محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844925771
آمریکا نظارهگر سقوط شهر رمادی بود
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آمریکا نظارهگر سقوط شهر رمادی بود
بی بی سی گزارش داد: سقوط شهر رمادی مرکز استان انبار بزرگترین استان عراق در حالی صورت گرفت که نیروهای آمریکایی نظاره گر ورود کاروان داعش به داخل شهر رمادی بودند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند.
آفتاب : بی بی سی افزود: این امر با سیاست جدید آمریکا مبنی بر بمباران هوایی مواضع داعش در سوریه و عراق که از مرداد ماه سال گذشته به اجرا در آمد، در تناقض بود.
عکس های کاروان داعش شامل نفربرها و ادوات جنگی که در صفی طولانی در حال ورود به رمادی بودند به سرعت در فضای مجازی منتشر شد. آنچه که بیشتر مایه شگفتی شد، گزارش 28 ماه مه (7خرداد 1394) نشریه آمریکایی بلومبرگ بود.
در گزارش مزبور از منابع و مقامات اطلاعاتی آمریکا (که خواسته بودند نامشان فاش نشود) نقل شده بود که اطلاعات قابل توجهی از برنامه حمله داعش به رمادی در اختیار داشتیم.
در پی این حوادث قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، آمریکا را به شریک بودن در توطئه و نداشتن اراده برای مقابله با داعش متهم کرد.
وی خطاب به رییس جمهوری آمریکا گفت آقای اوباما! فاصله پایگاه های شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور می شود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید این اسمش چیست؟
در همین اثناء انتشار مدارکی از طبقه بندی خارج شده مربوط به سال 2012 که نشان می داد آمریکا به همراه متحدین غربی اش به علاوه ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس از شکل گیری یک قلمرو سلفی در شرق سوریه (در همسایگی مرز غربی عراق) حمایت می کرده اند به تردید ها نسبت به سیاست آمریکا در مبارزه با داعش دامن زد.
در هر حال، سیاست دوگانه آمریکا در برخورد با داعش درک موضع واقعی آمریکا را مشکل می کند. آمریکا از ماه اوت 2014 تصمیم به حمله هوایی به مواضع داعش گرفت. این تصمیم فقط در حد حرف نبود.
بی بی سی ادعا کرد: نمی توان انکار کرد که اگر بمباران های بی وقفه نیروهای داعش در جریان محاصره کوبانی نبود، نیروهای محدود و محاصره شده کرد به احتمال قوی از عهده امواج نیروهای داعش که وارد شهر می شدند بر نمی آمدند.
نمونه دیگر حملات گسترده هوایی آمریکا علیه داعش را می توان در عملیات باز پس گیری سد موصل یافت. حتی در جریان آزاد سازی تکریت هر چند که نقش اصلی را شبه نظامیان شیعه بازی کردند اما پیش از آغاز حمله زمینی، آمریکایی ها حملاتی را برای هموار کردن راه نیروهای موسوم به حشد الشعبی (بسیج مردمی) بازی کردند.
بی انگیزگی و کم اثر بودن نیروهای ارتش عراق به خصوص نیروهای مخصوص آن کشور که آمریکایی ها برای آموزش و تجهیز آنها تلاش گسترده ای داشته اند، چاره ای جز این پیش پای حکومت عراق نگذاشت که برای مقابله با داعش دست به تشکیل گروه موسوم به «بسیج مردمی» بزند که شبه نظامیان شیعه نیروی غالب آن را تشکیل می دهند.
در درون سازمان مزبور، شبه نظامیان شیعه هوادار ایران که تاریخ تشکیل برخی از آنان به دهه هشتاد میلادی باز می گردد بنا به گفته مقامات آمریکایی، موثرترین نقش را در مبارزه علیه داعش بازی می کنند.
آمریکایی ها از این تحولات نگرانند در یک جلسه استماع در برابر کمیته نیروهای مسلح سنا که در ماه مارس تشکیل شد، سناتور جان مک کین رییس کمیته مزبور از اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا سئوال کرد که آیا اینکه ایران عملا رهبری جنگ را بر عهده گرفته وی را نگران نمی کند؟ کارتر پاسخ داد: چرا می کند. ما تحولات را بسیار از نزدیک زیر نظر داریم.
با وجود چنین پیش زمینه ای در عراق، آمریکایی ها مواضعی ضد و نقیض در مواجهه با داعش در پیش گرفته اند. از یک سو طی هزاران سورتی پرواز مواضع آن ها بمباران می کنند، از سوی دیگر در جریان حمله آنان به رمادی با آن که ظاهرا از پیش هم از قضیه مطلع بوده اند، هیچ گونه واکنشی از خود نشان نمی دهند. چگونه می توان این رفتار آمریکا را تفسیر و تحلیل کرد؟
بی بی سی می نویسد: سه تئوری مختلف را می توان برای توضیح این دوگانگی برخورد در نظر گرفت.
نظریه اول: همانطور که خانم جنییو دیوید سخنگوی مرکز فرماندهی آمریکا می گوید علت خودداری آمریکا از انجام حملات هوایی در جریان حمله داعش به رمادی خطر کشته شدن غیر نظامیان بی شمار یا آن گونه که در فرهنگ نظامیان بکار می رود تلفات جانبی بالا بوده است.
این در حالی است که در مورد رمادی کاروان نظامی داعش ساعت ها در راه رسیدن به شهر بود، اما در جاده مورد حمله هواپیماهای آمریکایی قرار نگرفت. در گزارش بلومبرگ آمده است که آمریکا قبل از سقوط شهر رمادی ناظر تجمع ستیزه جویان، خودروها و ادوات جنگی سنگین داعش در حاشیه شهر رمادی بود (با این حال) دستوری برای اجرای حملات هوایی علیه کاروان صادر نشد.
نظریه دوم: آمریکا از اهمیت حملات هوایی اش استفاده کرده و با دخالت نکردن در رمادی خواسته این پیام را به حیدر العبادی نخست وزیر عراق بدهد که یا رابطه اش را با شبه نظامیان مورد حمایت ایران قطع کند و یا حداقل از آنان فاصله بگیرد و بیش از این باعث قدرت گرفتن آن ها نشود.
اما به گفته کارشناسان نظامی، قدرت هوایی در نبرد علیه یک نیروی نامنظم نقش مهمی دارد، اما تنها با در اختیار داشتن یک نیروی زمینی باتجربه و با انگیزه بالا می توان بر یک نیروی چریکی غالب شد. نمونه بارز این امر، جنگ برای آزادی تکریت بود.
ژنرال مارتین دمپسی فرمانده نیروهای مشترک آمریکا در ماه مارس در گزارشی به سنای آمریکا گفت که دو سوم نیروهایی که موجب آزادی تکریت شدند شبه نظامیان شیعی حمایت شده توسط ایران بودند. به عبارت دیگر اگر نظر آمریکا وارد آوردن فشار به آقای العبادی باشد او چاره ای ندارد جز آن که در شرایط موجود که ارتش عراق به خوبی وظایفش را انجام نمی دهد بین یک قدرت هوایی (آمریکا) و یک قدرت زمینی با انگیزه (شبه نظامیان طرفدار ایران) برای مبارزه با داعش، قدرت زمینی را انتخاب کند.
از طرفی اگر قصد آمریکا از ساکت ماندن در سقوط رمادی دور کردن العبادی از نیروهای نیابتی ایران بوده، رویکرد مزبور شاید نتیجه عکس دهد و باعث اتکای بیشتر نخست وزیر عراق به آن نیروها شود.
به طور مثال، تا قبل از سقوط رمادی شبه نظامیان شیعه حق وارد شدن به استان انبار را نداشتند. ترس العبادی این بود که با ورود شبه نظامیان شیعه، جنگ فرقه ای در بگیرد. اما با سقوط شهر رمادی، العبادی از شبه نظامیان شیعی درخواست کمک کرد.
نظریه سوم: آمریکا از سال 2014 دو نوع تهدید را برای خود در عراق تعریف کرده است. یکی نیروهای داعش و دیگری ایران. ترس آمریکا این است که رفته رفته نیرو های نظامی نیابتی ایران در عراق به موقعیتی مانند حزب الله در لبنان دست یابند و ایران علاوه بر نفوذ سیاسی از یک قدرت نظامی خارج از سیستم ارتش منظم عراق برخوردار شود. این نگرانی را در اظهارنظرهای بسیاری از مقامات آمریکایی می توان یافت.
حرکات به ظاهر متناقض آمریکا در برخورد با داعش می تواند ناشی از این نگرش باشد که آمریکا پیوسته در حال مقابله با این دو تهدید یعنی داعش و ایران در نوسان است به نحوی که موازنه به طور قاطع به نفع یکی از دو طرف بر هم نخورد.
جان آلن نماینده ویژه رییس جمهوری آمریکا در ائتلاف جهانی برای مبارزه با داعش در مصاحبه ای در روز 28 ماه مه (7 خرداد) در پاسخ به این سئوال که آیا شما در عراق در کنار ایران مبارزه می کنید حرف های ژنرال دمپسی را نقض کرده و می گوید که نیروی غالب در تشکیلات بسیج مردمی که ما با آنان همکاری داریم شبه نظامیان وابسته به ایران نیستند. او اضافه می کند: ما آن شبه نظامیان (طرفدار ایران) را حمایت نمی کنیم.
اما مشخص نیست آمریکا چگونه می خواهد از نیروی بسیج مردمی عراق در مبارزه با داعش حمایت کند به طوری که شبه نظامیان نزدیک به ایران از این حمایت سود نبرند.
به گزارش ایرنا، از طرف دیگر در حالی که آمریکا رهبری ائتلاف جهانی مبارزه با داعش را بر عهده گرفته، تکرار صحنه هایی مانند رمادی می تواند به اعتبار آمریکا در مبارزه با گروه مزبور و مبارزه با تروریسم آسیب بزند.
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]
صفحات پیشنهادی
آمریکا متهم اصلی سقوط شهر الرمادی عراق
آمریکا متهم اصلی سقوط شهر الرمادی عراق تهران -ایرنا- یک کارشناس امنیتی و راهبردی مسایل منطقه آمریکا را متهم به توطئه برای سقوط شهر الرمادی مرکز استان الانبار عراق کرد و گفت که نیروهای ائتلاف به رهبری این کشور می توانستند مانع سقوط الرمادی به دست گروه تروریستی داعش شوند به گزارشبی بی سی: آمریکا نظاره گر سقوط شهر رمادی بود |اخبار ایران و جهان
بی بی سی آمریکا نظاره گر سقوط شهر رمادی بود بی بی سی گزارش داد سقوط شهر رمادی مرکز استان انبار بزرگترین استان عراق در حالی صورت گرفت که نیروهای آمریکایی نظاره گر ورود کاروان داعش به داخل شهر رمادی بودند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند کد خبر ۵۰۵۳۹۲ تاریخ انتشار ۱۲ خرداد ۱۳۹۴بی بی سی: آمریکا نظاره گر سقوط شهر رمادی بود
بی بی سی آمریکا نظاره گر سقوط شهر رمادی بود بی بی سی گزارش داد سقوط شهر رمادی مرکز استان انبار بزرگترین استان عراق در حالی صورت گرفت که نیروهای آمریکایی نظاره گر ورود کاروان داعش به داخل شهر رمادی بودند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند آفتاب بی بی سی افزود این امر با سیاست جواکنش آمريکا به سقوط شهر الرمادي
واکنش آمريکا به سقوط شهر الرمادي رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا روز دوشنبه گفت پيشرويهاي داعش در شهر الرمادي تأسفبار است اما سقوط شهرهاي در جريان يک جنگ غيرمعمول نيست به گزارش نامه نیوز ژنرال مارتين دمپسي رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا روز دوشنبه به تحولات الرمادي عراق که به تواکنش آمريکا به سقوط «الرمادی» در عراق
واکنش آمريکا به سقوط الرمادی در عراق رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا روز دوشنبه گفت پيشرويهاي داعش در شهر الرمادي تأسفبار است اما سقوط شهرهاي در جريان يک جنگ غيرمعمول نيست خبرگزاری فارس ژنرال مارتين دمپسي رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا روز دوشنبه به تحولات الرمادي عراق که به تابی بی سی: چرا آمریکا مانع سقوط رمادی نشد؟!
بی بی سی چرا آمریکا مانع سقوط رمادی نشد سقوط شهر رمادی مرکز استان انبار بزرگترین استان عراق در حالی صورت گرفت که نیروهای آمریکایی نظاره گر ورود کاروان داعش به داخل شهر رمادی بودند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند این امر با سیاست جدید آمریکا مبنی بر بمباران هوایی مواضع داعسقوط رمادی؛ دلیلی دیگر بر شکست استراتژی آمریکا در عراق
چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۸ هول و وحشتی که به دنبال سقوط شهر رمادی به دست داعش عراق و آمریکا را فرا گرفته شکست استراتژی آمریکا در مبارزه با تروریستها و عدم توانایی ارتش عراق را در ماموریت خود برای حمایت از شهرها و مرزهای آن آشکار ساخت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران اواکنش آمریکایی ها به سقوط الرمادی و ورود الحشد الشعبی به معرکه انبار |اخبار ایران و جهان
واکنش آمریکایی ها به سقوط الرمادی و ورود الحشد الشعبی به معرکه انبار به دنبال سقوط الرمادی و سپس درخواست رسمی این هفته حیدرالعبادی نخست وزیر از نیروهای الحشد الشعبی برای ورود به الانبار به منطقه مقابله با داعش آمریکایی ها روز پنجشنبه واکنش های متفاوتی نشان دادند از جمله اظهاراتسقوط الرمادي نشانه شکست راهبردهاي آمريکا بود |اخبار ایران و جهان
سقوط الرمادي نشانه شکست راهبردهاي آمريکا بود تحلیلگران از شکست و ضعف راهبرد باراک اوباما در مقابله با گروه دولت اسلامی داعش سخن گفته اند سقوط شهر الرمادی به دست داعش و اشتباه از آب در آمدن پیش بینی های مسوولان پنتاگون طی چند ماه گذشته مبنی بر پیشروی های متعدد در عراق نشان از شتحلیلگر مصری در گفتوگو با فارس: سقوط همزمان «تدمر» و «الرمادی» همدستی آمریکا با داعش را ثابت کرد
تحلیلگر مصری در گفتوگو با فارس سقوط همزمان تدمر و الرمادی همدستی آمریکا با داعش را ثابت کردتحلیلگر سیاسی مصر تاکید کرد سقوط همزمان شهر تدمر سوریه و الرمادی عراق در سایه حضور ائتلاف بین المللی همدستی آمریکا با داعش را ثابت میکند «عبدالفتاح محمد» تحلیلگر سیاسیسقوط رمادی، نشان دهنده پايان همکاري ايران و آمريکا در مبارزه با داعش است |اخبار ایران و جهان
سقوط رمادی نشان دهنده پايان همکاري ايران و آمريکا در مبارزه با داعش است اینکه قبایل سنی عراق نتوانستند این بار در مقابل داعش مقاومت کنند نشان از قدرتمند شدن داعش دارد داعش در تصرف رمادی از تاکتیک های جنگی بسیار خشونت آمیز استفاده کرد این گروه بلدوزرهای پر از مواد منفجره را بافرانس پرس: سقوط رمادی شکست استراتژی جنگی آمریکا در عراق است
فرانس پرس سقوط رمادی شکست استراتژی جنگی آمریکا در عراق است تهران - ایرنا - خبرگزاری فرانسه دوشنبه شب در گزارشی نوشت تصرف شهر الرمادی توسط داعش ضربه دردناکی به جنگ تحت رهبری آمریکا علیه داعش است و تردیدهای بیشتری درخصوص استراتژی جنگی واشنگتن و توان نظامی همپیمانان کاخ سفید درنقشه آمریکایی تجزیه عراق با سقوط الرمادی
نقشه آمریکایی تجزیه عراق با سقوط الرمادی استان الانبار بزرگترین استان عراق روزهای پرتلاطمی را سپری میکند پس از سقوط شهر الرمادی به دست داعش نخستوزیر عراق از نیروهای مردمی خواست در نبرد با داعش وارد عمل شوند این موضوع حکایت از ناامیدی حیدر العبادی از عملیات هوایی نیروسهم آمریکایی ها در سقوط الرمادی؟!
سهم آمریکایی ها در سقوط الرمادی بغداد-ایرنا- آمریکا در سقوط رمادی سهم کمی نداشته است این دیدگاه غالب عراقی ها در جریان حوادث اخیر الانبار است که طی آن شهر الرمادی مرکز این استان پهناور در پی یک سلسله حملات دو روزه در روز شنبه این هفته سقوط کرد به گزارش ایرنا سقوط شهر الرمادسقوط شهرتاریخی تدمر/ افشای اسناد محرمانه آمریکا
سقوط شهرتاریخی تدمر افشای اسناد محرمانه آمریکا شهر تاریخی تدمر از توابع استان حمص در سوریه اشغال شد عبدالله الحسن عطیه از رزمندگان حزب الله لبنان در سوریه به شهادت رسید بیش از یکصد صفحه از اسناد محرمانه وزارت خارجه آمریکا درباره سوریه افشاشد اوباما از ارسال سلاح به تروریست هیک مقام آمریکایی تاکید کرد تجدید نظر واشنگتن در قبال عراق پس از سقوط الرمادی
یک مقام آمریکایی تاکید کردتجدید نظر واشنگتن در قبال عراق پس از سقوط الرمادییک مقام آمریکایی تاکید کرد که واشنگتن در استراتژیاش در قبال عراق پس از ورود داعش به الرمادی تجدید نظر میکند به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از ال بی سی یک مقام وزارت خارجه آمریکا که نخواستسقوط الرمادی؛ استراتژی ناکارآمد آمریکا در مهار داعش
سقوط الرمادی استراتژی ناکارآمد آمریکا در مهار داعش شناسهٔ خبر 2585997 - چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی سقوط شهر الرمادی بار دیگر ضعف استراتژی آمریکا در عراق را به رخ کشید تا آنجا که فضای سیاسی واشنگتن طی چند روز گذشته مملو از پیغام-
گوناگون
پربازدیدترینها