تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860476709
![نمایش مجدد: ظریف: سیاست خارجی حضرت امام خمینی(ره) مبتنی بر مبانی اخلاقی در سیاست بود refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
ظریف: سیاست خارجی حضرت امام خمینی(ره) مبتنی بر مبانی اخلاقی در سیاست بود
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: همایش امام خمینی(ره) و سیاست خارجی؛
ظریف: سیاست خارجی حضرت امام خمینی(ره) مبتنی بر مبانی اخلاقی در سیاست بود
وزیر خارجه کشورمان گفت: سیاست خارجی حضرت امام خمینی(ره) مبتنی بر مبانی اخلاقی در سیاست بود. این نوع نگاه ایشان به سیاست بین الملل در عرصه های مختلف نمود یافته که مهمترین آنها شکل یابی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر بنیادهایی چون حفظ صلح و امنیت بین المللی، عدم تجاوز، حسن همجواری با همسایگان و تقویت همکاری با دولتها بر مبنای احترام متقابل قرار است.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، متن پیام "محمدجواد ظریف" وزیر خارجه کشورمان در نهمین همایش بین المللی امام خمینی (ره) و سیاست خارجی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره ) را به تمام حق جویان جهان، مسلمانان و مشتاقان آن امام راحل تسلیت عرض می کنم و اعتقاد دارم که با وجود آن که نزدیک به ربع قرن از درگذشت آن بزرگوار می گذرد، اندیشه های تابناک و انساندوستانه وی همواره چراغ راهی برای هدایت فرد و جامعه است و مرگ و گذشت زمان، نتوانسته ذره ای از درخشانی و اثرگذاری آن را بزداید.
بسیار خوشحالم که در جمع شما سیاستمداران، نخبگان جهان اسلام، اساتید دانشگاه و پژوهشگران در نهمین همایش بین المللی امام خمینی و سیاست خارجی حضور دارم. امیدوارم این اجلاس همچون گذشته دستاوردهای ارزشمندی در تبیین و تشریح اندیشه های امام خمینی و اجرایی نمودن آنها برای تداوم صلح و ثبات جهانی داشته باشد. برای دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی که همه ساله به برگزاری این مهم اهتمام می ورزد نیز آرزوی توفقیات بیشتر دارم.
برگزیدن عنوان نفی خشونت و افراطی گری در دیدگاه امام خمینی، انتخابی شاسیته و با درک صحیح از شرایط کنونی منطقه و نظام بین المللی است. ما بیش از هر زمان دیگری برای کمک به ساخت دنیایی عاری از خشونت و افراطی گری و برقراری صلح نیازمند رجوع به آرا و اندیشه های مصلحین بزرگ چون امام خمینی هستیم. عمیقا اعتقاد دارم که اندیشه ها و سیره عملی آن بزرگوار، بر این بنیاد استوار بوده و پرداختن بدان، می تواند شیوه هایی را برای برای جلوگیری از افتادن در ورطه افراط و تفریط چه برای حکومت ها و چه برای جوامع مسلمان دارد و ضرورت زمانه این بازنگری را ایجاب می کند.
سال گذشته جمهوری اسلامی ایران این افتخار را داشت که میزبان نخستین کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری باشد. حضور گسترده و استقبال جهانی از آن نشان داد که نه تنها فرهیختگان که بسیاری از سیاستمداران دور اندیش جهان به درستی از خطری که خشونت و افراطی گری برای جهان امروز پدید آورده و تهدید آن برای آینده بشریت آگاهی دارند. اما برای فائق آمدن بر این شر جهانی، لازم است قدم های بلندی با همکاری همدیگر برداشته شود.
با وجود آن که خشونت و افراط در ساختار نظام بین الملل همواره بخش جدایی ناپذیر از سیاست قدرت های بین المللی برای پیش برد اهداف و منافع خود بوده، اما جهان امروز بیش از هر زمانی، زشت ترین چهره به کارگیری این شیوه را به نمایش گذاشته شده است. شرایط کنونی جهان، مبین این واقعیت است که گسترش خشونت و افراط نه تنها معلول اشغال خارجی، ساختار ظالمانه نظام بین المللی و بستر هایی است که در درون جوامع برای آن وجود داشته و دارد، بلکه نتیجه غرض ورزی برخی از رهبران سیاسی است که با سرمایه گذاری بر افراد و جریان های افراطی و با مشروعیت بخشی به رفتار آنها کوشیده اند از آنها برای پیشبرد اهداف سیاسی خود بهره گیرند و بدان ها این امکان را بخشیده اند تا با تکیه بر ابزار خشونت و ایجاد ترس در جوامع مختلف در شرق و غرب عالم به ویژه در منطقه ما، صلح و آرامش را از میان بردارند. این شیوه برخورد موجب شده تا خشونت و افراطی گری مرز ها را در نوردیده و ورای تمامی خطوط سیاسی و اجتماعی خود را به نمایش گذارد. خواسته های اقتصادی و اجتماعی رنگ باخته و جریان های افراطی و خشن با تکیه بر ایده های قومی و مذهبی نمود یابند و پیوند میان عقیده نادرست و سرمایه مالی و سیاسی چهره ای خشونت آمیز به جهان ما و ساحت مقدس برخی ادیان آسمانی بخشیده است.
امسال درحالی همایش بین المللی بزرگداشت امام خمینی (ره) را برگزار می کنیم که موجی از خشونت و افراطی گری جهان را فرا گرفته است، در غرب رشد جناح های افراطی دست راستی و احزاب پوپولیستی به مهاجرستیزی، اسلام ستیزی، خشونت و تولید و صدور ترور انجامیده و بخش هایی از جهان اسلام به صحنه جنایت بی پایان و کشتار روزانه انسان های بیگناه تبدیل شده است. گروه های تروریستی و مروجان خشونت با نام دین، وحشتناک ترین جنایت ها را علیه انسان های بی گناه انجام می دهند و پیوستن صدها نفر با گرایش های افراطی از کشورهای مختلف به آنها، هسته های وحشتناکی از جنایت علیه بشریت را در منطقه تشکیل داده است.
امروز در کمترجایی از کره زمین است که نتوان رگه هایی از خشونت و افراطی گری علیه انسان های بیگناه یافت. مردم بی گناه سوریه، عراق، یمن، بحرین، فلسطین، لبنان در آتش فتنه افراطیون و تکفیری ها می سوزند و دلارهای نفتی آتش تهیه سلاح هایی است که هیچ تمایزی در انتخاب هدف ندارند و زنان، کودکان و غیرنظامیان را به سبوعانه ترین روش ها نشانه می روند.
در چنین شرایط و فضایی بازگشت به ایده ها و اندیشه های امام خمینی می تواند آموزنده ترین درس های نفی خشونت و بردباری را برای هر فرد و جامعه به ارمغان آورد. حضرت امام خميني(ره) از کم نظيرترين و ممتازترين شخصيت هاي تاريخ بشريت است كه با انديشه هاي بلند الهي و تلاشهاي صادقانة خويش مسير تاريخ را دگرگون كرده و سر منشاء تحولات عظيمي در ايران و جهان گرديد. او نمونه شخصيتي جامع است كه يكي از اصيل ترين انقلاب هاي تاريخ را به پيروزي رساند و نظامي بي بديل را پايه ريزي و رهبري نمود و با تکيه بر عنصر آگاهي، استقامت و شجاعت توام با شفقت، تزلزلي آشكار در اركان و مباني مکاتب سلطهجو پدید آورد. ارتقاء سطح آگاهی نسبت به انديشه ها و شخصيت عظيم حضرت امام خميني (قدّس سرّه) در اين برهه بسيار حساس از تاريخ که دشمنان اسلام با هدف مقابله با نفوذ روز افزون انديشه های الهي در جهان، می کوشند اسلام را در پیوند با خشونت و ترور به جهان معرفی کنند، ضرورتی اجتناب ناپذیر است. آنچه امام را رهبري ممتاز و بي نظير کرده، مجموعه اي از ويژگي هاي فردي، اجتماعي، سياسي و عرفاني است که وی را هم رهبری روحانی و هم مصلحی اجتماعی به جهان معرفی می نمود.
انديشه و سيره سياسي امام، بر جهان بيني توحيدي، پيوند دين و سياست، عقلانيت ديني، توجه به مقتضيات زمان و مکان و لزوم تأمين مصالح جامعه اسلامي استوار بود و بر این اساس است که وی بر خلاف آموزه های رایج در جهان که سیاست را امری بشری و در نتیجه آن را غیر دینی معرفی می کردند، دین، اخلاق و معنویت را هم به عنوان ارزش و هم به عنوان شیوه حکومتداری برگزیده و به جهان عرضه نمود. از اين منظر امام خمینی چارچوب سیاست را از تلاش برای کسب قدرت به اخلاق و معنویت دینی تغییر می دهد و سعادت و برابری انسان ها و اعتدال اسلامی که نص صریح آیه قرآن (وَکَذَلِکَ جَعَلْنَاکُمْ أُمَّهً وَسَطاً) است را به عنوان آرمان و چارچوب اصلی سیاست حکومت اسلامی در تمام سطوح داخلی و خارجی انتخاب می کند.
بالاترین مشخصه اندیشه سیاسی حضرت امام خمینی درک سریع و زودهنگام ماهیت متحول و انتقالی شرایط نظام درحال دگرگونی بین المللی است که در آن مبانی و منابع قدرت چندوجهی شده و دیگر صرف قدرت سخت افزاری به تنهایی نمی تواند نفوذ در روابط داخلی و بین المللی را تضمین نماید. در اندیشه امام خمینی، نفوذ از طریق صدور پیام و ارزش های انسانی انقلاب به شمول فرهنگ مقاومت، شهادت و پیروزی خون بر شمشیر و نه از مسیر تقدیس خشونت متقارن و یا نامتقارن حاصل می گردد و این دیدگاه در قبل و بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به وضوح در آموزه های حضرت امام و سیره شخصی ایشان جلوه گر است.
اندیشه اعتدالی و خشونت ستیز امام خمینی حتی در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی که کمتر امیدی به پیروزی مبارزات مردم بر رژیمی تا دندان مسلح می رفت نیز زیربنای راهبردی ایشان در مبارزه بود. از این رو بود که آگاهي دادن به مردم به منظور ایجاد خيزش عمومي و يكپارچه را هدف خود قرار داده و با انتخاب اين روش و اعتماد به وعده هاي الهي، مبارزه را ادامه داد.
پس از پیروزی انقلاب نیز سیره و سلوک ایشان به عنوان شخص اول نظام اسلامی ایران و رهبری که میلیون ها مسلمان در سراسر جهان وی را الگوی خود قرار داده بودند، تغییر ننموده و با گسترش آن به سیاست بین الملل، اخلاق مداری و مخالفت با ساختار خشونت آمیز نظام بین الملل را در پیش گرفتند. سیاست خارجی حضرت امام خمینی(ره) مبتنی بر مبانی اخلاقی در سیاست بود. این نوع نگاه ایشان به سیاست بین الملل در عرصه های مختلف نمود یافته که مهمترین آنها شکل یابی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر بنیادهایی چون حفظ صلح و امنیت بین المللی، عدم تجاوز، حسن همجواری با همسایگان و تقویت همکاری با دولتها بر مبنای احترام متقابل قرار است. در دیپلماسی حضرت امام، اخلاق برگرفته از اعتقادات اسلامی را بستر و ریشه رفتارها معرفی نموده که این خود سرآغاز شکل گیری ارتباط جمهوری اسلامی ایران با ملت ها در کنار دولت ها بود.
در صحنه عمل نیز شواهد بسیاری می توان بر تاثیرگذاری ایده نفی خشونت و افراطی گری در سیره امام یافت. تاکید ایشان بر جنگ عادلانه و رعایت حقوق بشر دوستانه علی رغم اعمال روش های غیرانسانی طرف مقابل و پرهیز ایران از عمل متقابل در موضوعاتی چون جنگ شهرها و کاربرد سلاح شیمیایی نمونه هایی از این دست به شمار می آیند.
بازخوانی اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی در نفی خشونت و افراطی گری در شرایط امروزین که که سمت و سوی تحولات در جهان اسلام و ترکیب آن با ایده های مروج خشونت و افراطی گری که مبتنی بر قرائت نادرست از دین مبین است، اسلام را به عامل خشونت و افراط در جهان معرفی می نماید، بسیار ضروری است. امام خمینی اعتقاد داشتند که دین الهی مبتنی بر فطرت است که سرشتی خداجو، نیک، صلح جو و عدالت طلب دارد و میانه ای با خشونت ندارد و هرگونه تلاش برای ایجاد پیوند میان دین و خشونت چه در سطح فردی، چه اجتماعی و چه در نظام بین الملل را اقدامی محکوم به شکست می دانستند. پیام اسلام و آرمان امام خمینی دوری از خشونت و تاکید بر صلح و همزیستی به عنوان پایه های استحکام تسامح در جامعه بشری است و گفتگو، منطق و استدلال شیوه مناسب محکم برای درک تفاوت ها و تقریب اندیشه ها است.
دوستان عزیز امروز ما در شرایطی قرار داریم که دغدغه اصلی نظام بین الملل افراط و خشونت نیست بلکه دغدغه بزرگ این است که خشونت ، قتل و افراط از سوی افراد و گروه هایی، امری عادلانه و اخلاقی تلقی می گردد برخی از دولت ها منابع مادی و معنوی خود را در ترویج این ایده و حمایت از این جریان ها به کار می گیرند. این وضعیت اگرچه تهدیدی عظیم را متوجه جامعه جهانی می کند اما می تواند فرصتی باشد تا جامعه جهانی چشم خود را به شرایطی که دیده نشده و محرک افراطی گری موجود است باز کند و برای آن چاره جویی کند.
در خاتمه سخنانم از مشارکت گسترده برادران و خواهران عزیز و مشتاقان امام راحل دراین کنگره ارزشمند و تاثیرگذار تشکر می کنم و امیدوارم جامعه جهانی برای ساخت آینده ای بهتر و امن تر برای فرزندانمان بهره بیشتری از میراث گرانبار امام خمینی (ره) علیه ببرد.
والسلام
اخبار مرتبط
زهرانی: سیاست عدالت بینالملل مورد توجه ویژه امام راحل بود
توصیهها و هشدار معمار کبیر انقلاب پیرامون رفتار با ابرقدرتها/ امام خمینی(ره) راجع به رابطه با آمریکا چه گفتند؟
تجلی "اصل صدور انقلاب امام خمینی" در منطقه غرب آسیا
واقعیات پی ام دی و اهمیت آن در مذاکرات هستهای از زبان بعیدینژاد
کشورهای اروپایی حیات خلوت آمریکاییها/ در سیاست خارجی با روسیه و چین مشکلی نداریم
۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]
صفحات پیشنهادی
جزئیات جلسه کمیسیون سیاست خارجی مجلس به روایت آصفری پاسخهای ظریف درباره مذاکرات هستهای نمایندگان را قانع نک
جزئیات جلسه کمیسیون سیاست خارجی مجلس به روایت آصفریپاسخهای ظریف درباره مذاکرات هستهای نمایندگان را قانع نکرددبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت پاسخ وزیر امور خارجه به سؤال نمایندگان در مورد مذاکرات هستهای آنان را قانع نکرد و سؤال برای بررسی بیشتر به صحن علنی مجلسامامخمينی(ره) چه گروههايی را از ورود به عرصه «سياست» منع كرد؟
امامخمينی ره چه گروههايی را از ورود به عرصه سياست منع كرد حضرت امامخمینی ره شعار جدایی دین از سیاست را شعاری استعماری دانسته و ابراز میدارند شعار سياست از دين جداست از تبليغات استعمارى است كه میخواهند ملتهاى مسلمان را از دخالت در سرنوشت خويش بازدارند در احكام مقدسپایان نشست معاونان ظریف و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
پایان نشست معاونان ظریف و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پایان نشست عراقچی روانچی و اشمیت در وین جلسات کارشناسی به ریاست حمید بعیدینژاد رئیس هیأت کارشناسی ایران از سر گرفته شد به گزارش نامه نیوز پنجمین دور از گفتوگوهای هستهای به منظور ادامه نگارش پیش نویس متن برنامهبرنامه های سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) اعلام شد
برنامه های سالگرد رحلت حضرت امام خمینی ره اعلام شد ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی س در اطلاعیه فراخوان مراسم 13و 14 خرداد 1394 ضمن دعوت از مردم انقلابی ایران اسلامی جهت حضور گسترده در برنامه های سالروز ارتحال امام خمینی س اهم برنامههای روزهای 13 و 14 خرداد ماه را اعلدر حال به روز رسانی/رضایی در نشست خبری: سیاستهای کلی انتخابات مجدداً در دستور کار مجمع قرار گرفت/ ممنوعیت است
در حال به روز رسانی رضایی در نشست خبری سیاستهای کلی انتخابات مجدداً در دستور کار مجمع قرار گرفت ممنوعیت استفاده کاندیداها از امکانات کشورهای خارجیدبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت سیاستهای کلی انتخابات امروز مجدداً در دستور کار مجمع قرار گرفت به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزارنامه ای که آیت الله منتشر نکرد/بی اخلاقی در تخریب سیاست مدار با اخلاق / پرونده
نامه ای که آیت الله منتشر نکرد بی اخلاقی در تخریب سیاست مدار با اخلاق پرونده سیاست > احزاب و شخصیتها - جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق ع که گفته می شود از هواداران نزدیک به مسئول سابق تیم مذاکره کننده هسته ای باشند هفته گذشته در اقدامی عجیب دست به انتشار ناایران قلب سیاست در آمریکاست، چه داخلی و چه خارجی | خبرگزاری ایلنا
ابوطالبی در توئیتر ایران قلب سیاست در آمریکاست چه داخلی و چه خارجی ایلنا معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور ایران با اشاره به امضای مصوبه کنگره آمریکا توسط اوباما درباره نظارت این نهاد بر توافق هستهای عنوان کرد اکنون ایران قلب سیاست در آمریکاست چه داخلی و چه خارجی به گزارش ایلناکمیسیون سیاستخارجی مجلس کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای را تصویب کرد
کمیسیون سیاستخارجی مجلس کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای را تصویب کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون متبوعش خبر داد به گزارش نامه نیوز سیدحسین نقویحسینی نماینده مبررسی مجدد سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص/ استفاده کاندیداها از امکانات کشورهای خارجی ممنوع است
اجمالی محسن رضایی در نشست خبری مطرح کرد بررسی مجدد سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص استفاده کاندیداها از امکانات کشورهای خارجی ممنوع است دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت در جلسه امروز مجمع سیاستهای کلی انتخابات مورد بحث قرار گرفت که برجستهترین آن تعیین حدود دخالت قوای سه گنقوی در گفتوگو با فارس: کمیسیون سیاستخارجی مجلس کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای را تصویب کرد
نقوی در گفتوگو با فارس کمیسیون سیاستخارجی مجلس کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای را تصویب کردسخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون متبوعش خبر داد سیدحسین نقویحسینی نلاریجانی امروز با روسای کمیسیونهای سیاست خارجی مجالس ملی و کانتونهای سوئیس دیدار میکند
لاریجانی امروز با روسای کمیسیونهای سیاست خارجی مجالس ملی و کانتونهای سوئیس دیدار میکندرئیس مجلس شورای اسلامی امروز عصر با روسای کمیسیونهای سیاست خارجی مجالس ملی و کانتونهای سوئیس دیدار و گفتوگو میکند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس علی لاریجانی رئیس مجلس شورای ابرنامه های 13 و 14 خرداد در حرم مطهر حضرت امام خمینی(س)/ رئیس جمهور شب 14 خرداد سخنرانی میکند
برنامه های 13 و 14 خرداد در حرم مطهر حضرت امام خمینی س رئیس جمهور شب 14 خرداد سخنرانی میکند ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی س در اطلاعیه فراخوان مراسم 13و 14 خرداد 1394 ضمن دعوت از مردم انقلابی ایران اسلامی جهت حضور گسترده در برنامه های سالروز ارتحال حضرت امام خمینی سبازدید مهمانان خارجی ستاد ارتحال امام خمینی(س) از باغ موزه دفاع مقدس
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۸ مهمانان خارجی ستاد ارتحال امام خمینی س امروز از باغ موزه دفاع مقدس بازدید میکنند به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران مهمانان خارجی ستاد ارتحال امام خمینی س که برای شرکت در مراسم بیست و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی س به ایکشورهای اروپایی حیات خلوت آمریکاییها/ در سیاست خارجی با روسیه و چین مشکلی نداریم
داوری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد کشورهای اروپایی حیات خلوت آمریکاییها در سیاست خارجی با روسیه و چین مشکلی نداریم یک کارشناس مسائل هسته ای گفت هرگونه توافق با 1 5 بدون تأیید ایالات متحده آمریکا هیچ گونه ضمانت اجرایی ندارد علیرضا داوری در گفتوگو با خبرنگار سیاسنقد اشرافیگری/ کوشکی در گفتوگوی مشروح با فارس- 1 سواستفاده از انتساب به بیت امام(ره) مصداق اشرافیت اجتماعی
نقد اشرافیگری کوشکی در گفتوگوی مشروح با فارس- 1سواستفاده از انتساب به بیت امام ره مصداق اشرافیت اجتماعی است اشرافیت اقتصادی با سیاست سرمایهداری نیمهکاره رشد کرد بروز اشرافیت سیاسی در انتخابات ۸۸یک عضو هیات علمی دانشگاه تهران معتقد است ما نتوانستهایم که جامعه را نسبت بهسیاست خارجی مورد پسند واشنگتن به کجا خواهد رسید
سیاست خارجی مورد پسند واشنگتن به کجا خواهد رسید روزنامه گاردین نوشت یک مقام سابق دولت آمریکا پیش بینی کرد سیاست خارجی مورد پسند واشنگتن در نهایت بر ضد این کشور خواهد بود علاقه واشنگتن به تحریم به عنوان ابزاری برای سیاست خارجه اش می تواند عواقبی جدی برای آمریکا در پی داشته باشد بآخرین لحظات عمر حضرت امام خمینی(ره) چگونه سپری شد؟/امام در جریان عزل آیتالله منتظری هم گفته بود خدا به من مرگ
آخرین لحظات عمر حضرت امام خمینی ره چگونه سپری شد امام در جریان عزل آیتالله منتظری هم گفته بود خدا به من مرگ بدهد قلب بیمار حضرت روحالله که با سکته اول در بهمن ۱۳۵۹ ایشان را تا نزدیکی درگذشت برده بود و در فروردین ۱۳۶۵ برای لحظاتی با سکته دوم و قطع ضربانشان پزشکان را از برگش-
سیاسی
پربازدیدترینها