واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۵۱ب.ظ)
احداث نخستين و بزرگ ترين مجتمع انباري کود و بذر کشور موج - نخستين مجتمع انباري به منظور ذخيره سازي کود و بذر در زميني به مساحت 7 هکتار و با ظرفيت 20 هزار تن در اراضي دشت مغان احداث ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا ولي در سفر به استان اردبيل در ديدار با رئيس اين سازمان با اعلام اين خبر افزود: استان اردبيل بعنوان استان پيشرو در زمينه تأمين و تدارک کود مورد نياز کشاورزان است که طبق سياستهاي وزارت جهاد کشاورزي حمايت از بخشهاي خصوصي درچنين استانهايي از سياست دولت تدبير و اميد است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: به علت کمبود فضاي انباري استان اردبيل درمضيقه شديد است که بنا به پيشنهاد رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان، سروي و پيگيريهاي مديرعامل شرکت خدمات حمايتي کشاورزي استان، احداث اولين مجتمع انباري به منظور ذخيره سازي کود و بذر در زميني به مساحت 7 هکتار و با ظرفيت 20 هزار تن در اراضي دشت مغان يعني پارس آباد در آينده نزديک جزو برنامههاي اين شرکت است که بعد از اتمام عمليات اجرايي آن اين استان حتي توان حمايت از کشاورزان استانهاي همجوار را هم خواهد داشت.
وي افزود: شرکت خدمات حمايتي کشاورزي مسئوليت تأمين بذر، کود، سم و ماشين آلات کشاورزي را بر عهده دارد که دولت قسمتي از خدمات را به بخشهاي خصوصي واگذار کرده و به جز کودهاي پتاسه مانند کود سولفات پتاسيم، بخش اعظم کود مورد نياز کشاورزان را از مراکز پتروشيمي فعال داخل کشور تأمين ميکند.
وي در سال 94 کود مورد نياز کشور را بالغ بر 4 ميليون و 750 هزار تن اعلام کرد و گفت: در زمينه توليد کود 3 هزار و 800 کارگزار در سطح کشور فعال است.
عليرضا ولي افزود: اين شرکت به صورت پايلوت و الگو در تعدادي از استانهاي کشور در قالب طرحهاي ترويجي به منظور ايجاد تعادل در نحوه وميزان مصرف کود را اجرا ميکند که معاونت بهبود توليدات گياهي بايستي در بعضي از آيتمهاي تخصصي و شاخصهاي عملي به ويژه در حوزه مکانيزاسيون آسيب شناسي هاي لازم را به عمل آورد، چرا که يکي از سياستهاي عملي ما به جاي وارد کردن مکانيزاسيون کشاورزي، تکنولوژي را به کشور وارد کنيم، کما اينکه با شرکت "هپکو" که در جهان جزو شرکتهاي با «برند» بين المللي و شناخته شده است دراين زمينه تفاهم نامههايي را منعقد کردهايم.
وي درادامه سخنان خود افزود: در سال گذشته سه گروه کودي مشتمل بر 5 نوع کود روانه بازار مصرف ميشد که در سال 94 با اهتمام مسئولين هفت گروه کودي مشتمل بر 25 نوع کود بر حسب نياز خاکه اي کشور توليد شده که نسبت به سال گذشته از تنوع بالايي برخوردار است.
وي افزود: دولت تدبير و اميد در راستاي حمايت از کشاورزان و توليد کنندگان، هيچ برنامه اي براي افزايش قيمت کودهاي شيميايي مورد نياز کشاورزان ندارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]