تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867968825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باند 16 نفره حمله به مساجد شیعیان +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
باند 16 نفره حمله به مساجد شیعیان +عکس




سخنگوی امنیتی وزارت کشورعربستان اعتراف کرد که یک باند خطرناک از تروریست های تکفیری سعودی در حمله انتحاری به مسجد امام علی (ع) و مسجد امام حسین(ع) در شرق این کشور دست داشته است.





خبرگزاری ایرنا: سخنگوی امنیتی وزارت کشورعربستان اعتراف کرد که یک باند خطرناک از تروریست های تکفیری سعودی در حمله انتحاری به مسجد امام علی (ع) و مسجد امام حسین(ع) در شرق این کشور دست داشته است.

 خبرگزاری رسمی عربستان گزارش داد؛ وزارت کشور عربستان با انتشار هویت و تصاویر 16 تروریست تکفیری سعودی عضو این باند خطرناک از شهروندان عربستانی خواسته است تا در شناسایی این تروریست ها همکاری کنند.
 
وزارت کشورعربستان اعلام کرد که میلیون ها ریال سعودی به کسانی که در بازداشت تروریست های تکفیری سعودی و یا شکست عملیات تروریستی کمک کنند، پرداخت می شود.

در بیانیه وزارت کشور عربستان آمده است که « خالد عابد محمد الوهبی الشمری»(20 ساله) تروریست تکفیری سعودی هفته گذشته قصد داشت تا خود را درمیان نمازگزاران جمعه در مسجد امام حسین(ع) شهرک العنود استان الدمام منفجر کند که موفق نشد.
 

باند 16 نفره حمله به مساجد شیعیان +عکس



این تروریست تکفیری سعودی بعد از شکست در ورود به مسجد خود را در پارکینگ مقابل مسجد منفجر کرد که به هلاکت رسید و چهار شهروند عربستانی به نام های عبدالجلیل جمعه طاهر الأربش، محمد جمعه طاهر الأربش، هادی سلمان عیسی الهاشم ومحمد حسن علی العیسی هم به شهادت رسیدند.
 
این تروریست سعودی در حالیکه لباس زنانه پوشیده بود، قصد ورود به داخل مسجد امام حسین (ع) را داشت و برای این عملیات انتحاری تروریستی یک کمربند انفجاری حامل ماده خطرناک « آر . دی . اکس» با خود حمل می کرده است.
 
در حالیکه وزارت کشور عربستان مدعی شده که نیروهای امنیتی سعودی مانع ورود این تروریست تکفیری سعودی به داخل مسجد شده اند، شاهدان عینی تاکید کرده اند که این ادعا درست نیست و محافظان محلی مسجد جلوی این اقدام تروریستی را گرفته اند.
 
سخنگوی امنیتی وزارت کشورعربستان پیشتر نیز اعتراف کرده بود که عامل انتحاری جنایت انفجار تروریستی هنگام نماز جمعه در مسجد امام علی(ع) شهرک القدیح استان قطیف در شرق این کشورهم یک تبعه سعودی بوده و او را صالح بن عبدالرحمن القشعمی معرفی کرد.
 
در انفجار ترریستی مسجد امام علی (ع) در استان قطیف 22 تن از نمازگزاران جمعه بی گناه شهید و بیش از یکصد تن زخمی شدند.
 
گروه تروریستی تکفیری داعش مورد حمایت محور سعوی – صهیونیستی – آمریکایی مسئولیت این جنایت تروریستی را برعهده گرفته است.
 
اتباع تکفیری و تروریست سعودی در بیشتر انفجارهای تروریستی انتحاری نقش دارند و با حمایت گسترده آل سعود در سال های گذشته در عراق ، سوریه و لبنان فعال بوده اند.
 
وزارت کشور عربستان 16 تروریست تکفیری سعودی عضو باندی را که در حمله تروریستی به مساجد امام علی (ع) و امام حسین (ع) دست داشته و تحت تعقیب هستند، به این شرح معرفی و عکس آنها را منتشر کرد.
 
إبراهیم یوسف إبراهیم الوزان، أحمد سالم أحمد الحلیف الغامدی، بسام منصور حمد الیحیی، حسن فرج محمد القرقاح القحطانی، حسن حمید حسن الویباری الشمری، سعید فلاح عایض آل رشید، سلطان عبدالعزیز علی الحسینی الشهری، سویلم الهادی سویلم القعیقعی الرویلی، عبدالرحمن محمد علی البکری الشهری، عبدالرحیم عبدالله عمر المطلق، عبدالهادی معیض عبدالهادی المسردی القحطانی، فیصل محمد سعید الحمید الزهرانی، محسن محمد محسن العصیمی العتیبی، محمد سلیمان رحیان الصقری العنزی، محمد عوض سعید الفهمی الزهرانی و هشام فهد محمد الخضیر.







تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن