تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869367367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در جنگ آینده میلیون ها صهیونیست آواره خواهند شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سید حسن نصرالله: در جنگ آینده میلیون ها صهیونیست آواره خواهند شد خبرگزاری پانا: دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به این که تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی بخشی از جنگ روانی این رژیم است، تاکید کرد: در جنگ آینده میلیون ها اسرائیلی آواره خواهند شد.
۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد ساعت 22:02

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سید حسن نصرالله در سخنرانی جمعه گفت: در حالی که اسرائیل خود اذعان کرد که "در جنگ دو هزار و شش شکست خورده" در لبنان برخی، اعلام کردند که " اسرائیل شکست نخورده است". وی گفت: نه از جنگ و نه از تهدیدهای اسرائیل هراسی نداریم. دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: اسرائیل می داند به هر حمله این رژیم پاسخ داده خواهد شد. نصرالله افزود: رژیم اسرائیل از همان ابتدا بر پایه های قتل و ویرانی تشکیل شد. زمانی که اسرائیل خانه های ما را خراب می کرد، اما خانه های اسرائیلی ها سالم می ماند پایان یافته است. وی گفت: ملت لبنان نباید اهمیتی به تهدیدهای رژیم صهیونیستی بدهند. آنچه در مرزهای لبنان روی می دهد چیزی از راهبرد درگیری با اسرائیل را تغییر نخواهد داد. دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه مسئولیت آزادی سازی منطقه عرسال برعهده ارتش و همه لبنانی هاست، تصریح کرد: منطقه ما در برابر تلاش های گمراه کننده سیاسی و خبیث قرار دارد زیرا برخی ها جنگی به نام جنگ منطقه عرسال را اختراع کرده اند. نصرالله ادامه داد: برخی ها درباره درگیری ها منطقه القلمون مدعی شده بودند که حزب الله شکست خواهد خورد، اما بسیاری در نهایت غافلگیر شدند. وی گفت: در منطقه عرسال واقعیت های میدانی گویایی حقایق است. اخیرا بسیاری از مناطق به فضل جانفشانی های مجاهدان و رزمندگان مقاومت آزاد شد و در مناطق «فلیطه» پیشروی های زیادی حاصل شد. سید حسن نصرالله از مسئولان و گروه های سیاسی لبنانی خواست که حساسیت وضع کنونی را جدی بگیرند،گفت: برخی ها به تحولات منطقه مانند تحولات عراق و یمن دل خوش کرده اند. وی ادامه داد: اکنون دولت باید به مسئولیت های قانونی خود در مسائل سیاسی عمل کند و به اوهام و خیال ها تکیه نکند. دبیرکل حزب الله گفت: داعش اساسا شاخه القاعده در عراق بود و تا یک سال پیش با ایمن الظواهری بعیت کرده بود. وی ادامه داد: بنابراین، داعش جدا شده از القاعده به علت اختلاف درباره سرکردگی در سوریه و بعیت بود. بنابراین، چه کسی در دنیا نمی داند که القاعده را چه کسی تشکیل داد. همه می دانند که سازمان اطلاعات آمریکا، عربستان و پاکستان القاعده را تشکیل دادند. عربستان به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است دبیر کل حزب الله لبنان همچنین با محکوم کردن تجاوز سعودی ها به یمن گفت: بیش از 70 روز از حمله سعودی آمریکایی به یمن می گذرد برخی کشورها و سازمانها و دولتها و ملتها و دیگران حمایت می کنند و برخی ساکت هستند و موضعگیری نمی شود اما این تجاوز کاملا آشکار است. وی ادامه داد: هر کس به این حمله انتقاد می کند نظام سعودی با همه وسایلی که در اختیار دارد همه صداها را خاموش می کند و نمی خواهد کسی در این جهان دهانش را باز کند و حتی یک کلمه در خصوص این تجاوز صحبت و محکوم کند و حتی یک کلمه را تحمل نمی کند و این ماهیت نظام حاکم بر سعودی است.
نصرالله با اشاره به ویران کردن یمن گفت :عربستان به هیچ یک از اهداف خود حتی به ساده ترین آنها در یمن نرسیده است.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن