تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872221701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میرتاج‌الدینی: احمدی‌نژاد اصولگرا تعریف می‌شود /آیت‌الله مصباح یکی از لیدرهای اصولگرایان است /صدای مجلس باید بلند باشد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: میرتاج‌الدینی: احمدی‌نژاد اصولگرا تعریف می‌شود /آیت‌الله مصباح یکی از لیدرهای اصولگرایان است /صدای مجلس باید بلند باشد
معاون پارلمانی دولت دهم می گوید احمدی نژاد در طیف اصولگرایان تعریف می شود ولی او و طیف نزدیک به رییس جمهور سابق برنامه ای برای انتخابات مجلس ندارد.
حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی دولت دهم  در گفت و گویی تفصیلی با نامه نیوز آرایش سیاسی طیف‌های اصولگرا برای حضور در انتخابات مجلس دهم را بررسی کرد.وی در بخشی از این گفت و گو به لزوم ایجاد وحدت در اردوگاه اصولگرایان اشاره کرد و گفت: معتقدم اگر عزم و رویکرد رسیدن وحدت و هماهنگی در میان اصولگرایان باشد مشکلات برطرف می شود ولی اگر این عزم وجود نداشته باشد حضور لیدر و رهبر در جریان اصولگرا نیز نمی‌تواند در دستیابی به وحدت کمک کند. میرتاج الدینی با بیان اینکه خوشبختانه این عزم در میان اصولگرایان وجود دارد، تصریح کرد: جریان اصولگرا جریان سیاسی قوی و بالنده ای در داخل نظام است و یک جریان بی ریشه و محدود نیست. مجموعه افرادی که در این جریان هستند این ظرفیت و توانمندی را دارند که بتوانند مسئله وحدت را مدیریت کنند. وی با تاکید براینکه لزوما اینطور نیست که وحدت به اصولگرایان دیکته شود بلکه خودشان می توانند این موضوع را مدیریت کنند، ادامه داد: این نیست که لیدر اصولگرایان یک فرد باشد، هم اکنون جامعه روحانیت مبارز تهران و جامعه مدرسین و آیت الله مصباح به عنوان لیدر اصولگرایان در انتخابات نقش آفرینی می کنند. نماینده سابق مجلس در بخش دیگری از این گفت و گو به جریان های تندرو در داخل اردوگاه اصولگرایان اشاره کرد و گفت:معتقدم برخی نگاه ها به طیف های مختلف اصولگرایی تنگ نظرانه است. مثلا برخی می گویند پایداری در جریان اصولگرا جایی ندارد اما این نگاه ها تنگ نظرانه است. چراکه مشترکات پایداری با طیف های مختلف اصولگرا 90 درصد است و اختلاف نظرهای جبهه پایداری با سایر طیف ها درباره نحوه برخورد با موضوعات است. وی همچنین درباره تاثیر تندروی ها در مجلس بر رای مردم گفت: مردم می خواهند نماینده فریاد بزند و احساس خطر را از زبان نمایندگان بشنوند. رای آقای روحانی به واسطه تندروی اصولگرایان نبوده است. اگر در برخی از جلسات غیر علنی مجلس درباره مذاکرات هسته ای صدای مجلس بلند نباشد اتفاق خوبی نیست. این نماینده سابق مجلس درباره حضور احتمالی احمدی نژاد در انتخابات مجلس تاکید کرد: آقای احمدی نژاد هم در قالب اصولگرایان تعریف می شود. تا آنجایی که شنیده ام طیف آقای احمدی نژاد کار مستقلی برای انتخابات ندارند. همچنین خود آقای احمدی نژاد نیز برای انتخابات آتی برنامه ای ندارد. مشروح این گفت و گو را روزهای آینده در نامه نیوز مطالعه فرمایید.



۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن