واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: از لشکرکشی خیابانی تا برهمزدن سخنرانیها؛ دلواپسان از کجا حمایت میشوند؟
این افراد چه کسانی هستند که از چنین مصونیتی برخوردارند تا به خود اجازه دهند؛ از یک سو آزادانه تجمعهای غیرقانونی برگزار کنند و به لشکرکشی خیابانی بپردازند و از سوی دیگر در حرم مطهر امام سخنرانی یادگار امام و رئیسجمهور را قطع و در این مراسم اخلال ایجاد کنند؟
آفتاب : سرویس سیاسی- در حالی که رهبر انقلاب امسال را سال "دولت، ملت، همدلی و همزبانی" نامیده است اما گویا برای یک جریان سیاسی خاص این نامگذاری چندان اهمیتی ندارد و آنها تمام تلاش خود را میکنند تا برخلاف این را نشان دهند. این جریان سیاسی با جنجالآفرینیهای خود فضای کشور را ملتهب میکند تا بلکه به اهداف و منافع جناحی خود برسد. این گروهها که اخیرا فعالیتهای خود علیه دولت را شدت بخشیده و به لشکرکشیهای خیابانی روی آوردهاند، در اواسط سخنرانی رئیسجمهور و یادگار امام در در بیست و ششمین مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی نیز با سردادن شعارهایی سعی داشتند در این مراسم اخلال ایجاد کنند.
به گزارش آفتاب، گرچه اینگونه اقدامات و رفتارها از سوی این جریان سیاسی تازگی ندارد اما پرسش این است؛ این افراد چه کسانی هستند که از چنین مصونیتی برخوردارند تا به خود اجازه دهند؛ از یک سو آزادانه تجمعهای غیرقانونی برگزار کنند و به لشکرکشی خیابانی بپردازند و از سوی دیگر در حرم مطهر امام سخنرانی یادگار امام و رئیسجمهور را قطع و در این مراسم اخلال ایجاد کنند؟
نکته جالب توجه اینکه صداوسیما نیز که قاعدتا باید رسانه ملی و بهدور از جناحبندیهای سیاسی و حزبی باشد، برخلاف منافع ملی رفتار کرده و با این گروهها همسو شده و در راستای اختلافافکنی و التهاب در جامعه، به پوشش گسترده رفتارهای افراطی و غیرقانونی این دست افراد و گروهها اقدام میکند. آنها حتی نماز جمعه و مساجد را که باید تریبونهایی وحدتآفرین و مدافع منافع ملی و مردم باشد، ابزارهایی برای بیان اهداف و منافع جناحی و سیاسی خود قرار داده و از بلندگوهای نمازجمعه و مساجد نیز علیه دولت منتخب مردم و سیاستهایش شعار میدهند.
در همین خصوص عبدالله ناصری یکی از اعضای بنیاد باران در گفتوگو با خبرنگار «آفتاب» در واکنش به ایجاد اختلال در سخنرانی روحانی در حرم امام خمینی (ره) گفته است: از آغاز دوره اصلاحات این حرکتها از سوی گروههای فشار شروع شده و خیلی اثرگذار نیست اما به هر صورت توسط برخی نهادها و دستگاهها حمایت میشوند هرچند که تاثیری ندارد و دولت هم کاری در این زمینه نمیتواند انجام دهد.
او تصریح کرد: این گروه میخواهند بعضی مسائل کلان دولت مانند مذاکرات هستهای را تحت شعاع قرار دهند و برنامههای خود را پیش ببرند.
کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز در گفتوگو با خبرنگار «آفتاب» در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از ایجاد اخلال در جریان سخنرانی رئیسجمهوری در حرم مطهر امام خمینی چیست، گفت: روحانی رئیسجمهور رسمی ایران است، او هم آرای مردم، هم تایید مقام معظم رهبری را دارد. ایشان رئیسجمهور همه است نه تنها رئیسجمهور کسانی که به ایشان رای دادهاند لذا احترام به او واجب و لازم است.
سجادی با اشاره با اینکه سخنرانیهایی که به این مناسبتها صورت میگیرد در جهت اهداف نظام هست، یادآور شد: کسانی که بخواهند اخلال ایجاد کنند و شعارهای تخریبی بدهند به لحاظ قانون و اخلاق کار درستی نکردهاند اگر افراد انتقاد و اعتراض دارند راههای بسیاری هست آنهم انتقادی که سازنده و نه تخریبی باشد.
او در ادامه تاکید کرد: مسلما نهادهایی هستند که این اقدامات را رصد میکنند و برخورد قانونی و لازم را انجام خواهند داد. باید عوامل شناسایی شوند چراکه ممکن است کسانی باشند که از سوی برخی افراد تحریک شده باشند.
سخنگوی جبهه پیروان ایجاد اختلال در سخنرانی رئیسجمهوری را اقدام غیرمنطقی خواند که میتواند به وحدت کشور لطمه وارد کند و این در حالی است که ایران با مسائل متعدد منطقهای و بحث مذاکرات مواجه است. او انسجام و همگرایی را ضرورت و احترام به مقامات رسمی و شخصیتهای نظام را لازم دانست.
همچنین محمد صالح جوکار، عضو کميسيون امنيت ملي از بازداشت جمعي از اخلالگران مراسم حرم امام خميني(ره) خبر داده و تاکيد کرده است: قطعا موضوع برهمزدن مراسم سخنراني مسئولان و شخصيتهاي سياسي کشور بايد مورد بررسي قرار گيرد. لذا با توجه به اينکه امسال هم در حرم مطهر امام شاهد اين اتفاقات بوديم و تعدادي هم در اين راستا بازداشت شدهاند بايد موضوع با دقت بررسي شود که چه کساني ميخواستند مراسم را بر هم بزنند.
نماينده يزد با بیان اینکه بازجويي از اين افراد در حال انجام است تا مشخص شود پشت صحنه چه کساني بودهاند، گفت: شواهد و قرائني که در دست داريم نشان ميدهد به اين افراد از سوي برخي جريانات توصيه شده که نظم مراسم را بر هم بزنند.
به گزارش آفتاب، این رفتارها در حالی صورت میگیرد که بعد از روی کارآمدن دولت روحانی، برخی از گروهها که بسیاری از قدرت و نفوذ سیاسی و اقتصادی خود را از دست داده بودند سعی کردند تا در میدانها و عرصههای مختلف با استفاده از تریبونها و ابزارهایی که در اختیار دارند به کارشکنی و مخالفت با دولت بپردازند. گروهی که خود را دلواپس نامیده، بهخصوص بعد از توافقنامه ژنو، بیانیه لوزان و جدیترشدن احتمال توافق هستهای و حل این مسئله در دولت روحانی، مخالفتهای خود را شدیدتر کرده و به هرنحوی میکوشند تا فضای کشور را ملتهب و دولت را از حرکت در مسیر تحقق خواستههای مردم بازدارند.
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]