واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۵۶ب.ظ)
وجود يک هزار و 600 واحد توليدي با پيشرفت فيزيکي 80 درصد در گيلان موج - رشت - مديرکل صنعت، معدن و تجارت گيلان گفت: يک هزار و 600 واحد توليدي با پيشرفت فيزيکي 80 درصد در گيلان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت و به نقل از روابط عمومي اداره کل صنعت، معدن و تجارت گيلان، علي منظري، تعداد واحدهاي صنعتي فعال گيلان را دو هزار و 600واحد اعلام و اظهار کرد: فعاليت اين تعداد واحدهاي صنعتي براي هشت هزار و 700 نفر به طور مستقيم ايجاد اشتغال ميکند.
وي با اشاره به فعاليت 32 مرکز و شهرک صنعتي در گيلان، گفت: يک هزار و 193 واحد صنعتي نيمه تمام در استان در حال تکميل و آماده سازي براي بهره برداري است.
مديرکل اداره صنعت، معدن و تجارت گيلان افزود: براي طرحهاي صنعتي نيمه تمام گيلان هشت هزار ميليارد و 369 ميليون ريال سرمايه گذاري انجام شده است.
وي يادآور شد: يک هزار و 600 واحد توليدي با پيشرفت فيزيکي 80 درصد در استان داريم.
منتظري در خصوص وضعيت صنايع فولاد گيلان نيز گفت: 6/4 ميليون تن ظرفيت توليدي گيلان در سال بوده که براي دو هزار و 600 نفر در صنايع فولادي موجود استان اشتغال ايجاد ميکند.
وي افزود: براي ظرفيت فعلي توليد فولاد گيلان 12 هزار ميليار ريال سرمايه گذاري انجام شده است.
مديرکل اداره صنعت، معدن و تجارت گيلان، تعداد مجوزهاي صادره براي ايجاد واحدهاي صنعتي صنعتي در گيلان براي سال هاي 92 و 93 را به ترتيب هشت هزار و 700 و 9 هزار و 800 مجوز عنوان و ابراز اميدواري کرد: صدور مجوز براي ايجاد واحدهاي صنعتي در سال جاري به 9 هزار فقره برسد.
رشد 33 درصدي استخراج مواد معدني در گيلان
وي يادآور شد: صادرات نفتي گيلان در سال 92، 483 ميليون دلار و در سال 93، 399 ميليون دلار بوده است.
منتظري درباره استخراج مواد معدني در گيلان، اظهار کرد: استخراج مواد معدني در استان از هشت ميليون تن در سال 92 به 10 هزار و 700 تن در سال 93 رسيده است.
وي اضافه کرد: اين حوزه با رشد 33 درصدي همراه بوده است.
مديرکل اداره صنعت، معدن و تجارت گيلان خاطرنشان کرد: پيش بينيهاي اوليه کارشناسان براي استخراج مواد معدني در گيلان در سال 94، 11 ميليون تن بوده است.
راه اندازي سه واحد سلولزي تا پايان سال در گيلان
وي با اشاره به راهاندازي دو واحد توليد صنايع سلولزي در گيلان، افزود: سه واحد توليد صنايع سلولزي ديگر تا پايان سال 94 و ابتداي سال 95 به بهره برداري ميرسد.
منتظري با اشاره به طرح ايجاد صنايع سلولزي در گيلان با توجه به پتانسيل توليد چوب در استان گفت: پيش نياز ايجاد صنايع سلولزي در گيلان توسعه زراعت چوب است.
وي خاطرنشان کرد: مطالعات لازم براي توسعه زراعت چوب در گيلان انجام شده و با راهاندازي صنايع سلولزي در دست احداث استان به 15 هزار هکتار عرصه جديد براي زراعت چوب نياز داريم.
مديرکل اداره صنعت، معدن و تجارت گيلان اعلام کرد: در صورت راهاندازي صنايع سلولزي گيلان ظرفيت توليد استان در اين عرصه به 600 هزار متر مکعب در سال افزايش مييابد.
ايجاد اشتغال از مولفههاي اقتصاد مقاومتي
وي با بيان اينکه پيش بيني ما براي ايجاد اشتغال در گيلان پنج هزار و 400 نفر بود، گفت: در سال 93، براي 10 هزار و 600 نفر در استان اشتغال ايجاد شده است.
منتظري اذعان داشت: پيش بيني ايجاد اشتغال در سال جاري براي گيلان هفت هزار نفر است.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص توسعه کشور از طريق تکيه بر توان داخلي، گفت: براي توسعه استان به اقتصاد مقاومتي توجه داريم.
مديرکل اداره صنعت، معدن و تجارت گيلان، گيلان را استاني مستعد از نظر صنعتي، کشاورزي و توليد مواد معدني خواند و گفت: رونق واحدهاي صنعتي و ايجاد اشتغال يکي از مولفههاي اقتصاد مقاومتي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]