واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اولین كرسی ترویجی نظریه پردازی و كارگاه آموزشی الگوی تدریس خبرگزاری پانا: اولین كرسی ترویجی نظریه پردازی و كارگاه آموزشی الگوی تدریس در منطقه 3 برگزار گردید.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ خرداد ساعت 09:17
به گزارش خبرگزاری پانا، اولین كرسی ترویجی نظریه پردازی و كارگاه آموزشی الگوی تدریس، ویژه آموزگاران، طی دو روز (6 و 7 خرداد) با تدریس پرفسور بهرنگی در مركز همایش معلم منطقه 3 برگزار شد.
در ابتدای این همایش مدیر آموزش و پرورش منطقه 3 با قدردانی از حضور دكتر بهرنگی، گفت: یكی از اهداف این كرسی، تشویق و ایجاد انگیزه در بین آموزگاران است كه در خط مقدم نظام تعلیم و تربیت انجام وظیفه می كنند.
پری سیما سادات ماجدی یكی از كارآمدی های آموزش و پرورش را كارآمدی نیروی انسانی دانست و افزود: هر چه قدر تجهیزات، امكانات، فناوری، كتاب درسی و ... را ارتقا بدهیم اما نیروی انسانی ارتقا پیدا نكند، موفق نخواهیم بود.
مدیر منطقه خاطر نشان كرد: معلمان خود در عرصه نظام تعلیم و تربیت صاحب اندیشه و معرفتند و مجهز به علم روز دنیا هستند اما ما وظیفه داریم صحنه های تفاهم و تبادل نظر فكری را ایجاد كنیم و مسائل آموزشی را ارتقا ببخشید.
در ادامه این همایش دكتر بهرنگی، رئیس انجمن مدیریت آموزشی ایران، محیط را تاثیرگذارترین عامل قبل از ورود كودك به فضای آموزشی خواند و افزود: بچه ها بعد از ورود به مدرسه و تا پایان دوران تحصیل، آنقدر كه در دوران پیش از مدرسه یادگرفته اند، یاد نمی گیرند، چرا كه قبل از ورود به مدرسه به طور طبیعی یاد می گیرند و پس از ورود به فضای آموزشی از آن طبیعت دور می شوند.
دكتر بهرنگی گفت: اگر محیطی طبیعی را برای یادگیری آماده كنیم و ارتباط بین افراد با محیط برقرار نماییم، یادگیری برای آنها معنادار شده و با وجودشان ارتباط برقرار می كند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما باید آموزش را به سمتی ببریم كه با فطرت و سرشت بچه ها ارتباط داشته باشد تا بتوانیم استعدادهای آنها را به بهترین شكل ممكن پرورش دهیم.
دكتر بهرنگی برآوردن انتظارات كتاب را عامل محبوس كردن خلاقیت دانش آموزان دانست و اضافه كرد: در عصر جدید همه تمدن ها بوسیله افراد خلاق بوجود آمده اند كه توانسته اند از ناشناخته ها به شناخت انسان پی ببرند..
وی ادامه داد: در عصر اینترنت و ارتباطات و اطلاعات انتظار داریم با استفاده از این وسایل، خلاقیت شكوفا شود و دانش بشری افزایش پیدا كند نادانسته ها كاهش و دانسته ها افزایش پیدا كند اما متاسفانه باید گفت در این عصر با اینهمه امكانات و ابزار اطلاع رسانی، خلاقیت تضعیف شده و مورد استفاده قرار نمیگیرد. دكتر بهرنگی تاكید كرد: اگر به همین نحو پیش برویم به جایی می رسیم كه با وجود داشتن امكانات و تجهیزات، به دلیل نبود خلاقیت، نمی توانیم از آنها استفاده كنیم.
رئیس انجمن مدیریت آموزشی ایران گفت: یكی از مسایل روز جهانی این است كه جلوی نوآوری، خلاقیت و ارتباط با استعداد درونی توسط افراد به دلیل ارتباطات سطحی اطلاعات گرفته شده است.
وی با تاكید بر به كار گیری الگوی دانش آموز محوری در كلاس بر اساس استعداد درونی آنها گفت: در مسیر تحقق این الگو می توانیم اصولی هم تعیین كنیم، مثلا هر دانش آموزی كه در كلاس هست باید بر اساس استعداد خودش از كلاس بهره مند شده تا استعدادش شكوفا شود.
در ادامه این همایش نفرات بتر در زمینه الگوهای تدریس به ارائه پژوهش خود پرداختند. گفتنی است در روز اول این همایش دكتر حمیدی، معاون آموزش ابتدایی و حدادی، معاون پژوهش – برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران و جمعی از معاونین مناطق شهر تهران نیز حضور داشتند.
لازم به ذكر است در پایان این همایش دو روزه به حاضرین گواهی حضور و به فرهنگیان گواهی ضمن خدمت تعلق گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]