واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزیر دادگستری:
مبارزه با فساد از مهمترین وظایف دولتمردان است
وزیر دادگستری گفت: در حال حاضر دولتمردان مبارزه با فساد را از مهمترین وظیفه خود دانسته و با جدیت آن را دنبال میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی ظهر امروز در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه اراک و به مناسبت گرامیداشت قیام 15 خرداد، اظهار داشت: برخی از تخلفات و فسادهای گذشته شناسایی شده که دولت در حال پیگیری آن است و پروندههای فساد موجود به سالهای قبل تعلق دارد.
وی بیان کرد: در حال حاضر دولتمردان مبارزه با فساد را از مهمترین وظیفه خود دانسته و با جدیت آن را دنبال میکنند.
وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در دولت یازدهم سعی شده است از گسترش دولت جلوگیری شود خاطر نشان کرد: دولت یازدهم تلاش کرده تا از گسترش دولت جلوگیری کند و با شفافسازی اجرای نظام اداری و گسترش دولت الکترونیک پاسخگوی نیاز ملت باشد.
پورمحمدی افزود: طی سالهای گذشته دشمن تلاش کرده تا با ایرانهراسی و اسلامهراسی دنیا را به جنگ نظامی علیه ایران ترغیب کند و دولت تدبیر امید میکوشد سلاح دشمن را کند کرده و با حفظ معیارها، خطوط قرمز، عزت مردم و... توطئههای دشمن را خنثی کند.
وی با اشاره به رشد تراز تجاری کشور در دو ماه گذشته تصریح کرد: دولت توانسته است با واگذاری امور به بخش خصوصی، مشارکت مردم و... رشد اقتصادی را در کشور با حرکتی آهسته رقم بزند.
وزیر دادگستری تاکید کرد: خروج از رکود اقتصادی با مشارکت مردم و بهرهگیری از سیاستهای اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد.
پورمحمدی با بیان اینکه دولت در راه تعمیق فرهنگ انتظار و مهدویت میکوشد ادامه داد: انتظار میرود با بهرهگیری از این هدف به سمت هدایت و تعالی جامعه حرکت کنیم.
به گفته وی امروزه دنیا از هر طرف بر ما فشار وارد میکند و از کینهتوزی با ایران غافل نشده و در این راه تحریمها را افزایش داده است.
وزیر دادگستری با بیان اینکه امام خمینی(ره) هدفی والا را برای جامعه بشریت تبیین کردند، گفت: امام(ره) دستیابی به جامعه دینی و فراهم کردن زمینههای ظهور امام زمان(عج) را به عنوان هدفی والا برای جامعه بشری به ویژه مسلمانان معرفی کردند.
پورمحمدی اظهار داشت: امام خمینی (ره) از همه بهتر مفسدان آلسعود را شناختند و ایشان بهترین نمونه دشمنشناسی در میان رهبران دینی و مدیران بودند.
به گفته وی امام خمینی (ره) فردی تیزبین و دشمنشناس بودند و هیچگاه در این مسیر منحرف نشدند، این در حالی است که بسیاری از رهبران دینی از این توانمندی بیبهره بوده و این موضوع بزرگترین ضعف آنها است.
وزیر دادگستری با بیان اینکه عقلانیت از ویژگیهای برجسته شخصیت امام خمینی(ره) بود افزود: امام خمینی(ره) در هر شرایطی اخبار روز دنیا را پیگیری میکردند و با دقت مسایل را مورد تحلیل و بررسی قرار میدادند.
پورمحمدی تاکید کرد: ایشان نشان دادند که در تمام مسیر زندگی خود عقلانیت و تدبیر را سرلوحه کار خود قرار داده و در هر شرایطی از نظرات دیگر استفاده میکردند.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) رهبری کامل و برجسته بودند و از ایشان میتوان به عنوان نمونه بارز دینداری و اخلاص یاد کرد.
انتهای پیام/87002/ج40
94/03/15 - 14:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]