تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871264457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۴۵۰ خانواده زير پوشش انجمن حمايت از خانواده زندانيان لرستان قرار دارند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۴۵ق.ظ)
مدير کل زندان‌هاي لرستان: ۴۵۰ خانواده زير پوشش انجمن حمايت از خانواده زندانيان لرستان قرار دارند موج - مدير کل زندان‌هاي استان لرستان گفت: اکنون ۴۵۰ خانواده زير پوشش انجمن حمايت از خانواده زندانيان لرستان هستند و از کمک‌هاي اين انجمن بهره‌مند مي‌شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدعلي محمدي در مراسم روز ملي حمايت از خانواده زندانيان در خرم‌آباد گفت: کساني که به هر دليلي وارد زندان مي‌شوند از ديد ما مطرود از جامعه نيستند و قابليت بازگشت به جامعه را دارند و ما در زندان‌ها اين تلاش را انجام مي‌دهيم، اما؛ بخش ديگر اين چرخه مربوط به خانواده زندانيان است که در واقع به صورت ناخواسته گرفتار شده‌اند.
مدير کل زندان هاي استان لرستان افزود: اکنون بيش از ۸۰ درصد خانواده هاي زندانيان در استان لرستان نيازمند حمايت هاي اقتصادي و اجتماعي هستند، البته يکي از معضلات خانواده هاي زندانيان مشکلات اقتصادي است و اين در حالي است که در ديگر ابعاد اجتماعي، فرهنگي و... نيز نيازمند حمايت جدي هستند. وي تصريح کرد: رويکرد نظام جمهوري اسلامي ايران اصلاح و تربيت جامعه؛ به ويژه اقشار آسيب پذير و کم درآمد است، و يکي از اين اقشار آسيب پذير جامعه، خانواده هاي زندانيان هستند که همواره بايد مورد توجه جدي قرار گيرند.
بنا بر اعلام سازمان زندان ها اين مقام قضايي افزود: اکنون انجمن حمايت از خانواده زندانيان با انجام کارهاي خودجوش و مردمي اقدام به حمايت از خانواده زندانيان استان کرده است. در کنار برنامه هاي فرهنگي، آموزشي، اجتماعي و... براي زندانيان همواره در برنامه ريزي ها خانواده آنها نيز درنظر گرفته مي شوند که خوشبختانه با تلاش همکارانم به عنوان تلاشگران عرصه اصلاح و تربيت در برنامه ها خانواده زندانيان به عنوان يکي از گروه هاي هدف اصلي مد نظر قرار دارند. توانمندسازي خانواده هاي زندانيان بايستي مورد توجه باشد و امروز مهم ترين ايده و رويکرد سازمان زندان ها و همچنين انجمن حمايت از زندانيان حرکت به سمت توانمند سازي خانواده هاي زندانيان است.
وي با تاکيد بر اين که براي حل مشکلات خانواده زندانيان به عزم ملي نياز است، افزود:اگر به قابليت‌هاي موجود در خانواده‌هاي زندانيان توجه کنيم، آنها مي‌توانند به اعضاي تاثيرگذاري در جامعه تبديل شوند که در اين راه دو محور بحث کمک و حمايت دستگاه‌ها و ديگري برنامه‌ريزي براي توانمندسازي اين خانوارها مورد توجه است. چنين کمک‌هاي اوليه‌اي باعث مي‌شود، خانوارها به بالندگي برسند که از اين‌رو سازمان زندان‌ها نيز در اين مسير گام برمي‌دارد و انجمن حمايت از خانواده زندانيان نيز کمک‌هاي خيلي خوبي انجام مي‌دهد که يقينا تاثير بسيار خوبي خواهد داشت.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي انجمن حمايت از خانواده‌هاي زندانيان در استان لرستان، گفت:سال گذشته ۵۰ مورد بازديد از وضعيت خانواده‌هاي زندانيان توسط اين انجمن انجام شد و به ۲۰۰ خانوار نيازمند سبد کالا و نوشت افزار داده شد. اکنون ۴۵۰ خانوار زير پوشش انجمن حمايت از خانواده زندانيان قرار دارند و از کمک‌هاي اين انجمن بهره‌مند مي‌شوند و علاوه بر آن ۸۷۱ خانواده زنداني در لرستان زير پوشش کميته امداد امام خميني هستند که سال گذشته هفت ميليارد و ۷۶۵ ميليون ريال به آنها کمک شد و ۹۳ وام اشتغال‌زايي نيز توسط کميته امداد در اختيار اين خانواده‌ها قرار گرفت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن