واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
بازدید اساتید و پاسخگویان دفتر استفتائات رهبری از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم استانها > قم - جمعی از اساتید و پاسخگویان دفتر استفتائات مقام معظم رهبری در قم با حضور مسوول استفتائات دفتر رهبری و مدیر مرکز موضوع شناسی احکام فقهی قم روز دوشنبه از بخشهای مختلف مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، به نقل از ایسنا، رييس جهاددانشگاهي استان قم در این بازدید با ذكر اين مطلب كه اين مركز از سال 1387 به شكل تخصصي آغاز به كار كرده است، گفت: اين مركز از مراكز اصلي و فعال و به نوعي اولين مركز ناباروري جهاددانشگاهي كشور است. محمدابراهيم فقيه زاده افزود: سالانه هزاران زوج از سراسر ايران و كشورهاي مختلف با حضور در مركز ناباروري جهاددانشگاهي از خدمات اين مركز برخوردار ميشوند. وي اظهاركرد: اين مركز با نيروهاي متخصص بومي به اثبات رساند كه توان علمي و اجرايي استان قم در حوزه هاي علمي و پزشكي و درماني در بالاترين سطح است و امروز با توجه به شرايط خاصي كه اين مركز از آن برخوردار است به عنوان يكي از مراكز جذب توريست درماني كشور شناخته ميشود. رييس جهاددانشگاهي واحد استان قم، ادامه داد: حضور اين مركز در شهر پرجاذبه معنوي و همچنين برخورداري از توان بالاي تخصصي در ارايه خدمات، بهترين چشم انداز را براي حضور گسترده مردم از سراسر جهان برای درمان مشكل ناباروري ايجاد كرده است.
وي با اشاره به اهميت مسئله افزايش جمعيت و اهميت مساله درمان ناباروري تصريح كرد: مقام معظم رهبري و بزرگان نظام با ابلاغ سياستهاي جمعيتي نسبت به كاهش جمعيت كشور هشدار دادهاند كه قطعا يكي از مراكزي كه نقش فعالي در اين زمينه ايفاي نقش خواهد داشت، مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهی قم خواهد بود. معاون پژوهشي جهاددانشگاهي واحداستان قم نیز در ادامه این بازدید، با بیان اینکه فعاليت مركز درمان ناباروري جهاد منطبق با نظرات فقهاي شيعه است، گفت: باتوجه به تجهيزات و روش هاي بروز و پيشرفته در مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهي قم، مسلمانان ديگر كشورها تمایل بيشتري دارند تا فرايند درماني خود را در يك كشور اسلامي پيگيري كنند. "سيدرضا طباطبايي" همچنین خواستار همكاري بيشتر مرکز موضوع شناسی احکام فقهی با مرکز درمان ناباروري جهاددانشگاهی قم شد و افزود: متخصصين، تحقيقات و تلاش قابل ملاحظه اي در زمينه پيشرفت علمي دارند اما گاهي در برخی مسائل با بن بست هايي مواجه مي شوند كه تنها عالم و فقيه مذهبي مي تواند گره گشای آن باشد.
مدیر مرکز موضوع شناسی احکام فقهی نیز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم ابراز داشت: مرکز موضوع شناسی احکام فقهی با داشتن پتانسيل عالي علمي و نيروي انساني متعهد آمادگي هرگونه همكاري علمي و پژوهشي را با اين مركز دارد. حجت الاسلام امیربهاءالدین علایی نژاد در پایان ابراز اميدواري کرد تا در جلسات آينده شاهد توافقنامه هاي علمي و ارتباط بيشتر بين دو مركز باشيم . در این بازید همچنین دغدغه های فقهی اساتید و پاسخگویان مرکز موضوع شناسی احکام فقهی در خصوص نظر و لمس در زمان لقاح مصنوعی و ارائه راهکارهای مناسب گفت و گو و تبادل نظر شد.
دوشنبه 18 خرداد 1394 - 16:45:50
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]