تشریح خط قرمزهای ایران در مذاکرات هسته ای پرداخت. 


او همچنین چرایی طرح بحث "نرمش قهرمانانه از سوی رهبر انقلاب را بررسی کرد. 


گزیده سخنان سعیدی را در ادامه می خوانید: 


نکته اصلی که تیم مذاکره کننده باید متوجه شود این است که مذاکرات فقط باید حول و حوش مسائل هسته‌ای باشد و به هیچ وجه آنها نباید به اسرار نظامی ما دست پیدا کنند چون با امنیت ملی و منافع ملی و حیات انقلاب سر و کار دارد، نباید این مرزها و خطوط قرمز شکسته شود و ساده انگاری کنیم.
پروتکل الحاقی می‌گوید آنها در هر زمان و هر مکان که خواستند می‌توانند از مراکز ما بازدید کنند لذا برای پروتکل باید شرط و قید بیان شود و الا اگر مطلق پذیرفته شود خواسته آنها عملی خواهد شد.
حال سؤال این است که اگر ما پروتکل را مشروط  پذیرفتیم و آنها آمدند و گفتند که ما می‌خواهیم فلان نقطه را بازدید کنیم و ما قبول نکردیم، تحریم برنمی‌گردد؟ خب اینکه نقض غرض می‌شود ما رفتیم مذاکره کردیم تا عزت و منافع ملی ما حفظ شود و حقوق حقه ما استیفا شود اما روند اگر معکوس و نقض غرض شد چه کسی پاسخگوست؟
یعنی اگر پروتکل را پذیرفتیم و فردا آمدند گفتند که می‌خواهیم فلان جا را ببینیم و ما هم بگوییم که مشروط پذیرفتیم و آنها هم بگویند نه ما مشروط قبول نداشتیم و باید اجازه بدهید این مکان‌ها را ببینیم، چه می‌شود؟ آقای آمانو هم که در دست آنهاست و اگر نپذیریم شمشیر تحریم‌ها را بالا می‌برند. خب ما چرا باید وارد این عرصه شویم؟
از طرفی آنچه که در بیانات مقام معظم رهبری مرتبا شاهدیم این است که ایشان از روند و نتیجه کار نگران است که تیم مذاکره کننده باید دقت‌های لازم را داشته باشد تا مذاکرات فقط پیرامون مسائل هسته‌ای باشد و به منافع ملی و امنیت ملی ضربه نزند.
نکته دیگر این است که عواملی در انعطاف رهبران الهی مؤثر است. این عوامل گاهی از موضع قدرت است و گاهی بستگی به عوامل دیگر دارد. لذا برخی عوامل در تحقق خواسته‌های رهبری مؤثر است اگر آن عوامل در استانداردهای بالا عمل کنند آرمان‌های رهبری عملی می‌شود اما اگر آن عوامل در حد استاندارد نباشد زمینه انعطاف رهبران بوجود می‌آید.
یکی از عوامل انعطاف رهبران الهی عدم تحمل دولت‌هاست. اگر دولت‌ها ظرفیت تحقق آرمان‌های رهبران الهی را نداشته باشند به طور طبیعی انعطاف در مواضع و عملکرد رهبران برای حفظ اساس اسلام بوجود می‌آید البته نه اینکه از اصول دست بردارند، مبنای همه رهبران الهی حفظ اصول و مبانی و کیان اسلام است.
لذا اگر برخی عوامل زمینه‌ای به وجود آوردند که آرمان‌های رهبری به طور کامل قابل انجام نباشد برای حفظ اصول انعطاف بوجود می‌آید. بعنوان مثال ایده‌آل امام حسن مجتبی(ع) جنگیدن با معاویه است ولی وقتی می‌بینند چنین ظرفیتی در کارگزارانش وجود ندارد و اگر بخواهد این وضعیت را ادامه دهد ممکن است اصل هسته دین به خطر بیافتد لذا انعطاف به خرج می‌دهند و از جنگ مستقیم با معاویه به تاکتیک دیگری دست می‌زنند تا هسته مرکزی برای روز مبادا حفظ شود و یا در صلح حدیبیه، شاید این صلح خیلی به نفع مسلمانان نبود اما پیامبر چشم‌انداز آینده را می‌دیدند و منافعی در این صلح بود که در چشم برخی افراد نمی‌آمد.
یکی دیگر از عوامل انعطاف رهبران الهی را میزان تحمل مردم است. اگر مردم تحمل داشته باشند آرمان‌های رهبری در حد 100 درصدی عملی می‌شود. هر جا که خواسته‌های امام و رهبری به صورت کامل عملی شده مواقعی بوده که هم دولتمردان و هم مردم آستانه تحمل بالایی داشته‌اند.
لذا وقتی امام فرمود "جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم"، این ایده واقعی امام بود و شوخی نمی‌کردند ولی وقتی امام احساس می‌کند که ادامه جنگ ممکن است به مصالح انقلاب لطمه وارد کند تاکتیک را عوض کردند و قطعنامه را می‌پذیرند و تعبیر جام زهر را به کار می‌برند. یعنی امام با طیب خاطر قطعنامه را نپذیرفتند بلکه احساس کردند به اصل انقلاب ضربه می‌خورد و آن را پذیرفتند. لذا علل و عواملی در انعطاف امام تاثیر داشت.
حالا امروز می‌بینیم که رهبر انقلاب نرمش قهرمانانه را مطرح کردند، این نرمش قهرمانانه می‌تواند مصالح زیادی را در بر گیرد، به شرطی که هم مردم و هم دولتمردان ظرفیت این نرمش قهرمانانه را داشته باشند.
نرمش قهرمانانه یعنی می‌خواهیم یک بار دیگر با مجموعه‌ای که به بهانه هسته‌ای ما را تحریم کردند، وارد مذاکره شویم، ببینیم اینها منطق را می‌پذیرند یا نه. اگر حقوق ما را پذیرفتند ما هم همراهی می‌کنیم اما اگر نپذیرفتند باید نرمش قهرمانانه تبدیل به قوت شود.
خواسته‌های رهبری 4 محور دارد. این 4 محور عبارتند از: 1-ایده‌آل 2-مطلوب 3-مقبول 4-حداقلی. رهبری گزینه ایده‌ال را می‌خواهند که نیازمند ظرفیت دولتمردان و مردم است یعنی بایستیم پای کار و استقامت کنیم و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
لذا ملتی که می‌خواهد به فینال برسد و پیروز شود باید بیشتر از همه تحمل کند. خیلی‌ها شرایط شان بدتر از ما بود و مقاومت کردند خیلی‌ها هم شرایط‌شان بهتر بود و بریدند. شرایط شعب ابیطالب و کربلا اصلا قابل مقایسه با شرایط ما نیست اما دیدیم که مقاومت کردند. ایده‌آل رهبری این است که ما روی حرف خود بایستیم و چرخه سوخت داشته باشیم ولو در تحریم.
گزینه دوم و سوم، مطلوب و مقبول پس از آن است و گزینه چهارم حداقلی است که نباید به آنجا برسیم. نباید مردم و دولتمردان اجازه دهند آرمان رهبری دستخوش مصالحه قرار بگیرد. رهبری از اصول خود دست برنمی‌دارند.
اگر مردم در قضیه عاشورا همراهی می‌کردند حادثه کربلا بوجود نمی‌آمد، اگر مردم بعد از اینکه دیدند جنگ دارند فرسایشی می‌شود با تمام وجود فریاد می‌زدند، امام عقب‌نشینی نمی‌کرد اگر دولتمردان سراغ لیزر و مسائل مختلف نمی‌رفتند و به همان توان داخلی اتکا می‌کردند امام از مواضع‌شان عقب‌نشینی نمی‌کردند. مردم و دولتمردان و خواص در تحقق آرمان‌های رهبری نقش دارند چه مثبت و چه منفی.
تلاش می شود مجلس اصولگرا تبدیل به مجلسی دیگر شود
مجلسی در طراز انقلاب است که آرمان‌های رهبری را، هم درک کند و هم پای آن بایستند. مردم ما در شاکله نظام نقش تعیین کننده‌ای دارند.
مردم باید به کسانی رای دهند که اصول و آرمان‌های رهبری را عملی می‌کنند. نماینده‌ای که اصلا مصالح انقلاب را نمی‌شناسد چطور می‌تواند از انقلاب دفاع کند. مردم باید نهادهایی مثل دولت، مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی و .. آن چنان محکم در کنار رهبری قرار دهند که اگر یک قوه دچار ضعف شد قوای دیگر جبران کنند.
تلاش‌های زیادی می‌شود تا مجلس اصولگرا تبدیل به مجلس دیگری شود که این تهدیدی برای آرمان‌های امام و رهبری و مصالح نظام است. لذا شورای نگهبان وظایفی دارد و خواص هم باید معیارهای نماینده در طراز انقلاب را معرفی کنند تا مردم در پای صندوق‌ به نماینده‌ای رای دهند که خواسته‌های آرمانی رهبری را عمل کند.
این تکلیف سنگینی برای متدینین است، در خصوص دولت‌ها هم همین گونه است. مردم باید رئیس‌جمهوری را انتخاب کنند که دقیقا بتواند پا به پای رهبری آرمان‌ها و خواسته‌های ایشان را عملی کند و مجلس شورای اسلامی و خبرگان و شورای نگهبان هم باید همین طور باشند. الان هم برداشت ما این است که مردم مصالح نظام را در رای دادن در نظر بگیرند.




تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن