واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ خرداد ۱۳۹۴ (۸:۶ق.ظ)
استاندار لرستان: بيشترين سهم اشتغال لرستان در بحث خدمات است/سرمايهگذاري براي ايجاد بازار در لرستان موج - خرم آباد - استاندار لرستان گفت: سهم اشتغال استان در بحث کشاورزي 30 درصد، صنعت 29 درصد و خدمات 41 درصد است.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، هوشنگ بازوند شامگاه دوشنبه در جلسه شوراي اداري، افزود: استان لرستان با تقديم شش هزار و 300 شهيد، 17 هزار و 250 جانباز و 865 آزاده، يکي از ظرفيتهاي بزرگ کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس بوده است.
وي ادامه داد: استان لرستان با وسعت 28 هزار کيلومتر مربع، 1.7 ميليون جمعيت دارد که از اين تعداد، 61 درصد در شهرها و 39 درصد در روستاها زندگي ميکنند.
استاندار لرستان عنوان کرد: در بحث تقسيمات کشوري لرستان داراي يازده شهرستان، 31 بخش و 25 شهر است که ميزان مشارکت مردم استان در انتخاباتها همواره بالاتر از حد ميانگين کشوري بوده است.
وي خاطرنشان کرد: مردم در هشت سال گذشته بنا به مشکلات اقتصادي، اختلاف در شعارهاي بيبرنامه و عدم کنترل تورم، افسارگسيختگي در اقتصاد، نداشتن تعامل سازنده با دنيا و خستگي از جناحبازيها و وعدههاي بيعمل آمدند و به وعدههاي رئيس جمهور مبني بر اعتدال عقلانيت و دوري از افراط و تفريط رأي دادند.
بازوند با اشاره به حضور 70 درصدي مردم لرستان پاي صندوقهاي رأي در حماسه 24 خرداد 92، تصريح کرد: بيش از 50 درصد مردم لرستان در انتخابات دولت تدبير را برگزيدند و از اين جهت نقش مهمي در شکلگيري اين دولت ايفا کردهاند.
وي افزود: با بيان اين که ارزش افزوده در همه فعاليتهاي استان زير 2 درصد است، تصريح کرد: سهم اشتغال استان در بحث کشاورزي 30 درصد، صنعت 29 درصد و خدمات 41 درصد است.
استاندار لرستان گفت: از مجموع 720 ميليارد درآمد نفتي در طول هشت سال گذشته، حتي يک ريال آن در استان لرستان سرمايهگذاري نشده است، بنابراين بايد تسهيلاتي به اين استان اختصاص داده شود.
وي افزود: رعايت حقوق مردم، توليد ثروت، سرمايهگذاري، تعامل سازنده با دنيا، ايجاد اشتغال، در حضور پررنگ بخش خصوصي نهفته است و در مدت دو سال فعاليت دولت شاهد حضور بيش از پيش بخش خصوصي براي سرمايهگذاراي در کشور هستيم.
استاندار افزود: ما در استان لرستان بخش خصوصي را پرچمدار توسعه ميدانيم؛ زيرا معتقديم توسعه استان در بعد اقتصادي نيازمند حضور بخش خصوصي است.
وي عنوان کرد: همايشهاي زيادي براي جذب سرمايهگذار در لرستان برگزار شده که از مهمترين آنها ميتوان به کنفرانس بينالمللي فرصتهاي سرمايه گذاري در لرستان اشاره کرد که با حضور سرمايهگذاران خارجي و داخلي به امضاي تفاهمنامههايي با ارزش پنج هزار و 500 ميليارد تومان منجر شد که حتي اگر يک سوم آنها هم محقق شود، بسياري از نگرانيهاي ما در رابطه با مسائل اقتصادي برطرف ميشود.
بازوند خاطرنشان کرد: در استان لرستان نرخ مشارکت اقتصادي 34 درصد است که 2 درصد از نرم کشوري کمتر است و نرخ بيکاري استان نيز 4.1 درصد از متوسط کشوري بالاتر است.
بازوند گفت: در دنيا معمولاً اقتصادها بازار محورند کما اين که کشورهايي که داراي بازار هستند، جمعيتها را به سمت خود ميکشند، بنابراين بايد سرمايه گذاري لازم براي ايجاد بازار در لرستان ايجاد شود.
وي با اشاره به لزوم تفويض اعتبار در بعد اقتصادي به استانها، افزود: بايد به سمت اقتصاد ايالتي برويم تا استانها بتوانند مستقل عمل کنند؛ امروز اگر يک بنگاه اقتصادي تصرف شود، استاندار اختيار تعيين تکليف کردن آنها را ندارد و براي رفع مشکل بايد به مرکز مراجعه کنيم و همين سبب شده که ما در طول هفته مجبوريم دو روز خود را در تهران سپري کنيم. استاندار لرستان با اشاره به ضرورت شکلگيري لازم سياست مالي انبساطي در استانها، تصريح کرد: وقتي استان ما براي تأمين زيرساختهاي خود از ارز هفت توماني استفاده نميکند، نبايد قانون مالياتي حاکم بر اين استان با ساير استانهاي توسعه يافته برابر باشد به عبارت ديگر نسخههاي مالياتي در استانهاي پيشرفته نميتواند در استان لرستان راهگشا باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]