تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870932022




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاري شانزدهمين جشنواره فيزيک معلمان ايران در دانشگاه لرستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۵۸ب.ظ)
برگزاري شانزدهمين جشنواره فيزيک معلمان ايران در دانشگاه لرستان موج - خرم آباد - مدير کل آموزش و پرورش لرستان از برگزاري شانزدهمين جشنواره فيزيک معلمان ايران از هشتم تا يازدهم شهريور امسال در دانشگاه لرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج از خرم آباد، مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان، در جلسه شوراي آموزش و پرورش استان که شنبه، 16 خرداد، در استانداري لرستان برگزار شد، با اشاره به برگزاري شانزدهمين جشنواره فيزيک معلمان ايران از هشتم تا يازدهم شهريور امسال در دانشگاه لرستان اظهار کرد: ما با برگزاري اين جشنواره‌ها در صدد گام برداشتن در راستاي لرستان شناسي هستيم.
وي افزود: پيگيري عوارض ماده 16 قانون شوراهاي آموزش و پرروش و مهلت شش ماهه حامل‌هاي انرژي براي بدهي يک ميلياردي مدارس از مصوبات جلسه قبل بود که با توجه به شرايط موجود اين مهلت شش ماهه بايد تمديد شود.
وي با اشاره به اين‌که در اعتبارات سال 94 از طرف استانداري لرستان اعتباراتي براي آموزش و پرورش پيش‌بيني شده است، عنوان کرد: همچنين مبلغ 150 ميليون تومان بابت تسهيل اسناد مالکيت ارائه شد که با استفاده از آن حدود يک‌هزار و 600 مدرسه سنددار شد.
کريمي‌فر با اشاره به اين‌که سنددار شدن اين تعداد از مدارس براي آموزش و پرورش آرامشي نسبي به‌ وجود آورده است، ادامه داد: يکي ديگر از مصوبات جلسه قبل اين بود که شهرداري‌ها پنج درصد عوارض صدور پروانه را دريافت کنند.
کريمي‌فر، با بيان اين‌که، مشارکت اوليا در جهت کمک به مدرسه از ديگر مصوبات اين شورا در جلسه قبل بوده است، تصريح کرد: در اين راستا اوليا يک ميليارد تومان مشارکت داشته‌اند.
مدير کل آموزش و پرورش استان لرستان، بيان کرد: آخرين مصوبه جلسه قبل شوراي آموزش و پرورش را تعيين و تکليف بدهي خانه معلم به شهرداري است.
وي با بيان اين‌ که بعد از تخريب کتاب‌خانه عمومي 17 شهريور به دستور فرماندار وقت تصويب شد که قسمتي از فضاي آموزشي هنرستان ام‌البنين به کتابخانه تبديل شود که باعث به‌ وجود آمدن مشکلاتي در زمينه آموزشي در اين هنرستان شده است، اظهار کرد: در شوراي معاونان استان اين موضوع را مطرح کرده و پيشنهاد داده‌ايم که کتابخانه را از دل هنرستان بيرون بياورند.
کريمي‌فر با اشاره به اين‌ که در سال 90 توسط يک خير استخري براي آموزش و پرورش شهرستان اليگودرز ساخته شد، عنوان کرد: اين استخر با هزينه‌اي حدود دو ميليارد تومان ساخته شد و آموزرش و پرورش نيز با هزينه 80 ميليون تومان براي آن تجهيزات تهيه کرده است اين درحالي است که شهرداري اين استخر را پلمپ کرده و اجازه استفاده از آن‌را نمي‌دهد.
مدير کل آموزش و پرورش لرستان، ادامه داد: طبق قانون آموزش و پرروش و کليه مدارس و واحد‌هاي تابعه آن ازپرداخت عوارض و انشعابات آب، برق و فاضلاب معاف هستند درصورتي‌که شهرداري براي اين استخر مبلغ 283 ميليون تومان عوارض صادر کرده است.
وي با اشاره به اين‌که هزار و 200 مدرسه و فضاي اداره کل سند مالکيت ندارند، عنوان کرد: عدم پرداخت املاک تعويضي با شهرداري از دستورات اين جلسه است.
وي، با اشاره به احداث مدارس جايگزين براي مدارسي که زير آب سد سيمره رفتند، خاطرنشان کرد: شش مدرسه آموزش و پرورش در منطقه کوناني، در زمان آب‌گيري سد مديرکل آموزش و پورش لرستان گفت: سيمره به زير آب رفته‌اند که بايد موضوع آن‌ها بررسي شود اين درحالي است که چند سد ايوشان و مروک و مبلغ اعتباري آن‌ها حل شد و مدارس در حال ساخت هستند ولي اين شش مدرسه در منطقه کوناني که زير آب رفته است فعلاً بلاتکليف مانده است.
کريمي‌فر با اشاره به هوشمندسازي مدارس، تصريح کرد: براي توليد محتوا و ارتقاي امينت شبکه به هزينه‌اي بين 50 تا 100 ميليون تومان نياز است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن