تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831418098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تا اینجای کار رفتار سرداران دیپلماسی روند قابل قبولی دارد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تا اینجای کار رفتار سرداران دیپلماسی روند قابل قبولی دارد
پروتکل الحاقی ‌چهارچوب مشخصی دارد که بحث بازدید‌ها باید از قبل مشخص باشد و رعایت شود، البته آن طور که قبلا هم گفتم، این کار در زمان دولت قبل هم بوده و گاهی بازرسان درخواست‌هایی ‌داشته ‌و با هماهنگی قبلی ‌این کار را انجام داده اند.
کد خبر: ۵۰۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸ - 02 June 2015



نظرات موافق و مخالف نمایندگان درباره مذاکرات هسته‌ای
کمتر از یک ماه دیگر به پایان ضرب‌الاجل برای پایان مذاکرات‌ هسته باقی مانده‌ است. هم اکنون تیم مذاکره کننده و طرف‌های مقابل، تمام وقت در حال تهیه و تنظیم این قرارداد هستند؛ اما این توافق‌نامه موافقان و مخالفان بسیاری در داخل و خارج از ایران دارد.

به گزارش «تابناک»، به تازگی مباحثی در مورد مذاکرات مطرح است و برخی ‌افراد و گروه‌ها، مواضع متفاوتی نسبت به گذشته با انجام توافق دارند. در میان نمایندگان مجلس نیز این اختلاف نظر‌‌ دیده می شود؛‌ برخی ‌نمایندگان انجام توافق را مطابق خطوط تعیین شده می‌دانند و برخی نیز مخالف ‌آن هستند.

حسن سبحانی‌نیا در این باره می‌گوید: زمانی که ایران کار مذاکره را شروع کرد، با نیت رسیدن به یک توافق خوب بود‌ و هدف هم این است که این کار به نتیجه برسد؛ اما فشارها و ادعاهای اخیر‌ نشان از ‌نوع زیاده خواهی دارد و تلاش می‌کنند تا یک توافق بد را به ما تحمیل کنند، ولی تیم مذاکره کننده با دریافت پیام مردم و رهبری اهتمام جدی در رسیدن به توافق خوب دارد.

وی گفت: با انجام این توافق باید همه تحریم‌ها‌ یکجانبه لغو ‌و نیز نباید ادعا‌های فرا پروتکلی ‌از طرف طرف غربی مطرح شود. ‌همچنین مطالبات رهبری در این توافق لحاظ شود، اگر این کارها انجام شود، این همان چیزی است که ما خواستار آن هستیم.

این نماینده مجلس در‌باره رعایت خطوط قرمز نیز گفت: این خطوط از ناحیه مذاکره کننده‌های ایرانی ‌کامل رعایت شده ‌و ‌در جاهایی هم که نگرانی وجود داشت با صحبت‌هایی که در کمیسیون امنیت ملی با عراقچی و دکتر ظریف داشتیم، نگرانی‌ها به آقایان هم انتقال یافت و آنها نیز با جدیت گفتند ‌تلاش برای دستیابی به یک توافق خوب بوده و هست.

وی در‌باره بازدید از سایت‌ها و مراکز نظامی که در روزهای اخیر مطرح شده است نیز گفت: این موضوع در کمیسیون مطرح شود و آقایان بجد گفتند‌ چنین چیزی وجود ندارد و یک بحث مدیریت شده در یک شرایط خاص را که در گذشته هم بوده ‌پیگیری می کنند و این گونه نیست که هر کجا و هر زمان خواستند از مراکز ما بازدید کنند‌ و در بحث مصاحبه با دانشمندان هم به شدت نفی شده است.

وی گفت: ‌تا اینجای کار مذاکرات و رفتار سرداران دیپلماسی روند قابل قبولی دارد و در این روزهای پایانی هم باید نهایت دقت توسط تیم مذاکره کننده صورت گیرد تا خواسته‌های اضافه نتواند در این توافق جایگاهی داشته باشد.

وی در‌باره برخورد مجلس و حمایت نمایندگان از تیم مذاکره کننده نیز گفت: در روزی که دکتر ظریف و عراقچی برای گزارش روند مذاکرات در مجلس حاضر بودند، فضای مثبتی بین نمایندگان و اعضای تیم وجود داشت و حتی برخی از گرانی‌ها و دغدغه‌ها که برخی افراد داشتند تا حدی پاسخ داده شد. التهاباتی که پیشتر بود، دیگر به شدت سابق نبود؛ هرچند شاید برخی‌ دوستان، هنوز دغدغه و دلواپسی‌هایی داشته باشند، کلیات مجلس از تیم مذاکره کننده حمایت می کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی در‌باره پذیرش پروتکل الحاقی نیز گفت: پروتکل الحاقی ‌چهارچوب مشخصی دارد که بحث بازدید‌ها باید از قبل مشخص باشد و رعایت شود، البته آن طور که قبلا هم گفتم، این کار در زمان دولت قبل هم بوده و گاهی بازرسان درخواست‌هایی ‌داشته ‌و با هماهنگی قبلی ‌این کار را انجام داده اند.

وی گفت: می توان پروتکل الحاقی را با آنچه در آن است و با توجه به شرایطی که قبلا انجام شده، لحاظ کنیم؛ البته با توجه به ملاحظاتی که در ‌کشور نسبت به آن وجود دارد؛ مثلا در بحث نظامی حساسیت بالاست و این تنها مختص ایران نیست و در هر کشوری ممکن است این کار صورت گیرد و آنها هم اجازه چنین کاری را به بازرسان نمی دهند تا هر زمان و از هر جایی که خواستند بازرسی صورت گیرد.

این نماینده مجلس در پایان تأکید کرد: مجلس با حساسیت این بحث را دنبال خواهد کرد و بحث خطوط قرمز به شدت از سوی نمایندگان مد نظر قرار خواهد گرفت، قطعا آن قسمتی‌هایی که مربوط به پرتکل و ضابطه‌های قانونی است و قابل قبول بوده و در گذشته نیز مواردی از آنها انجام شده شاید در مجلس به مشکل بخورد؛ اما گاهی موارد اضافی و فراتر از پروتکل مطرح می شود که طبیعتا مجلس ما با آن مخالف خواهد بود.

اما علیرضا سلیمی در گفت‌و‌گو با تابناک در خصوص مذاکرات نظر دیگری دارد، و زمان 10 تیر را وحی‌منزل نمی داند. وی در گفت‌وگوی خود با تابناک اظهار داشت: این یک قرار‌داد است و قرداد قابل جابجایی است. اینها نمی توانند ما را از ضرب‌الاجل بترسانند تا توافق مورد نظر خود را بر ما تحمیل کنند.

این نماینده مجلس گفت: این بین بهشت و جهنم نیست، از سوی دیگر ما خطوط قرمزی ‌داریم و آنها نمی توانند هر روز یک گام به جلو بردارند و امنیت ما را خدشه‌دار‌ کنند. اگر آنها تصور می کنند که می توانند در ایران سناریو عراق را پیاده کنند و مانند آن کشور که متهم به داشتن سلاح ممنوعه به آنجا حمله کردند، با ما هم این کار را بکنند، در یک خیال خام هستند.

وی گفت: دست آمریکایی‌ها دیگر رو شده ‌و ‌مانند سابق نمی توانند هر کاری ‌که می خواهند انجام دهند. نکته بعدی هم اینکه اینها سناریو‌های دیگری دارند و تنها بحث هسته ای نیست. پس از این موضوع، اینها با مطرح کردن بهانه‌های دیگر‌ مانند حقوق بشر و حزب الله، ‌موارد دیگری را مطرح خواهند کرد. آنان دنبال دردسر ‌و آزمایش ‌مردم ما هستند که اگر ببینند ‌کوتاه می آییم، قطعا فشار را بر ما بیشتر خواهند کرد.

امروز پس از دوازده سال مذاکره مشخص شده ‌که آمریکا به دنبال بهانه است و باید در بین ملت ما اعتماد‌سازی کنند، نظر‌سنجی‌ها نشان می دهد ‌مردم به شدت به آمریکایی‌ها بی اعتماد هستند و این آمریکایی‌ها هستند که باید اعتماد ما را جلب کنند.

وی در‌باره خطوط قرمز نیز گفت: متأسفانه برخی ‌واژه‌ها در بیانیه لوزان رعایت نشده و برخی از واژه‌ها کش دار هستند؛ برای نمونه آنها گفته اند ‌ایران توافق کرده؛ یعنی آنها بیانیه لوزان را یک توافق نامه می‌دانند؛ پس باید در این باره دقت نظر کامل شود تا طرف مقابل از آن سوء‌استفاده نکند.

وی گفت: اینکه آقای صالحی می گویند طرف دبه کرده، ‌این همان واژه‌های کش دار است. باید در بخش حقوقی هم به اندازه بخش فنی دقت نظر صورت گیرد و همان طور که صالحی وارد تیم مذاکره کننده شد، یک نفر بتواند بحث‌های حقوقی را نیز جمع کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن